Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

"Čemu ovo služi, a još i ne radi?

Moderatori: Waldorf, Moderators

"Da li ste legalni?"

Samo MS Windows kupljen licenciran
4
12%
3
9%
Internet security paket (antivirus, firewall)
1
3%
Drugi software
3
9%
Ne koristim komercijalne operativne sisteme, ni takve programe
1
3%
22
65%
Korisnikov avatar
By jugoslovenka
Nemam nista licencirano! Pa ni komp nije moj, zaboga.
Korisnikov avatar
By ns.happy
sa ponosom isticem da sam legalan u potpunosti. poklon iz inostranstva. :njanja: :zakljucano: :rodjendan:
Korisnikov avatar
By Bole
98% nije legalno jedino sam jedan program kupio jer nisam mogao da najdem krek i stalno ga unapredjuju a on mi je potreban za posao tako da sam morao da ga kupim....
Korisnikov avatar
By shumadinac
nemam ništa legalno, osim nekih programa koje dobijem na diskovima uz razne uređaje :D
sve što mi treba skinem s neta...smatram da je mnogo glupo davati tolike pare za nešto što nema ni svoj fizički oblik, kao što su kojekakvi programi i igrice...a najviše mi se smučilo kad su Rapidshare i Megaupload, a polako i ostali hosteri, počeli da naplaćuju svoje "usluge" :die:
pa tako ni ubuduće ne nameravam da postanem legalan po tom pitanju!!!
:marinac:
By Kragi
Originally posted by shumadinac
nemam ništa legalno, osim nekih programa koje dobijem na diskovima uz razne uređaje :D
sve što mi treba skinem s neta...smatram da je mnogo glupo davati tolike pare za nešto što nema ni svoj fizički oblik, kao što su kojekakvi programi i igrice...

A zasto trosis, bacas pare na net ni on nema fizicki oblik ??? :nope:
Korisnikov avatar
By Mr.Ja
Meni je sve legalno :smug:
Doduse silom prilika, sve je kupljeno u UK....
Korisnikov avatar
By mmiki
Imam CD-ove za sve sto mi treba koje sam sam narezivao. Ako mi nesto treba sto nemam nadjem od drugova ili na internetu. Sam reinstaliram po potrebi i punim kompijuter svojerucno napravljenim piratima. Doduse imam jos od kupovine racunara neke originale a kupio sam ovaj racunar pre 3 godine tako da pri reinstalaciji koristim te CD-ove.
Korisnikov avatar
By Allkey
Ја волим свој Genuine Windows XP Professional SP2... :)

Још ми је легалан и WinRAR за кога сам успео да добије лиценцу бесплатно, делили су је преко сајта једног дана из разлога што је био изабран за најпопуларнији програм те сврхе... :)

Сви остали програми су бесплатни и крековани.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!