Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

"Čemu ovo služi, a još i ne radi?

Moderatori: Waldorf, Moderators

Korisnikov avatar
By andjela
Slika

Slika

stvarno ne znam sta taj ko je ukrao ocekuje da ce da uradi s time????

Slika

Slika

Slika
Korisnikov avatar
By jukie
Originally posted by andjela
stvarno ne znam sta taj ko je ukrao ocekuje da ce da uradi s time????
Ma to su se neka deca igrala pa malo polupala.
Može im se, ne podležu krivičnoj odgovornosti.
Korisnikov avatar
By Lunja
Beograd -- Opremu za bežični internet kompanije "Telenor", koja je postavljena 11. juna u Studentskom parku u Beogradu, oštetili su nepoznati vandali.

Portal za bežični internet je polomljen i išaran bojom u spreju, a jedan od dva USB modema za prenosne računare, na klupama za sedenje, takođe je polomljen. Prema rečima nekolicine stalnih posetilaca internet parka, taj vandalski čin počinjen je, najverovatnije, u noći između subote i nedelje, 14. i 15. juna.
http://www.b92.net/info/vesti/index.php ... _id=303888
b92
:katemoss:

Cek', vi ste vec komentarisali ovo? :blenta:
Kasnim!
:barf: :regan: :barf: :regan:
Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
ma samo wireless i to antena ograđena električnom ogradom. a pitao sam se koliko će izdržati. :barf:
Korisnikov avatar
By foolish
e bas sranje!
mislio sam da ce izdrzati bar nedelju dana

ma ne znam ni sta su ocekivali, kao da ne znaju gde zive...
bez naoruzanog obezbedjenja nema nista :avalon:
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
O boze ti mali kloshari moraju sve zivo da uniste...sve ih treba govnjivom metlom pocistiti :mete:
Korisnikov avatar
By jukie
Telenor ne odustaje od Internet parkova
16. Jun 2008 | 14: 10
Izvor : Beta
U toku prošle noći nestao je još jedan uređaj iz Internet parka na Studentskom trgu u Beogradu, ali kompanija Telenor ne odustaje od otvaranja Internet parkova u Srbiji.

Telenor je otvorio Internet park u Nišu, a planira otvaranje i u Novom Sadu.

"Nadamo se da će Internet park dobro funkcionisati u Nišu i da će događaji u Beogradu pokrenuti teme bezbednosti u parkovima i ponašanja ljudi", kažu u Telenoru.

Telenor je 11. maja u parku na Studentskom trgu u Beogradu postavio opremu za pristup Internetu preko prenosivih računara i drugih uređaja. U noći između 14. i 15. maja ukradeni su jedan USB modem sa klupe i glavni uređaj za prenos podataka, noćas je ukraden još jedan uređaj tako da je ostao samo jedan, naveli su u Telenoru.

Internet park u Nišu otvoren je u parku Vojvode Bojovića.

U parku su, kao i u Studentskom trgu na Beogradu, priključi za USB modeme postavljeni na tri klupe, a park je pokriven bežičnim Internetom brzine od 1,8 megabita u sekundi. Planirano je da probni period, tokom kojeg će Nišlije moći besplatno da koriste Internet, traje mesec dana, uz mogućnost da se produži.

Slični internet parkovi postoje i širom Evrope.

Telenor je sedmi po velicini mobilni operater u svetu sa 147 miliona korisnika, od čega u Srbiji ima skoro tri miliona.

* * *

Ko cveće u proleće
kao uši zecu
kao deca rastu
parkovi za decu
:chestram:
By pipinveliki
Originally posted by Egmont
Besplatan Internet za sve! Besplatno školovanje za sve! Besplatni lap topovi za sve!
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!