Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

"Čemu ovo služi, a još i ne radi?

Moderatori: Waldorf, Moderators

Korisnikov avatar
By Lepa Krepa
Originally posted by unic0rn

pa ovaaaaj

a 'razvaljivanje nekoga u izvesnoj igrici' nije zalud? :moby:
mis'im, junikorne, pa valjda znadeš da razni ljudi imadu različite mating rituals. :kosa:

Originally posted by unic0rn
mislim, ni ljudima koji hrane pilice to ne deluje kao zalud itd tako da... ili igras il ne igras, il imas profil il nemas profil, ne mosh bit malo trudna :D
šćedoh istaći da se može imati profil i ostati neinficirana fejsbukmanijom.
Korisnikov avatar
By Li
Originally posted by Strix
Originally posted by Li

Mozda si trebao da sacekas makar jedan dan da prodje pa da vidis da li radi, a ne odmah novi profil :oklagija: zar ti je tolka frka? :smeh:

Kako mori zeno da navatam nesto za jebanje bez Facebook. Znas da sam si promenila kanali.

E dolazi ni sefica iz Bejograd u cetvrtak, O's s men u kancelariju? Taman da naskupljas kondomi.

hahahahahhaha :smeh: vise ne muvam sefice :smeh:
Korisnikov avatar
By 4ndr01d
Originally posted by Li
Originally posted by Strix
Originally posted by Li

Mozda si trebao da sacekas makar jedan dan da prodje pa da vidis da li radi, a ne odmah novi profil :oklagija: zar ti je tolka frka? :smeh:

Kako mori zeno da navatam nesto za jebanje bez Facebook. Znas da sam si promenila kanali.

E dolazi ni sefica iz Bejograd u cetvrtak, O's s men u kancelariju? Taman da naskupljas kondomi.

hahahahahhaha :smeh: vise ne muvam sefice :smeh:
Ma sef'ce su str8. Kao :P

Ti mi trebas da 'mesto mene isprebijas Manekenku zbog one blasfemije od nasimka. Necu bre zeno da me Niski pederi znaju k'o ******** zanavek.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!