Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

"Čemu ovo služi, a još i ne radi?

Moderatori: Waldorf, Moderators

By superfly
Originally posted by Kiwi
da tvrde da su svi kristalno jasni ...
samo se nadaj,
imaces kristalno cistu sliku samo sa digitalnim kablovskim signalom.
By fazza
Originally posted by superfly
Originally posted by Kiwi
da tvrde da su svi kristalno jasni ...
samo se nadaj,
imaces kristalno cistu sliku samo sa digitalnim kablovskim signalom.
...a ni tada ako ne podese pojachivache. :)
Korisnikov avatar
By djo
ja sam zadovoljan, jedino mi je krivo sto nemaju mezzo i arte u osnovnom paketu, ali sta da se radi...:neznam:
Korisnikov avatar
By unic0rn
ja sam isto zadovoljan, sve radi OK
Korisnikov avatar
By Rei
I ja sam zadovoljan, svi kanali su kristlno jasni, osim cartoon networka koji je 'negledljiv' :pizdaimmaterina:
Korisnikov avatar
By iJazz
Meni sve super radi :D . Ja zadovoljan :) .
By superfly
Originally posted by bojandjo
mezzo i arte
to su dva kanala koje rado gledam,
mezzo otvaram piratski i ima odlične jazz koncerte, a arte je priča za sebe. :)
By жњ
kill the KDS!! :seljache:

Ljubomorna sam na sbb-ovce! Imaju mnogo vise kvalitetnijih kanala + opciju interneta, dok KDS ima samo za opstinu tosin bunar i mirjevo i to je vec u eksperimentalnoj fazi vise od godinu dana! Pas mater!! :domino:
Korisnikov avatar
By jukie
Pa mi smo prvo imali kds pa smo se prebacili na sbb*... idi od vrata do vrata i ubeđuj komšije...
*sem nekih maminih drugarica koje i inače gledaju samo par kanala pa ih baš briga...
By жњ
Originally posted by jukie
Pa mi smo prvo imali kds pa smo se prebacili na sbb*... idi od vrata do vrata i ubeđuj komšije...
*sem nekih maminih drugarica koje i inače gledaju samo par kanala pa ih baš briga...

reci mi samo koliko ljudi moram da ubedim? ceo ulaz, celu zagradu ili ceo blok? :P i da li se to prebacivanje placa dodatno posto kontam da ovi penzosi ne idu dalje od pinka :P
Korisnikov avatar
By Rei
Treba ti saglasnost vecine stanara zgrade, pishe na sajtu...
Korisnikov avatar
By jukie
Plaća se nešto, ali mislim da kada priključci već postoje to bude mnoogo jeftinije... probaj da animiraš i mlađe ljude koji hoće i kablovski internet
I moja mama mnogo manje gleda Pink otkako je provalila BBC Prime i Travel. Penzosi vole da zamišljaju kako žive u vilama na tropskim ostrvima, a ovde dobijaju svoju dnevnu dozu
By Dragonite
Originally posted by REI
I ja sam zadovoljan, svi kanali su kristlno jasni, osim cartoon networka koji je 'negledljiv' :pizdaimmaterina:
a sto je cartoon network negledljiv? mada, on je nesto u zadnje vreme imao problema i sa slikom i sa tonom, a fox kids cesto ima ton koji kasni.

sa ostalima sam zadovoljan, gde bi bili da nam nije HRT2 i njihovih serija :) , History i Explorer su odlicni, a slika je sasvim dobra :sunce:
Korisnikov avatar
By Rei
Pa slika na cartoon networku je puna snega i igra, prosto ne mozhesh gledati. :)
Svi ostali kanali su super.
Korisnikov avatar
By KiWi
Meni subotu dolaze da puste signal :) Ugovor sam potpisao ... kažu da su svima u kraju svi kanali savršeno jasni ... a dečko koji u ime SBBa potpisuje ugovore je macan ... mmmm ... i jako prijatan :)
Korisnikov avatar
By IriS
ja sam zadovoljna jasnoćom kanala a i internet vezom
Korisnikov avatar
By Deepblue
Ja sam imao ocajnih iskustava sa SBB-om. Desavalo se da kanali zuje kada slika ima mnogo bele boje, a svaki put kada u komsiluku nestane struje ton na nekim kanalima se resetuje i veoma utisa, vrlo frustrirajuce. I slika je daleko od kristalne!

