Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

"Čemu ovo služi, a još i ne radi?

Moderatori: Waldorf, Moderators

Korisnikov avatar
By Rei
^ :smeh:

and now... cats!

''
Korisnikov avatar
By blenta
vec?
kako oni genijalno isisavaju pare moronima
umetnost
By Hans
Imperativ u bližoj budućnosti. :)
By Hans
Ali, kako mu je dobra ova zaštita preko ekranaaaaaaa... :love:
Korisnikov avatar
By KiWi
Pored HPovog tableta, ne vidim zašto bi neko kupovao iPad. Nudi 90% stvari koje nudi svaki smartphone, ne podržava Adobe Flash, rezolucija je nedovoljna za pravi doživljaj weba (bar se meni tako činilo kada sam ga koristio) ... Ovaj noviji nije drastično bolji od prve verzije. I da imam želju da bih kupim, sačekao bih manje od godinu dana jer će tada izbaciti treći; kvalitet fotografija i videa je ispod proseka...

I ono što mi najviše smeta ... Iako je malih dimenzija i zaista tanak (to niko ne može da porekne) teži je od mog laptopa ...
Korisnikov avatar
By andjela
pored iPad 2 ni jedan tablet nema sta da trazi (hardverski i softverski). ako nekome treba tablet, sve ostalo je krsh (ne bukvalno nego naspram iPad 2)
Korisnikov avatar
By KorvinOdAmbera
hm.. ja kontam da je to to... nisam gledao...

skinuo sam samo nasumičnu sliku da pitam a šta misli o ovom uređaju.
Korisnikov avatar
By Rei
Originally posted by KiWi

Pored HPovog tableta, ne vidim zašto bi neko kupovao iPad. Nudi 90% stvari koje nudi svaki smartphone, ne podržava Adobe Flash, rezolucija je nedovoljna za pravi doživljaj weba (bar se meni tako činilo kada sam ga koristio) ... Ovaj noviji nije drastično bolji od prve verzije. I da imam želju da bih kupim, sačekao bih manje od godinu dana jer će tada izbaciti treći; kvalitet fotografija i videa je ispod proseka...

I ono što mi najviše smeta ... Iako je malih dimenzija i zaista tanak (to niko ne može da porekne) teži je od mog laptopa ...
Sto se tice flasha, i slicnih stvari, ne znam jesi cuo za OnLive, cloud gaming servis koji sve izvrsava na udaljenim serverima a rezultate streamuje na tvoj ekran u obliku videa.

''

Ovde lik pokazuje neke igre ali ja sam gledao jedan noviji demo (kojeg izgleda nema na youtubu) gde je celnik kompanije objasnio da je razlog sto su krenuli sa igrama taj sto je igre bilo najteze streamovati. Sada kada su to sredili da radi, mogu da rade sta hoce, pa je tako pokrenuo Internet Explorer i flash u njemu na iPadu, Autodesk Maya i sl. U prevodu, hardver vise nije relevantan ako je dovoljno snazan da pusta video, i ako je OnLive softverski podrzan. I ako si u americi :) ali mora jednom stici i u ostatak sveta.

A to sve zapravo i ne ide u prilog iPadu2 :)
Korisnikov avatar
By 2kune
vidim ja da će tablet uskoro biti ko klitoris... svaka će ga pizda imat... :isus:
Korisnikov avatar
By andjela
Originally posted by KorvinOdAmbera
Originally posted by andjela

pored iPad 2 ni jedan tablet nema sta da trazi (hardverski i softverski). ako nekome treba tablet, sve ostalo je krsh (ne bukvalno nego naspram iPad 2)
Slika?????
nazalost ne.... samo se postavlja pitanje za cega ce nam tablet, ja mu ne vidim nikakvu svrhu za sta bih ga koristila, tako da je tabler za mene skupo nepotrebno, ali ko hoce da misli da je kao sada nesto poseban neka kupi tablet, kao i milion glupih amera, apple fanboys koji moraju da imaju svaku iStvar koju im Steva tako lepo isprezentira i pose lepo uzme kesh
Korisnikov avatar
By bothways
Isprobao sam rad na iPad-u i moram priznati da je prilicno mocna sprava, sa dosta kul opcija i mogucnosti. Ako ti zahtevi nisu preveliki (u smislu da ti treba mocan racunar za rad na npr. obradi slika ili programiranje ili punu podrsku za office), tj. ako su ti internet i multimedia primarni, onda je iPad pravo resenje.
Korisnikov avatar
By CareBear
Da li ovo već postoji? Prepoznavanje građevina ili po GPRSu pretpostavi šta bi trebalo da bude na tom mestu??
Zasto bi iko radio prepoznavanje oblika, kad google ima indexirano i gde zeka pije vodu. Ako si mislio na GPS umesto GPRS, da, na osnovu toga prepoznaje gde si, a na osnovu kompasa i orijentacije uredjaja gde gledas tj. koja je slika na ekranu.

