Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: Waldorf, Moderators
Originally posted by untouchableJa imam D900i
Samsung D900 - new found lover![]()
Originally posted by hlaefdigeSE brzo gubi na ceni tako da ce za mesec dana biti ispod 300 ojra. Trenutno je najniza cena je 330 evra.
ma i ja sam se nesto fiksirala za taj k850i..ali nema sanse da bih ja dala tako ozbiljne pare za mobilni...
Originally posted by hlaefdigeSuper je K800, ali moj savet je ipak K810. Ima mnogo bolji video, a i displej je unapredjen.
tako da ce da se desi neki k800 probabli...
Originally posted by hlaefdigePa te dve razlike koje sam naveo i nisu nesto sto treba posebno naglasavati. Inace, SE ima trip (kao i Nokia) da neke modele bukvalno kopira uz manja unapredjenja. Primer: K500-K530, plus K550 koji je ipak mnogo napredniji od svoja dva prethodnika, K800-K790-K810, a ova tri modela su bilu osnova za K850, W850-W830 ili kod Nokie N73 koja je brzo dobila verziju Music edition, N95-N95 8Gb. Kod ovog drugog je Nokia konacno prebrodila glavnu boljku svih modela iz N serije - brzi i funkcionalniji Symbian, bez blokiranja.
gledala sam uporedne testove za k800 i k810 i razliku sam bitnu videla samo u ceni..jbt! cak su i teski po 155 grama...
Originally posted by andjelaA ne bi N95 8GB?
Nokia N82
http://www.mobilnisvet.com/mobilni/1581/Nokia/N82
Originally posted by Freysi, obe stvari isteOriginally posted by andjelaZar N82 i N95 8GB nemaju identične i procesore i ekran?
2xARM na 333MHz![]()
bolje nego 0.4" veci ekran![]()
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!