Btw slazem se sa kiwijem, u odrzavanju rade neki poprilicno zgodni tipovi :-)
Korisnikov avatar
By KiWi
DubokiPlavi, gde si ti macane? U kom kraju Pančeva? Možda nas servisira isti macan :)
Korisnikov avatar
By EnRage
Ako vas moze utjesit, i u Hrvatskoj su kabelske pusiona, a kad ti se sjebe slika, moras cekati po dva mjeseca gospodu da ti dodju i pocnu te uvjeravati da to zapravo tako mora biti. O kvaliteti zvuka da ne govorim. Eto, ovakva je situacija u vecem dijelu Zagreba o kojem god provideru da se radi.
Korisnikov avatar
By ::fy::
Moj dečko koristi usluge SBB-a i moram priznati da je slika zaista kristalno jasna na svim kanalima (i na domaćim), za razliku do mog operatera Vektor-a gde je slika na domaćim kanalima užasavajuća.

Što si tiče interneta, primetio sam da par puta u toku meseca dođe do kratkotrajnih prekida u radu što ume jako da iznervira.
Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
mi imamo i mezzo i arte u osnovnoj ponudi. i jeftin kablovski. :jezik:
Korisnikov avatar
By Wilhelmina
Neuporedivo je bolji od drugog kablovskog distributera u NS.
Koliko vidim, svi kanali odlicno rade, nema prekida u programu (osim ako neki majmuni ne traze da se skrembluje signal) i to je jedino sto je vazno.
Korisnikov avatar
By Morpheus
Ja sam njihov korisnik vec 3-4 godine i moram da priznam da sam vrlo zadovoljan....vrlo retko se desava da nestane program....uskoro planiram da predjem i na njihov internet :yes:
Korisnikov avatar
By Sunce
Zadovoljan sam SBB-om. Koristim i njihov internet.
Korisnikov avatar
By KiWi
Pustili su signal konačno .. Slika je kristalno jasna :D .. Svi kanali su savršeni (Pink ima jako malo snega.. jedva vidljivo .. kažu da je to normalno za zemaljske kanale.. ovi satelitski su potpuno savršeni).
Korisnikov avatar
By Allkey
Oni su neodgovorna, bezobrazna, drska, muvatorska stoka.

Naime, jedini moj kontakt sa njima bio je kada sam želeo da izbegnem Vektor KDS, it os am želeo SBB bežični internet, došli su i umesto Cisco Linksys rutera, uvalili su mi Compex, koji NARAVNO nije hteo da radi, a unapred su uzeli pare... Sutradan su došli, ''zaboravili'' uređaj koji sam trebao da dobijem, vratli mi pare, pokupili se i otišli... A to što su mi 20 rupa u stanu izbušili, to nema veze...

Onda sam uveo Vektor KDS i to uradiše veoma brzo, nakon 20 dana dobio sam i kablovski internet i ODUŠEVLJEN sam.

Iz ličnih izvora sam čak čuo da SBB propada, što mi zvuči malo neverovatno, ipak su globalni, rispekt za to, ali ovo što su meni uradili, nikad im neću oprostiti...
Korisnikov avatar
By KiWi
Slika nije više kristalno jasna. MTV je mutan i ima sneg.. I nema promotivnog puštanja programa nedeljom kao što su obećali!!!!
Korisnikov avatar
By Stripi
Ja još uvijek čekam svoj MAxTv....:cekam:
Korisnikov avatar
By Allkey
Ох, дивно... Вектор ових дана све бољи, а СББ? Нешто се чудно дешава... :)

Стварно занимљиво, али ја самод јуче приметио знатну разлику у квалитету пријема телевизије и то на боље... Слика је кристална, чак и на компу...
By fazza
Originally posted by Allkey
Ох, дивно... Вектор ових дана све бољи, а СББ? Нешто се чудно дешава... :)

Стварно занимљиво, али ја самод јуче приметио знатну разлику у квалитету пријема телевизије и то на боље... Слика је кристална, чак и на компу...
I kod mene se popravio kvalitet slike. Nije bash najsjajniji na pojedinim kanalima
(npr. Explorer), ali je svakim danom sve bolje.

RV KDS je sada bukvalno za petama SBB-u, i predstavljaju im najjachu
konkurenciju.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!