@Korvin: To na slici je Galaxy Tab. Prelepo dizajniran, ali ne bas najsrecnije osmisljen uredjaj koji se svejedno prodavao ko alva :) Sto kaze andjela, nije mi najjasniji usecase za tablete ni ljudi koji ih kupuju, samo se ne bih ogranicavao na apple fanboys&girls.

@Rei: Super im je ideja za OnLive, ali me zivo interesuje kako to postici IRL, a da to nije preko kucne mreze koja je na nekoj optici ili dobrom ADSLu. Jedino sto bi mozda moglo da postigne zadovoljavajuce parametre veze (bitrate iznad odredjenog, dovoljno niski ping i jitter) mozda jeste LTE koji iPad 2 ne podrzava.
Korisnikov avatar
By KiWi
Originally posted by CareBear
Da li ovo već postoji? Prepoznavanje građevina ili po GPRSu pretpostavi šta bi trebalo da bude na tom mestu??
Zasto bi iko radio prepoznavanje oblika, kad google ima indexirano i gde zeka pije vodu. Ako si mislio na GPS umesto GPRS, da, na osnovu toga prepoznaje gde si, a na osnovu kompasa i orijentacije uredjaja gde gledas tj. koja je slika na ekranu.
E to ... GPS :D
Korisnikov avatar
By andjela
kiwi pogledaj malo na google argumented reality
Originally posted by bothways

Isprobao sam rad na iPad-u i moram priznati da je prilicno mocna sprava, sa dosta kul opcija i mogucnosti. Ako ti zahtevi nisu preveliki (u smislu da ti treba mocan racunar za rad na npr. obradi slika ili programiranje ili punu podrsku za office), tj. ako su ti internet i multimedia primarni, onda je iPad pravo resenje.
ako su internet i multimedija primarni radi posao i duplo jeftiniji notebook
Korisnikov avatar
By bothways
1kg u poredjenju sa 700g. Pa dobro, i nije neka velika razlika.

Prednost je sto iPad drzi bateriju i do 8 sati, sto je dosta vise od vecine netbookova.

Mozda je bolji dizajn (ali opet, to je stvar ukusa).

Kod iPad nema misa, niti fizicke tastature, vec gotovo sve ide preko dodira ekrana prstima, sto je u dosta slucajeva prirodnije nego upotreba tastature i misa (recimo zumiranje priblizavanjem i udaljivanjem dva prsta, pa onda i rotacija, listanje pokretom prsta u neku stranu [sto se nalazi na mnogim smartfonovima, ali opet, uglavnom nema na netbookovima]).

Ne znam, mozemo da se slazemo i ne slazemo oko toga sta je bolje, ali iPad je, cini mi se, pokupio dobre strane smartfona i netbookova i ukrstio ih.

Na stranu to sto meni tako nesto ne treba (nije ni da imam para za to), jer moje potrebe prevazilaze samo internet i multimediju. Stoga mi ni netbook ne radi posao (dok moj laptop radi). Ali, za nekog ko dosta putuje (npr. duzi avionski letovi), mislim da iPad moze dobro da dodje kao entertainment sistem (a kako sam shvatio, bolji je od Kindle-a za citanje knjiga).

I da se razumemo, nemam ja nikakvu afekciju prema Apple-u, niti sam ikada posedovao ista njihovo. Ono sto hocu da kazem je da mislim da su uradili dobar posao, ali da ima mesta za unapredjenja (od kojih ce se neka naci u iPad2, a neka tek kasnije) i da ne bih imao nista protiv da imam tako nesto, ali mi nije neophodno. :)
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!