Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

"Čemu ovo služi, a još i ne radi?

Moderatori: Waldorf, Moderators

Korisnikov avatar
By andjela
m da... privatni tracker koji su zeroday trackeri su must have. hajde nadji nesto na public od muzike sto ima na whatcd trackeru. torrentleech.org je jedan od najvecih zeroday tracker, prvo se pojavi tamo, posle na ostalim privatnim, pa public i rapidshare/megaupload...
nije isti djavo kada imas malo seedera na private i public. kada skidas sa private nema sanse da ti nesto ne ide full speed, jer je nas internet krsh u odnosu na ljude koji seeduju na tim trackerima. na public ti nekad i sa 100 seedera ide ultra slow.

ja skidam HD filmove sa torrenta i uvek ide full speed (205-210kB/s aDSL 2mbit/s) kao i software i ostalo.
Korisnikov avatar
By Rei
Ne znam, ja sam pokushavao da skidam sa demonoida dok je josh bio aktuelan (radi li i dalje?), ali je jako puno stvari imalo malo seedera i nisam uvek imao max brzine, a tad sam josh bio na 1 mbit netu. Mininova je mi je uvek bila sasvim zadovoljavajuca i TPB je takodje super, osim shto im sajt malo trokira od kako je mininova "zatvorena"

imash invite za torrentleech, kad smo vec kod toga? :)
Korisnikov avatar
By andjela
demonoid nije (bio) private tracker

nazalost nemam, a ratio mi je 2.4
Korisnikov avatar
By Rei
Znam da je jedno vreme na mininovi uz neke torrente dolazio .txt fajl u kom pishe "downloaded from demonoid.com" ali josh pre toga, chini mi se da jeste bio, komplet sa invite-registracijama i strogim ratio pravilima...
Korisnikov avatar
By andjela
da za demonoid je uvek trebao invite code, ali to nije private tracker kao sto su torrentleech.org, revolution.tt, sceeneacces.org, hdbits.org, hdtv.org i slicni. demonoid mu je bio kao poluprivate :) da je bio private takve torrente ne bi mogao da skidas sa mininove, isohunt, tpb i slicnih jer bi javljao invalid passkey ;)

na privatnim trackerima je jako bitno da se seeduje, sve sto skines moras i da vratis, kao i to da moras da imas dobar ratio (preko 1). recimo na torrentleech.org ako imas ratio 1 najnoviji torrent koji se pojavi mozes da skidas tek posle 6 sati (da bi mogao odmah da ga skidas moras da budes power user, ratio 2+ cini mi se)
By fazza
Ako skidam sa public trackera to ne znachi da ne skidam sa private trackera. Od domacih sa yuwabits gde ima dosta zanimljivih stvari, a od stranih sam aktivan na tvtorrents.com.
Korisnikov avatar
By andjela
btw demonoid is back online :)

evo par invite codova ako nekome treba

mayevXc8qp3ig9swpjahbn62ptbl010xqqzm7f
mayevXc4lxnd83pjkjd75cl2dc2spuh60ewpdpjwkiua7
mayevXnl83qlu8ds0zg28e50zy9nhk2da
mayevXmbek7lci1c2sd13vhvpzwtuxoqj01gmt6a9rbxb
By polarlicht4.1
Ja upotrebio jedan. Ko zna šta se može iskopati kad krene da radi. Hvala. :)

Inače, od torent sajtova koristim samo Karagargu i jedva ponekad tzv. Cinema Obscura. Dovoljan je i ovaj prvi za sve bog-te-pita-iz-koje-zemlje-i-iz-koje-godine filmove koje želim da gledam.
Korisnikov avatar
By andjela
da karagarga je special :) ako tamo nema nema nigde :D
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!