Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

"Čemu ovo služi, a još i ne radi?

Moderatori: Waldorf, Moderators

By fazza
Originally posted by ^RAY^
Slika
Proveri shta se deshava sa onim ATA kontrolerom koji ti je obelezhen crvenom bojom, mozhda on pravi pizdarije. Drajver najbolje instaliraj sa diska koji si dobio uz matichnu plochu.
Korisnikov avatar
By ^RAY^
pa drajver sa diska ne moze na Vistu u piiiiii..........
Korisnikov avatar
By andjela
pa zar vista nije nasla new hardware?!
valjda u sebi ima drajver, nije se nforce5 cipset pojavio pre nedelju dana.
Korisnikov avatar
By Skyen
moje iskustvo sa vistom

- sve je drahvere sam prepoznao i odradio
- hd mi je riljao k'o traktor, fakat je do viste, jer posle rusenja iste i instalacije xp ultimate edition radi kao svicarski sat
- impicitno sledi, vista je potencijalno rizicna po hdove
- i fakat je malo giga memorije za istu

over an out
Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
Vista je Ultimate, XP ima Home i Professional. ne unosi zabunu. :)
Korisnikov avatar
By Elipsis
@2q2bstr8: Sve ljude koje znam a crko im je hard, 80% su bili WD. Sem toga kruze price da su WD diskovi koji dolaze kod nas reparirani.
Korisnikov avatar
By BlackBoy
@2Q2Bstr8: Podaci su iz najpouzdanijih mogucih izvora... Dovoljno je samo to da znas...
Korisnikov avatar
By andjela
Originally posted by Skyen
- hd mi je riljao k'o traktor, fakat je do viste, jer posle rusenja iste i instalacije xp ultimate edition radi kao svicarski sat
zato sto vista kada se instalira radi indexiranje hard diskova zbog naprednijeg search engina, slicno kao spotlight kod mac os x_a

kada se zavrsi indexiranje, vise ne drlja po hardu.
Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
to može da isključi, zar ne? sličnu stvar ima i XP, onaj Indexing Service. doduše to je do zla boga neupotrebljivo.

a što se tiče WD-a: "kruže priče" i "najpouzdaniji mogući izvori" čije ime btw ne sme da se navede, ne obećavaju previše.
By fazza
I ja imam WD, koji sam zamenio crknutim Maxtorom, i mogu reci da uopshte nisam zadovoljan. :(
Korisnikov avatar
By Allkey
nja. ja imam problema sa 250gb 16mb sataII diskom...

posle nekog 5og restarta se pokrecje, kad god ga ugasim na duzhe. a bez diska prikljuchenog se kreshe bez frke. :]

mnjah. al' svidjaju mi se performanse.
Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
zašto si WD zamenio crknutim diskom? ili si možda uradio obratno? :) i što nisi zadovoljan?
Korisnikov avatar
By Skyen
@2q2 - jok, nije isto, to je vista wanna be :)
@andjela - pa nije instalirao drajvere mesec dana
Korisnikov avatar
By andjela
ne instalira drajvere, nego radi indexiranje i to zna da bude jako dug proces, zavisi sta imas od fajlova na hardovima :)
Korisnikov avatar
By Skyen
u jeee, pa oduzilo mu se. nije mi se rizikovalo, jos i hd da mi rikne od silnog preoravanja
Korisnikov avatar
By fica
Ja imam 2 Maxtora, jedan oko 5 godina, a drugi oko 2 i nikada nisam imao nikakvih problema :yay:
By fazza
Originally posted by 2Q2Bstr8
zašto si WD zamenio crknutim diskom? ili si možda uradio obratno? :) i što nisi zadovoljan?
Aaaaaaaaaaaaaaaaa! Napisao sam "zamenuo"! Da li je moguce da sam ja to napisao!? :rida:

LM, crknuti Maxtor sam zamenIo u Imtelu za WD veceg kapaciteta, a nisam zadovoljan jer mi se chini da mi ponekad zagushi sistem. Dodushe, sad radi dosta bolje jer sam neshto chachkao i isterao mechku. :D Deshavalo mi se da, u toku kopiranja sa particije na particiju), protok padne sa 20 mb/sec na otprilike 2-3 mega/sec, a procesor krene da ripa do stotke...
Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
i, šta je bio problem?

btw, meni je na SATA2 protok bio oko 30-40 MB/s, a sad na RAID0 mi je 120. :smilegrin:
Korisnikov avatar
By andjela
nesto mali protok za sata2 :)

koju plocu imas?
Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
Asus m2n sli dlx.

protok sam merio u Nero-u (ono kad kopiraš disk, pa ti pravi image, pa imaš opciju test drive speed). ne znam koliko je to pouzdano. u svakom slučaju, rezultat je oko 2.5x veći od pre RAID0.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!