Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

"Čemu ovo služi, a još i ne radi?

Moderatori: Waldorf, Moderators

internet konekcija

Dial Up
10
18%
ADSL
17
31%
Kablovski internet (do 128kb)
11
20%
12
22%
wireless internet
5
9%
Korisnikov avatar
By ::fy::
Od pre par meseci imam kablovski internet (128kb). Za sada sam više nego zadovoljan :dance:
Korisnikov avatar
By Rei
ADSL 256/64 :dvaprsta:
Korisnikov avatar
By Delete
Kablovski 128k
Nisam nesto prezadovoljna, ali je u svakom slucaju bolje od dial-upa.
Korisnikov avatar
By MARQUE
za stolno ra?unalo - Vodatel Triple Play (opti?ki priklju?ak)
10Mbit/s down - 10Mbit/s up

za laptop - Vodafone Mobile Connect Card UMTS+EDGE (hsdpa)
1.5Mbit/s down - 384kbit/s up
Korisnikov avatar
By zboO
jos uvek dial up... TUGA BOZIJA!!!

trenutno sam na 45.2 kb mada ne verujem ni u to...verovatno je 22 :roll:
Korisnikov avatar
By Rei
Anketu si trebao postaviti po brzinama a ne po tipovima konekcije s ozbirom da je to manje vishe nebitno :)
Korisnikov avatar
By jukie
Kablovski a mislim da je ova brža brzina... mislim da ta brzina ima veze sa koji paket kupiš, a ja kupim onaj ve?i paket
Korisnikov avatar
By IriS
kablovski, a pakete menjam s vremena na vreme... samim tim i brzinu konekcije :lizalica:
Korisnikov avatar
By nEne
jos uvek dial up, cekam odgovor od TelekomADSL-a i SBB-a za neku bolju konekciju....
Korisnikov avatar
By M M and I
A sta je sad ovo ... laternativa kablovski internet 256Kb i vise??? Kakav je to Cable sa tako malim protokom???
Ocu i kategoriju preko 2MB...
...ponosno izjavljujem da kod kuce imam konekciju Cable (LAN) od 24Mb/s down i 10Mb/s up :eya:
Korisnikov avatar
By unic0rn
Originally posted by M M and I
A sta je sad ovo ... laternativa kablovski internet 256Kb i vise??? Kakav je to Cable sa tako malim protokom???
...ponosno izjavljujem da kod kuce imam konekciju Cable (LAN) od 24Mb/s down i 10Mb/s up :eya:

Pr4e par godina mi je drug iz Shvedske pokazao link do nekog tamosnjeg net provajdera i kada sam video ponudu rekao sam da je to izivljavanje. Naravno iz zavisti.. Tako neka besna konekcija za ultra male pare. Koliko ti placas?

Inache ovde je cena net usluga jako skupa za vash pojam, u hr je josh skuplje dok vec u sloveniji daju 2 Mbita za 20e koliko ja placam 256.

jbg, skidaju kajmak dok mogu, dodushe kod nas telekom iako nema pravno ima faktichki monopol nad zemaljskim vidovima komunikacija (jer nije osnovana/ili ne radi agencija za telekomunikacije) pa 90% provajdera mora da ide napolje preko telekoma.
Korisnikov avatar
By Paki
Kabl ( 128 / 64 )
Korisnikov avatar
By M M and I
Originally posted by unic0rn

Pr4e par godina mi je drug iz Shvedske pokazao link do nekog tamosnjeg net provajdera i kada sam video ponudu rekao sam da je to izivljavanje. Naravno iz zavisti.. Tako neka besna konekcija za ultra male pare. Koliko ti placas?

Inache ovde je cena net usluga jako skupa za vash pojam, u hr je josh skuplje dok vec u sloveniji daju 2 Mbita za 20e koliko ja placam 256.

jbg, skidaju kajmak dok mogu, dodushe kod nas telekom iako nema pravno ima faktichki monopol nad zemaljskim vidovima komunikacija (jer nije osnovana/ili ne radi agencija za telekomunikacije) pa 90% provajdera mora da ide napolje preko telekoma.
Ja placam oko 30-tak Eura...ali mi je u pretplatu uracunata i telefonska pretplata i neke dodatne telefonske usluge...Kod nas je sad dosta u upotrebi da imas i telefonski prikljucak kod internet-provajdera...tako mi kucni telefon nije prikacen na telefonsku liniju vec direktno na internet prikljucak...i kosta puuuunoooo manje.
Korisnikov avatar
By Paki
Ja placam oko 30-tak Eura...ali mi je u pretplatu uracunata i telefonska pretplata i neke dodatne telefonske usluge...Kod nas je sad dosta u upotrebi da imas i telefonski prikljucak kod internet-provajdera...tako mi kucni telefon nije prikacen na telefonsku liniju vec direktno na internet prikljucak...i kosta puuuunoooo manje.
:) Pa ne stoji ti džabe u potpisu SKYPE... Ja ga imam na kompu, ali ?ekam o?igledno Godoa da mi on dozvoli da ga koristim... Srbijoooo, ma?eho!
Korisnikov avatar
By Rei
Pa ovo ti je srbija, nema ovde nishta vishe od 1 mbit/s :P

ADSL ide do 768 kbit/s down i koshta 3500/7200 din u zavisnosti od agregacije kod neobeeja, kod ostalih provajdera je slichno...

Chini mi se da ni kod kablovskh iperatera nema vecih brzina, a da su cene josh vishe... Juni koliko ti placash?

Za pravna lica postoji josh nekoliko tipova veze, kod neobeeja te veze koshtaju od 30 000 pa navishe dinara za veze od preko 1 mbit/s, pa ti vidi...
Korisnikov avatar
By M M and I
Originally posted by Paki
:) Pa ne stoji ti džabe u potpisu SKYPE... Ja ga imam na kompu, ali ?ekam o?igledno Godoa da mi on dozvoli da ga koristim... Srbijoooo, ma?eho!
Zasto? Ja redovno komuniciram via SKYPE sa nekoliko ljudi u Srbiji koji su na dial-up konekciji...i bash nikakvih problema nema...cujem se jako dobro...veze su stabilne...e sad ne znam da li to zavisi i od net-provajdera ili samo od brzine konekcije...ali tip koga poznajem zivi u Beogradu i dalje je na staroj centrali ali mu SKYPE radi O.K. A ovi drugi su valjda na novim, digitalnim centralama....ali ne osetim nikakvu razliku.
Probaj, mozda ti i radi...
Korisnikov avatar
By Tot
Nameravam kao i Lemur preci na adsl sa gornjom brzinom jer mi je isplativije nego sadasnji dial up.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!