Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

"Čemu ovo služi, a još i ne radi?

Moderatori: Waldorf, Moderators

Korisnikov avatar
By horus.
zar nije bilo 6 mesecnih pretplata?
Korisnikov avatar
By andjela
to je ako nemas tekuci racun (i pozitivno stanje kod kreditnog biroa).

ovo nema veze da li imas ili ne tekuci.

http://www.vipmobile.co.yu/cm/offer/pos ... e_user.php

Kako postati postpaid korisnik
Dobrodošli u Vip postpaid svet.
Naša postpaid ponuda je jednostavna, transparentna i orijentisana prema Vašim potrebama. Pružamo Vam uvek povoljnije cene – širok izbor tarifnih paketa i kvalitetene mobilne telefone.
Uživajte u komunikaciji!
Možete postati korisnik postpaid usluga kada potpišete ugovor u bilo kom Vip centru ili kod Vip partnera – a ne zaboravite da ponesete ličnu kartu!
Gde možete da kupite postpaid?
U Vip Centrima ili kod Vip partnera.

Kako postati postpaid korisnik?

Pretplatnički odnos mogu zasnovati punoletna lica, državljani Republike Srbije koji raspolažu važećom ličnom kartom izdatom od strane MUP-a Srbije.

Potrebna dokumenta su:
- Važeća lična karta (samo sa teritorije Republike Srbije, a ako je adresa sa Kosova potrebno je da u istoj bude promenjeno mesto prebivališta na adresu u Srbiji) ili pasoš i na uvid jos jedan od sledećih dokumenata:
• važeći pasoš,
• vozačka dozvola,
• debitna/kreditna kartica,
• plastificirana kartica sa brojem računa koju izdaje banka.

Potrebno je potpisati Saglasnost za pribavljanje izveštaja iz Kreditnog biroa, koje se dobija na licu mesta.

a izvod iz maticne knjige rodjenih?
Korisnikov avatar
By Rei
Pa jebiga, taj paket je namenjen onima koji zaista prichaju, i prichaju, i prichaju... 1500 minuta je 25(!) sati razgovora, a to bi inache po ceni od 5.9 din za minut, bez pdv-a i bez naplate uspostave poziva koshtalo 8850 dinara. Vredi.
Korisnikov avatar
By horus.
Ne znam zasto, ali nepoverljiv sam prema postpaid-u.
Imam osecaj da kradu preko postpaid-a...
Korisnikov avatar
By EnRage
Ma ne kradu, to su gluposti, obicno ljudi vole biti paranoicni i za svoje troskove kriviti druge pa svasta pricaju. Ja bih prije rekao da su moguce greske u obracunu, a sad bas da netko ciljano krade, u to ne vjerujem, nisam pristalica tih "teorija zavjere". Elem, kod nasih operatera je na postpaidu u svakom trenutku SMS-om moguce provjeriti potrosnju, moze se vjerojatno i kod vas.
Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
pa uglavnom uvek tako i ispadne. prvo viču "lopovi, lopovi", a onda ispadne da su se samo "malo zbunili" dok su preračunavali svoje troškove. ja sam na postpaidu već nekoliko godina, imam čak i dva broja, i nikad nije bilo nikakvih problema.
Korisnikov avatar
By EnRage
I ja sam na postpaidu, bio sam 4 godine na VIP-u, sad sam 2 godine na Tele2 i nikad me niti jedan od operatera nije pokrao. Jednom mi je VIP sjebao obracun SMS-ova i naplatio vise, no, nakon prijave, lovu su vratili. Uostalom, greske u obracunaanju dogode se i na prepaidu.
Korisnikov avatar
By Allkey
ma popizdeo sam. smorili su me do bola.

smsovi kasne, da bi bilo shta radilo morash non-stop da se switchujesh izmedju telekomove i njihove mrezhe... uzhas jedan.

mts-ov MyBel paket rula.
Korisnikov avatar
By ns.happy
Originally posted by 2Q2Bstr8
pa uglavnom uvek tako i ispadne. prvo viču "lopovi, lopovi", a onda ispadne da su se samo "malo zbunili" dok su preračunavali svoje troškove. ja sam na postpaidu već nekoliko godina, imam čak i dva broja, i nikad nije bilo nikakvih problema.
:up:
By fazza
Mrzi me da chitam ceo post. Hocu broj bez jebe*og telefona, ako je ikako moguce?
Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
naravno da je moguće. otiđi u KS i pitaj.
Korisnikov avatar
By Super Mario
Da li se meni čini, ili kad god razgovaram sa ljudima koji koriste VIP, zvuk "pucketa" i prekida se?
Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
moguće je, jer koriste MTS-ove bazne stanice (još uvek). u Srbiji trenutno Telenor ima definitivno najbolji kvalitet zvuka, jer im je opterećenje mreže najmanje, a i jedini koriste full rate prenos glasa.

u svakom slučaju, VIP ima neke zakonske obaveze o procentu pokrivanja teritorije do kraja godine, a s druge strane nije im ni u interesu da budu u nacionalnom romingu 100 godina, pa pretpostavljam da će ubrzano postavljati svoje bazne stanice i da će se kvalitet usluge shodne tome brzo poboljšati.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!