Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

"Čemu ovo služi, a još i ne radi?

Moderatori: Waldorf, Moderators

Korisnikov avatar
By Rei
E pa ako si programer onda je to druga pricha.
Ali to ne znachi da ljudima koji nisu prgrameri treba da preporuchujesh da prchkaju po registry bazi. :)
Korisnikov avatar
By Abyss
Bice da nisi dobro prochitao moj post :D

Uzmimo da ni ti ni ja nismo automehanichari.

Ako ti se desi problem da treba da se zamene svecice u autu, a ti ne znas kako se to radi, da li bi ti bilo bolje da se raspitash kako se to radi, ili da svaki put placas majstora da ti to uradi?
Korisnikov avatar
By Rei
Naravno da bi bilo bolje da se raspitam. E sad moja poenta je da bi onaj ko mi objashnjava trebao da mi objasni najlakshi nachin jer ja ipak ne znam nishta, a ne da mi komplikuje i da me frustrira jer cu tezhom metodom KAO nauchiti neshto, bez pitanja pretpostavljajuci da zhelim da nauchim to, razumesh. :)

I btw ja ne vidim shta ovde mozhe da se nauchi (vracamo se na kompove), ako kliknesh ovde, ne pali se sa kompom, a ako kliknesh ovde pali se.. Ista situacija i sa registryem, ako promenim ovaj string ne pali se, ako ne promenim pali se.. I zashto onda komplikovati. :roll:
Korisnikov avatar
By Rei
I ne znam zashto ljudi koji se razumeju u kompove forsiraju manje iskusnim korisnicima da probleme reshavaju na "geek nachine" umesto lepo i jednostavno, prvo neka nauche osnove, posle idu napredniji nachini, ako se izrazi zhelja za uchenjem istih..
Korisnikov avatar
By Abyss
recimo da ti spadne klajmna sa svecice, a ti znas samo da promenish svecice, opet nastaje problem, jer to ne znas da uradish, ali ako ti neko pojasni kako te svecice rade, shto i nije komplikovano, onda ces znati i da otklonis probleme koji su srodni.

btw, registar nije komplikovan i moze se skontati za kratko vreme, ono sto sam hteo da kazem je: ti imas program preko kojeg sve to podesavas, ali recimo da tebi treba nesto da podesish shto nema u programu, kako onda?
Korisnikov avatar
By Rei
1. Popravicu na najjednostavniji moguci nachin ako mi neko objasni. NE ZHELIM da uchim kako to sve funkcionishe. Radije cu platiti majstoru nego da se smaram tim. Jednostavno me ne zanima i ne zhelim da uchim. Da me zanima vec bih znao.

2. Uzecu drugi program. :D
Korisnikov avatar
By Abyss
instaliraces znachi gomilu programa samo zato shto svaki ima poneshto, ali nema sve ? :D
Korisnikov avatar
By Rei
Shto da ne, nije da me neshto koshtaju. :D
A uvek mogu i da napravim kompromis i stavim proggy koji ima meni najbitnije opcije a manje bitne ne..
Korisnikov avatar
By Abyss
dobro, da znam, ako mi se pokvari svecica, kupujem nov motor za auto :D
Korisnikov avatar
By Abyss
dok ti placas, sve je ok :P
Korisnikov avatar
By Rei
Programe? Nikad! :D
By Çâðê_DUP
Ehm, primetio sam da mi se u zadnje vreme pojedini windows settings-i, kao i podešavanja raznoraznih programa vraćaju na default(skoro pa da je i drajvere deinstalirao). Rušio sam sistem nedavno zbog ovoga, pa me interesuje da li je moguć kakav hardverski problem? System restore sam isključio u registry-ju.

Any ideas?
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!