Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: Waldorf, Moderators
Originally posted by M M and I
A sta je sad ovo ... laternativa kablovski internet 256Kb i vise??? Kakav je to Cable sa tako malim protokom???
Ocu i kategoriju preko 2MB...
...ponosno izjavljujem da kod kuce imam konekciju Cable (LAN) od 24Mb/s down i 10Mb/s up![]()
Originally posted by unic0rnJa placam oko 30-tak Eura...ali mi je u pretplatu uracunata i telefonska pretplata i neke dodatne telefonske usluge...Kod nas je sad dosta u upotrebi da imas i telefonski prikljucak kod internet-provajdera...tako mi kucni telefon nije prikacen na telefonsku liniju vec direktno na internet prikljucak...i kosta puuuunoooo manje.Originally posted by M M and I
A sta je sad ovo ... laternativa kablovski internet 256Kb i vise??? Kakav je to Cable sa tako malim protokom???
...ponosno izjavljujem da kod kuce imam konekciju Cable (LAN) od 24Mb/s down i 10Mb/s up![]()
Pr4e par godina mi je drug iz Shvedske pokazao link do nekog tamosnjeg net provajdera i kada sam video ponudu rekao sam da je to izivljavanje. Naravno iz zavisti.. Tako neka besna konekcija za ultra male pare. Koliko ti placas?
Inache ovde je cena net usluga jako skupa za vash pojam, u hr je josh skuplje dok vec u sloveniji daju 2 Mbita za 20e koliko ja placam 256.
jbg, skidaju kajmak dok mogu, dodushe kod nas telekom iako nema pravno ima faktichki monopol nad zemaljskim vidovima komunikacija (jer nije osnovana/ili ne radi agencija za telekomunikacije) pa 90% provajdera mora da ide napolje preko telekoma.
Originally posted by M M and I
Ja placam oko 30-tak Eura...ali mi je u pretplatu uracunata i telefonska pretplata i neke dodatne telefonske usluge...Kod nas je sad dosta u upotrebi da imas i telefonski prikljucak kod internet-provajdera...tako mi kucni telefon nije prikacen na telefonsku liniju vec direktno na internet prikljucak...i kosta puuuunoooo manje.
Originally posted by M M and IPa ovo ti je srbija, nema ovde nishta vishe od 1 mbit/s
Originally posted by PakiZasto? Ja redovno komuniciram via SKYPE sa nekoliko ljudi u Srbiji koji su na dial-up konekciji...i bash nikakvih problema nema...cujem se jako dobro...veze su stabilne...e sad ne znam da li to zavisi i od net-provajdera ili samo od brzine konekcije...ali tip koga poznajem zivi u Beogradu i dalje je na staroj centrali ali mu SKYPE radi O.K. A ovi drugi su valjda na novim, digitalnim centralama....ali ne osetim nikakvu razliku.Originally posted by M M and I
Ja placam oko 30-tak Eura...ali mi je u pretplatu uracunata i telefonska pretplata i neke dodatne telefonske usluge...Kod nas je sad dosta u upotrebi da imas i telefonski prikljucak kod internet-provajdera...tako mi kucni telefon nije prikacen na telefonsku liniju vec direktno na internet prikljucak...i kosta puuuunoooo manje.Pa ne stoji ti džabe u potpisu SKYPE... Ja ga imam na kompu, ali ?ekam o?igledno Godoa da mi on dozvoli da ga koristim... Srbijoooo, ma?eho!
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!