Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: Waldorf, Moderators
Originally posted by horus.Ne bih se bas slozio sa tobom. Stakleni je vise forsiran i po instalacije dopadljiv pocetnicima, pa ga zbog toga i vise koriste, dok sa druge strane imas Linux koji jeste stabilan (kada govorimo o Ubuntu govorim o LTS-u verziji), ali na prvi pogled nije tako dopadljiv. Medjutim i tu dolazi do zaokreta pogotovu u ver. 10.04
iako mi se vise dopada linux od windows-a, moram priznati da je linux dosta izvikan... nit' je windows toliko los, niti je linux toliko dobar, koliko se prica...
ubuntu u kojeg se mnogi kunu ume muski da baguje... npr., mogi imaju problema sa braserom, kao i sa k3b-om, podizanjem sistema...
Originally posted by EnRageAmin!
Koliko god se veliča ta Sedmica, toliko ja ne vidim niti veću razliku, ali niti nekakvo spektakularno poboljšanje u odnosu na Vistu SP2.
Ja koristim Ubuntu (Linux), besplatan je, ima hrpu programa i sve se jednostavno skine i instalira, a novo izdanje sustava dolazi svakih 6 mjeseci.
Originally posted by horus.linux mozes mijenjati kako ti hoces, e sad, kako si pojedinu distribuciju izabrao, mozes naici na nekakve razlicite izglede sustava...
e pa sad koji je dopadljiviji, to je vec stvar ukusa... meni je mint skroz fav. po pitanju izgleda...![]()
elem, kao sto rekoh ranije, linux jeste dobar, ali ne toliko, koliko ga svi hvale...
za mocnije masine je ok (ali mnogi hvale i 7-cu), ali ko ima slabiji komp (manji ram), taj ne treba da instalira linux, jer ce bagovati jako puno (been there)...
e sad bas, da instaliram puppy, ili dsl koji su kao ok, ali gadni do bola, necu, jer sa ovom konfiguracijom mi xp skroz ok radi...
i da, cekamo 10.04 da vidimo kako ce se pokazati...![]()
Originally posted by erkondisne nisam...
Originally posted by horus.linux mozes mijenjati kako ti hoces, e sad, kako si pojedinu distribuciju izabrao, mozes naici na nekakve razlicite izglede sustava...
e pa sad koji je dopadljiviji, to je vec stvar ukusa... meni je mint skroz fav. po pitanju izgleda...![]()
elem, kao sto rekoh ranije, linux jeste dobar, ali ne toliko, koliko ga svi hvale...
za mocnije masine je ok (ali mnogi hvale i 7-cu), ali ko ima slabiji komp (manji ram), taj ne treba da instalira linux, jer ce bagovati jako puno (been there)...
e sad bas, da instaliram puppy, ili dsl koji su kao ok, ali gadni do bola, necu, jer sa ovom konfiguracijom mi xp skroz ok radi...
i da, cekamo 10.04 da vidimo kako ce se pokazati...![]()
bit linuxa je da je visokokonfigurabilan, odnosno da sve mozes podesavati onako kako tebi odgovara. ako ti se ne svidja defaultni odnosno prethodno podesen izgled distribucije, promijeni je![]()
sto se tice slabijih kompova, da li si ikad probao distribuciju s LXDE suceljem, koji je puno brzi od GNOME, KDE, pa cak i XFCE sučelja? jedna od tih je npr., Lubuntu. Prije par dana sam ga instalirao na moj pralaptop iz 2002 s jedva 512 mb rama i Celeronom na 1.5 GHz i sve bome leti (a LXDE i fino izgleda i sve radi isprve, ukljucujuci npr. i spajanje na net putem bluetootha povezanog na mobilni telefon... nema doduse letece efekte, ali bome nema to ni XP).
Originally posted by horus.hm, ima li to uopce za kupiti
sd ram pc 133... mislim da je to to...![]()
Originally posted by horus.http://www.limundo.com/kupovina/Racunari-i-Oprema/Komponente/Memorije/SDRAM-NCP-256MB-133Mhz/1309482
raspitacu se jos malo po prodavnicama racunarske opreme, pa cu videti sta dalje...
tnx a lot...![]()
![]()
Originally posted by polarlicht4.1Isto!
XP na desktopu, 7 na laptopu.![]()
Originally posted by bothwaysKakav je taj Ubunutu? Ja hoću da instaliram linux na svoj PC ali nikako da se odlučim... Mandriva ili Ubunutu...
Na desktopu Linux (Ubuntu 10.04).
Na laptopu dual boot Linux (Ubuntu 10.04) i Windows 7 (potreban mi je windows zbog fakulteta).
Originally posted by Allkeyomg!
Originally posted by horus.http://www.limundo.com/kupovina/Racunari-i-Oprema/Komponente/Memorije/SDRAM-NCP-256MB-133Mhz/1309482
raspitacu se jos malo po prodavnicama racunarske opreme, pa cu videti sta dalje...
tnx a lot...![]()
![]()
![]()
Originally posted by Dexter WhiteMislim da sam ja malo "pristrasan", jer cu previse da hvalim Linux, a da bacam hate na Micro$oft. U svakom slucaju, koristim ubuntu vec vise od 4 godine (jos od verzije 5.10) i prezadovoljan sam
Originally posted by bothwaysKakav je taj Ubunutu? Ja hoću da instaliram linux na svoj PC ali nikako da se odlučim... Mandriva ili Ubunutu...
Na desktopu Linux (Ubuntu 10.04).
Na laptopu dual boot Linux (Ubuntu 10.04) i Windows 7 (potreban mi je windows zbog fakulteta).
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!