Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

"Čemu ovo služi, a još i ne radi?

Moderatori: Waldorf, Moderators

By жњ
Originally posted by Dominion

emule+netlimiter :teg:

draga znj, nadam se da sam pomogao :kiss: :love: .... nego, kad cemo opet na pivce :dancing:

care care care nad carevima :hail:

ne mozes ni da zamislis kakvu si mi muku resio :yay: :kiss: :kiss: :kiss:

evo skidam net limiter i nadam se da ce da proradi. namesticu onako kako si napisao, pa cemo videti :D

pametnice moja :mazi:

na pivce? na pivce idemo kad god zelis. za tebe sam uvek free! petak, subota? :kiss: :kiss: :kiss:

:dancingfever:
By жњ
Originally posted by ns.happy
samo kad si mene video... :P nema pivkana onda za tebe! imam ja mog pakija :durise:
:lukavi: nja nja, imam i ja znj :leviathan: :yes:

hihihiihihii :mazi:

tako je, samo im reci. da se zna s kim je najlepse cirkati pivce :D
Korisnikov avatar
By Dominion
Originally posted by colorado
Nemam prozor "my info"... Mozda mislis na jezicak "server info"???
ne, na ovo mislim, make sure da imash 'high id' koji ti emule dodeljuje, to je najbitnije.

Slika
Korisnikov avatar
By ns.happy
dominione, ja imam eMule plus, kakva je razlika, pola tih stvari kod mene nema, kako je onda plus???:flaming:
Korisnikov avatar
By Dominion
takodje da ne zaboravim, mi se do'vatili odmah eMulea a zaboravih da pitam preko cega izlazite na net? jel ruter ili adsl modem? ako je ruter, morate uci u njegova podesavanja i napraviti pravila na njegovom firewall-u da mule moze da pristupa netu i obratno kao i za portove koje mule koristi, onda proverite da li je u vasem softverskom firewallu podeseno da emule koristi portove i da li mu je dozvoljen pristup.

ako koristite vistu, trknite na ovaj link i pogledajte sta je potrebno da se uradi da bi emule radio http://mobil.emule-project.net/index.ph ... anguage=en

jos jedna stvarcica, http://mobil.emule-project.net/index.ph ... anguage=en
mali java programcic koji vam omogucava da vidite sta vasha mazgica radi kada ste na poslu(ili gde vec) preko mobilnog - ovaj programcic za mobilni najvishe volim i koristim :shmi:

bottom line, potrebno je malo preciznih podesavanja da bi je naterali da radi, ali zato kad proradi, radi kao zmaj :)
Korisnikov avatar
By Dominion
dominione, ja imam eMule plus, kakva je razlika, pola tih stvari kod mene nema, kako je onda plus??? :flaming:
pa ja cim sam nabavio adsl krenuo sa emule-om (video od dragog) i evo vec dve godine radim sa njim i znam mu sve cake. sto se tice plusa, vidjam ga kada skidam fajlove pa ponekada pogledam korisnike od kojih skidam koji program koriste i vidim plus i josh neke ali nikada nisam probao :shrug: uzmi klasicni emule, vidish da nas ima vishe tehnicke podrske za klasiku :P
Korisnikov avatar
By Dominion
Originally posted by жњ
care care care nad carevima :hail:
aaaaaaw shucks, i'm blushing :blush: :D
Originally posted by жњ
ne mozes ni da zamislis kakvu si mi muku resio :yay: :kiss: :kiss: :kiss:
evo skidam net limiter i nadam se da ce da proradi. namesticu onako kako si napisao, pa cemo videti :D
obrati paznju i za prethodna dva posta oko rutera, takodje gledaj koliko sourceova imash, ako je 0 od 100 (npr) to znaci da fajl nije kompletan i da ces ga tesko naci na mrezi kompletnog (ako je fajl izuzetno nov, ima josh sanse da ga vidish kompletiranog). ako ima 0/15, to znaci (but of course) da ima 15 korisnika taj fajl ali da ili nisu online ili takodje fajl nije kompletan (tu pomaze patience od gunsa :D :)
Originally posted by жњ
pametnice moja :mazi:

