Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

"Čemu ovo služi, a još i ne radi?

Moderatori: Waldorf, Moderators

Korisnikov avatar
By Draco
Upravo, to je f dijagnoza, bolest zavisnosti.. :)

Ali, ko se na refresh navuce, tesko se ikada skine.

To je prva stvar koja mi je zasmetala na linuxu i zbog toga sam se vratila wdws-u. :shok:

E, onda sam kupila lap i odbijala da kupim misha posto mi je super onaj skroler na HP-u :D i polako sam prestala sa refreshom u toj meri.. Tako da - da, moguce je skinuti se (ne do kraja, though) sa refresh-a :cheer:
Korisnikov avatar
By CareBear
Originally posted by 2Q2Bstr8
da je par GB onda nijedan multitouch PDA/telefon ne bi postojao.
Rekoh navodno. Navodno zbog advanced gestura i sl... Navodno. Nisam imao prilike da proverim jer kad pokusam da deinstaliram podrsku za isti, daje mi BSOD na bootu u svim buildovima do sad. To je ujedno i jedini put da sam dobio BSOD u W7
Korisnikov avatar
By MusicManiac
Originally posted by Draco
Kada sam je brisala, pokupila mi je i ostale OS (nekim cudom i sa drugih particija) mada mislim da je problem bio do mene - kao i to sto je bagovala. Doduse, ja sam mentol sto sam je instalirala na komp koji ima 2gb rama, umesto na ovaj HP sa 4.
ja sam instalirao na drugu pariciju, ali mi je nakopirao neke fajlove i na prvu. pa sam lepo instalirao opet xp na c, i posle formatirao d na kom je bio win7. Sto se rama tice i ja imam 2gb, ali mi uopste nije bagovala, samo mi je na qrac isao onaj start meni.
mozda t je problem procesor.... moj je dual core 2ghz
Korisnikov avatar
By andjela
ako imas nov hardware, ako imas 4+ GB rama naravno. zivahniji je od viste iako je tek RC2 verzija (7201 build)

ja sam probala u VMware i mogu reci da lepo radi (za virtuelnu masinu)
Korisnikov avatar
By Dušan Maljković
Ali anđela ja imam 2G RAM-a i Vista Ultimate mi radi odlično... Zašto baš 4G?
Korisnikov avatar
By HARP
Koristim Windows 7 već duže vreme, malo je boji od Viste

Mislim da može da šljaka na 2GB, ja imam 3GB i do sada nikada nije zakočio. A, volim da radim 100 stvari istovremeno :D
Korisnikov avatar
By CareBear
Ne znam ni ja zasto 4G. Meni sa 2 radi naucnofantasticno dobro, i sve radi dosta brze od Viste na istoj konfiguraciji. Moram da se slozim sa reklamom jednog americkog lanca:
This new operating system isn't just a "Vista that works" program - it's a new operating system with improved productivity, functionality and creativity that uses less computer resources.

Mislim da je najdrasticnija razlika u odnosu na Cistu superfetch koji zapravo radi nesto korisno, pa ne jede RAM uzalud, a i lepo se dinamicki prilagodjava kolicini instalirane i slobodne memorije i skaliranje interfejsa za razlicite dpi koje jos nije savrseno, ali je daleko bolje.

Sto se zahtevnosti tice, mislim da veci problem mogu da budu driveri za arhaicne uredjaje, nego resursi koje sistem trazi. Sa druge strane, vecina drivera za Vistu radi uz manje ili vise ubedjivanja. Ima na Utubeu snimak kako radi W7 na nekom FS laptopu sa 512 RAMa i to deluje veoma pristojno. Naravno, to je sve smesno sa danasnjim cenama RAMa.
Korisnikov avatar
By HARP
Ja gore rekoh malo bolje od Viste... khmmm, khmmm... mnooogo bolje od Viste :nokti:
Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
radi fino i sa 2gb, mada meni neke druge stvari zapravo traže više RAM-a, pa ću se "nabudžiti" prvom prilikom na bar 6. :D

nedavno sam prešao na DX10 grafiku i instalirao Vistu ne bih li iskoristio te sad nove grafičke mogućnosti. doduše Vista svako malo d*ka hard disk, većina taskova se obavlja bez prethodne provere da li je računar u upotrebi (pa mi tako indexer ima zakazano oranje diska u ponoć iako ja uvek u to doba sedim za kompom). u međuvremenu mi riknuo jedan disk u RAID0, pa mi performanse opale još više. i tako me po malo to sve smorilo i pređoh na Sedmicu.

stvarno je mnogo prijatnje iskustvo od Viste. brže se podiže, mnogo manje ronda po diskovima, a svi programi mi rade kako treba. u principu sav moj hardver je novijeg datuma, pa je W7 prepoznao sve uređaje sa MS drajverima. bilo je par slučajeva da MS drajveri nisu podržavali sve funkcije uređaja, ali sam skinuo fabričke za W7 koji rade bez problema (iako su mahom BETA). jedini problem koji imam je TV kartica, jer stalno moram da se akam sa sound apletom u kontrol panelu.

oduševile su me nove UI mogućnosti sa inteligentnim snapovanjem prozora, Aero Peek, premeštanje prozora po taskbaru... šteta što retko koji program koji ja koristim podržava nove taskbar mogućnosti (desni klik, pa šta već sve bude u tom meniju), tako da za sada tu mogućnost ni ne koristim. i čuveni UAC koji je konačno postao podnošljivo dosadan (svega četiri ili pet promptova sam imao za sve vreme korišćenja OS-a uključujući i setup).

btw, je l' neko probao ReadyBoost pod W7 i kakva su iskustva?
Korisnikov avatar
By andjela
Originally posted by Dušan Maljković
Ali anđela ja imam 2G RAM-a i Vista Ultimate mi radi odlično... Zašto baš 4G?
mislim na 64bitnu verziju (sad je jeftin ram 2GB je neki minimum danas)
naravno ne kazem da ce raditi lose sa manje od 4GB, ali sto se tice 64bitnih drajvera, bolji je od Viste

Vista sa SP2 je lepo ispeglan OS, windows7 mu dodje nesto kao vista sp2 sada, kada izadje finalna verzija (22.oktobra) bice to nadam se mnogo bolja opcija od Viste (a i od XP_a)

ako imate 2GB rama mnogo bolje je ostati na Windowsu XP (32bitni) jer radi mnogo bolje od Viste. zato sam spomenula 4+GB za takav sistem treba 64bitni OS... a tu je XP x64 dosta los zbog slabe podrske sa drajverima, Vista je mnogo bolja, ali w7 jos bolji

ja imam 4GB rama i imam Windows XP (32bitni) vistu necu jer mi radi losije od XP i trenutno mi windows vidi 3.25GB rama zrtvujem onih 750MB do oktobra kada cu preci na w7 (naravno 64bitni)

sledeci windows ce biti 64bit nativ (nece biti vise 32bitne varzije) i napokon da se pomaknemo od tih 2GB memorije limitiranih za vecinu software_a
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!