Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

"Čemu ovo služi, a još i ne radi?

Moderatori: Waldorf, Moderators

Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
sve slušalice za prenosive plejere koriste standardni 3.5 mm priključak.
Korisnikov avatar
By stefan19
Originally posted by M M and I
A ti bi hteo da ti "bubice" traju godinu dana pa i vise????? Pa tesko...bez obzira na cenu...
Ne slazem se... Imam apple-ove sluske. Traju mi vec nepune 3 (TRI) godine, a rade ko' nove. + Shto ih koristim maltene svaki dan!
Korisnikov avatar
By stefan19
Originally posted by erkondisn
ja sam izrazito zadovoljan sa Sonyevim onim sto ih zavuces duboko u uho, cijena im je isto opaka, 30ak eura (u HR), a izbor br 2 definitivno Sennheiser.

samo sto svaki par redovito sjebem nakon nekoliko mjeseci vise radi toga sto mi se nekako zapetljaju, pa slucajno sjebem kontakt
Ja ih ne gotivim. Mnogo ostecuju sluh ako slusas glasno, a pored toga sabijaju cerumen nazad na bubnu opnu (morao sam na ispiranje usiju zbog tih sluski).
Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
evo kao što sam i obećao, javljam prve utiske novih slušalica. :) konačno su mi stigle moje Shure SE210 i već ih par sati ne vadim iz ušiju! veoma su udobne pre svega, mada treba malo vežbe dok ne naučite da ih nameštate. doduše isporučuju se uz više pari rezervnih umetaka, što ovih gumenih što penastih, raznih veličina, pa verujem da niko neće imati problema što se toga tiče.

slušao sam muziku nekoliko žanrova da ih testiram i mogu reći da je kvalitet zvuka fantastičan. inače mi je iPod na jedva 30% snage i već stvari umeju biti preglasne.

ovo će barem biti definitivna ušteda na baterijama. :) sluške sam inače platio $150.
Korisnikov avatar
By Allkey
Philips... :love:

ALi najbolje skokni do Moskve... :D U MediaMarkt. :D

Ja sam jedne kupio tamo, jeste, platio sam ih 3000 rublji (ovdashnjih oko 7000 dinara), al' su zaista izuzetne i po snazi i po izdrzhljivosti... Kablovi su tanki, a veoma jaki... Vecj godinu dana (eto) ih posedujem i rade bez frke... :)

A jack je pozlacjen. :love:
Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
Allkey, svaki iole kvalitetniji model ima pozlaćene priključke. to je potpuno uobičajena praksa.
Korisnikov avatar
By Allkey
Ja to u Srbiji nikad video nisam. :)

A posedovao Creative-ove, Genius-ove, Koss-ove i jednom Sony-eve... Sve pocrkale...
Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
naglasak na: "iole kvalitetniji". :trep:
Korisnikov avatar
By M M and I
Evo prilicno izdrzljivih sluski, veoma dobrog zvuka...a ni ne kostaju previse...KOSS Porta Pro :sluske:

Slika
Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
pa to kao da nosiš muzički studio sa sobom! nepraktično je, a i 90-te su odavno prošle.
Korisnikov avatar
By M M and I
Originally posted by 2Q2Bstr8
pa to kao da nosiš muzički studio sa sobom! nepraktično je, a i 90-te su odavno prošle.
Si probao? Najverovatnije nisi. Kad probas onda se javi sa kritikom...

Inace sluske su na sklapanje, jako su prakticne i zauzimaju jako malo prostora kad se sklope...
Korisnikov avatar
By andjela
videh pre neki dan na euronews neke nove seinheiser brooka, ali nisam cula koji je model, samo da kostaju 400€
a imaju neki mikrofon koji kupi spoljasnji sound i regulise jacinu zvuka kako bi izolovao spoljasnju buku :)
Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
ne moram ni da probam, ja sam otkrio svoju novu ljubav. :love:

to je tzv. aktivna redukcija buke. skupa tehnologija, a traži i dodatnu bateriju. mislim da je ipak za većinu sasvim ok i klasična, pasivna redukcija koja funkcioniše po principu zvučne izolacije. evo ove moje izoluju preko 90% spoljnjih zvukova kad se dobro nameste, što je za "bubice" zaista ok.

jedina relativno problematična stvar može da bude što je malo veća gnjavaža ako stalno vadiš i stavljaš slušalice, jer svaki put moraš da ih dobro postaviš. no, mislili su oni i na to, pa su ponudili i opcioni Push to Talk dodatak. to je zapravo mali mikrofon koji se doda na kabel i onda ga po potrebi aktiviraš i čuješ sve zvuke iz okoline: svoje sagovornike, mobilni, saobraćaj... genijalno!
Korisnikov avatar
By Allkey
A gde u velegradu Beogradu nacji kvalitetne slushalice (Nokijine) za mobilne telefone?

Mislim da sam obishao pola radnji mobilnih telefona, jedino u Mobis nisam ishao... A tamo kapiram da cju se shlogirati od cene.

Neko neshto?
Korisnikov avatar
By DarkAngel
ma ima tako frh slusalica preko...ovde se tesko nalaze dobre. Uzela sam Sennheiser i traju vec dva meseca nema nikakvih problema.
Korisnikov avatar
By M M and I
Originally posted by DarkAngel
ma ima tako frh slusalica preko...ovde se tesko nalaze dobre. Uzela sam Sennheiser i traju vec dva meseca nema nikakvih problema.

Svakako...Sennheiser je jako dobar :up:
Korisnikov avatar
By andjela
ja koristim sennheiser mx300 vec nekoliko godina i extra su a mislim da su placene ispod 1000 dinara
Korisnikov avatar
By DarkAngel
zvuk je odlican...nisu kao Apple ove za I-pod ali su dobre. Imaju onaj dodatak za pojacavanje zvuka.
Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
pa Apple-ove za iPod su sranje. nadam se da su ove bolje od toga.
Korisnikov avatar
By DarkAngel
pa iskreno, drug je imao neke za I pod i bile su odlicne...:glupan:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!