na pivce? na pivce idemo kad god zelis. za tebe sam uvek free! petak, subota? :kiss: :kiss: :kiss:

hihihiihihii :mazi:

say friday? :jumphug: :love:
Korisnikov avatar
By ns.happy
ma, ok je i ovako, skida mi i ovo, vec je jedan film skinut jutros...
inace, gledajuci tu fotku koju si objavio, plus je mnogo jednostavniji, nema uopste toliko dugmica... i uvek me konekuje na taj neki donkey server sa najvise korisnika...
Korisnikov avatar
By Dominion
Originally posted by жњ

najlepshe cirkati pivce sa tobom, a jos dobijesh prelep pogled :leviathan: :love:
Korisnikov avatar
By Dominion
ma, ok je i ovako, skida mi i ovo, vec je jedan film skinut jutros...
inace, gledajuci tu fotku koju si objavio, plus je mnogo jednostavniji, nema uopste toliko dugmica... i uvek me konekuje na taj neki donkey server sa najvise korisnika...
sad se secam plusa, on je izasao pre nekih 6-7 meseci, on ti je u sustini gui improved u odnosu na klasicni ali klasicni daj vishe kontrole i parametara za podesavanje - konfuzno u pocetku ali se brzo snadjesh. sto se servera tice, najbolji su donkey i big bang :)
Korisnikov avatar
By colorado
Pise da mi je Low ID.
Kako to da promenim??
Korisnikov avatar
By Dominion
Originally posted by colorado
Pise da mi je Low ID.
Kako to da promenim??
aaaaa, fajnali, tu je problem, nita, prati gore navedena uputstva - ruter ili modem, ako je ruter, omoguci emule-u da pristupa netu i da se njemu pristupa sa neta, postaraj se da u portovi koje emule koristi budu otvoreni na ruteru (tcp i udp portovi, kad otvorish options-->connections videces koje su cifre koje emule trazi), isto to uradi na firewallovima na kompu i onda isto options-->connections kliknes na test i videce da li je sve u redu. ako jeste onda bi trebalo da ti dodeli high id i mozes da ludujesh :)
Korisnikov avatar
By colorado
adsl.

Izvini, ja sam jako, ali JAKO glup. Pogotovo za ove stvari. Ako si vec objasnio sta da radim, ne mogu da se snadjem, pa mi molim te samo u poruci posle moje iskopiraj to sto si vec napisao.
By жњ

say friday? :jumphug: :love:

petak petak :D

zovem te poslepodne :kiss: :kiss: :kiss:
Korisnikov avatar
By Kittrie
aj sad polako, AKCIJA !!
savEEti i dEEtalji na jEEdnom mEStu :cita: , da i mEEni hEEbEEno lipo proradi emule...
netlimiter
slsk
torrenti, doduse pichEE (joj da ih ne urEEknem samo, pu pu pu}

:cobanica:

p.s.jEEl imamo neku temu vEEc vezanu za sve to?? :merlinka:

nije toliko lak prelazak sa dial upa na adsl , ak ti pocne praFit nEEke probs, kmEEj,sto sEE vaki programa tioce, a tek onaj dc++ ,eeeeeeeeeeee
Korisnikov avatar
By Kittrie
p.s. mEEni je za svakojake programe , cak i na slsk pisao da mi je port zatvoren.... kmEEEj. kako da ga otForim??

ja i SHraFcigEEr smo 'vaki :smajli sa hajfajvor vateva':
dajte mi kucjista, madRbords, mastere , slejvove,dzampere, porove , id kablove i tkak to, plizzzzzzzzz,looooooooool

joj, sad cju da zabaxuziram o5 moj komp
pu, pu, pu:nesiguran:
By жњ
oh joj... :vatroslava:

dva dana vec ne gasim komp, a download mi ne ide preko 2.5 kb :sigh:

ali ne odustajem!! :machevi:
Korisnikov avatar
By Kittrie
a meni vuceneke mini fajlove ko lud,a filmovi mi na waitu :rida:

doduse, igram senjim samo od danas,sta cju kadsam nestrpljiva,lol
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!