Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: Waldorf, Moderators
Originally posted by blenta
vec?
kako oni genijalno isisavaju pare moronima
umetnost
Originally posted by blenta
vec?
kako oni genijalno isisavaju pare moronima
umetnost
Originally posted by andjela
pored iPad 2 ni jedan tablet nema sta da trazi (hardverski i softverski). ako nekome treba tablet, sve ostalo je krsh (ne bukvalno nego naspram iPad 2)
Originally posted by KorvinOdAmberaDa li ovo već postoji? Prepoznavanje građevina ili po GPRSu pretpostavi šta bi trebalo da bude na tom mestu??
pored iPad 2 ni jedan tablet nema sta da trazi (hardverski i softverski). ako nekome treba tablet, sve ostalo je krsh (ne bukvalno nego naspram iPad 2)
?????
Originally posted by KiWiSto se tice flasha, i slicnih stvari, ne znam jesi cuo za OnLive, cloud gaming servis koji sve izvrsava na udaljenim serverima a rezultate streamuje na tvoj ekran u obliku videa.
Pored HPovog tableta, ne vidim zašto bi neko kupovao iPad. Nudi 90% stvari koje nudi svaki smartphone, ne podržava Adobe Flash, rezolucija je nedovoljna za pravi doživljaj weba (bar se meni tako činilo kada sam ga koristio) ... Ovaj noviji nije drastično bolji od prve verzije. I da imam želju da bih kupim, sačekao bih manje od godinu dana jer će tada izbaciti treći; kvalitet fotografija i videa je ispod proseka...
I ono što mi najviše smeta ... Iako je malih dimenzija i zaista tanak (to niko ne može da porekne) teži je od mog laptopa ...
Originally posted by KorvinOdAmberanazalost ne.... samo se postavlja pitanje za cega ce nam tablet, ja mu ne vidim nikakvu svrhu za sta bih ga koristila, tako da je tabler za mene skupo nepotrebno, ali ko hoce da misli da je kao sada nesto poseban neka kupi tablet, kao i milion glupih amera, apple fanboys koji moraju da imaju svaku iStvar koju im Steva tako lepo isprezentira i pose lepo uzme kesh
?????
Originally posted by 2kune
vidim ja da će tablet uskoro biti ko klitoris... svaka će ga pizda imat...![]()
Originally posted by KiWiZasto bi iko radio prepoznavanje oblika, kad google ima indexirano i gde zeka pije vodu. Ako si mislio na GPS umesto GPRS, da, na osnovu toga prepoznaje gde si, a na osnovu kompasa i orijentacije uredjaja gde gledas tj. koja je slika na ekranu.
Da li ovo već postoji? Prepoznavanje građevina ili po GPRSu pretpostavi šta bi trebalo da bude na tom mestu??
Originally posted by CareBearE to ... GPS
Originally posted by KiWiZasto bi iko radio prepoznavanje oblika, kad google ima indexirano i gde zeka pije vodu. Ako si mislio na GPS umesto GPRS, da, na osnovu toga prepoznaje gde si, a na osnovu kompasa i orijentacije uredjaja gde gledas tj. koja je slika na ekranu.
Da li ovo već postoji? Prepoznavanje građevina ili po GPRSu pretpostavi šta bi trebalo da bude na tom mestu??
Originally posted by bothwaysako su internet i multimedija primarni radi posao i duplo jeftiniji notebook
Isprobao sam rad na iPad-u i moram priznati da je prilicno mocna sprava, sa dosta kul opcija i mogucnosti. Ako ti zahtevi nisu preveliki (u smislu da ti treba mocan racunar za rad na npr. obradi slika ili programiranje ili punu podrsku za office), tj. ako su ti internet i multimedia primarni, onda je iPad pravo resenje.
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!