Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: Waldorf, Moderators
Originally posted by erkondisnTako nesto mi i rece jedan kolega koji bas drzi vezbe iz sistema, gde
unity sucelje je jos malo bagovito, za koji mjesec, odnosno do izdanja nove verzije ubuntua (krajem aprila?) bi trebalo se sve srediti kako treba navodno![]()
Originally posted by erkondisnAko bude nekih bagova, biće javljeno
unity sucelje je jos malo bagovito, za koji mjesec, odnosno do izdanja nove verzije ubuntua (krajem aprila?) bi trebalo se sve srediti kako treba navodno![]()
Originally posted by bothwaysJa sam uspeo tako da ga pokvarim da sam ga morao instalirati...
Ubuntu rocks. Pre 4 godine i 5 dana instalirah Ubuntu na tek kupljen racunar. Od tada ga nijedared nisam reinstalirao. Samo sam upgrade-ovao svakih 6 meseci.![]()
Originally posted by KorvinOdAmbera
Originally posted by bothwaysJa sam uspeo tako da ga pokvarim da sam ga morao instalirati...
Ubuntu rocks. Pre 4 godine i 5 dana instalirah Ubuntu na tek kupljen racunar. Od tada ga nijedared nisam reinstalirao. Samo sam upgrade-ovao svakih 6 meseci.![]()
I givit bih pokvario...
![]()
Originally posted by KorvinOdAmberato su dve potpuno nespojive stvari ...
Originally posted by KorvinOdAmbera
I givit bih pokvario...
![]()
Ko se usudi da napravi vezu izmedju ovoga i sta mi se dogodilo, celava mu keva.![]()
![]()
Originally posted by erkondisnJa dok nisam taj manager imao nisam mogao to ... tek sad mogu
a cek, pa to dolazi po defaultu tamo![]()
btw, instaliraj si preko synaptica compizconfig-settings-manager pa mozes podesavati te efekte bas bas kako tebi odgovara![]()
Originally posted by KorvinOdAmberamožeš da odeš na CTRL + ALT + F1 i napišeš reboot ili shutdown ili tako nešto
Je l ikome još zna da zatupi kliktanje miša?
U smislu da stisnem gore da pokrenem program, a ono neće ni da otvori, a ostane obeležno šta sam kliknuo i tako se pomera tamo ovamo, kao da non-stop držim stisnutim to dugme.
Ne mogu ni da normalno ugasim komp, nego moram na dugme a to je grozno... :/
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!