Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

"Čemu ovo služi, a još i ne radi?

Moderatori: Waldorf, Moderators

Korisnikov avatar
By Delete
Haemo, ne moras da brines...svi popularni proizvodjaci telefona se trude da zadrze i korisnike poput tebe, pa prave klasicne modele telefona, pa ako ne budes zeleo, ne moras da predjes na touch shit. :)
Korisnikov avatar
By Delete
HTC Amaze 4G - odlicna i vrlo funkcionalna igrackica, ali je strasno leden i neprijatan za drzanje zbog metalnog zadnjeg oklopa, tokom koriscenja u zimskim uslovima.

Slika
Korisnikov avatar
By Sunce
Isti onaj koji sam imao kada sam pristupio ovom forumu. Nisam ga menjao 6 godina - neka Nokia.
Korisnikov avatar
By Delete
Divim ti se ako jedva cekas telefon sa windowsom. Ja sam digla ruke od njega i prihvatila android kao neminovnost (zbog besplatnih aplikacija, najvise).
Korisnikov avatar
By HalfJack
Neki novi HTC, nemam pojma koji je model niti me briga. Ali eto konačno sam zamijenio onaj fosil od mobitela koji je bio star 10 godina. Osjećam se kao da sam ponovno ušao u civilizaciju. :lol:
Korisnikov avatar
By Mia123
Glavna prosečna, ona mala pomoćna ispodprosečna. :D
Korisnikov avatar
By Delete
@Over_the_rainbow
Ako kupujes telefon zbog fotografisanja, onda uzmi Blackberry, njegovih 5MPix je znacajno boljih od Seriksonovih 12MPix.
Korisnikov avatar
By Over the rainbow
^
Ma ne menjam ovaj telefon, nego me je cisto zanimalo zbog drugih stvari.. :)
(cisto neko uporedjivanje)
Korisnikov avatar
By Dirrty
Jeste privlačno jer je nestandardno u odnosu na crnu boju, ali pomisli na održavanje... izgledaće prljavo uvek!

Imam Huawei Ascend Y200 i nosiću ga dok ne crkne... a onda ću već uzeti neki prosečan model tekuće generacije, kao i uvek... tehnologija me ne oblikuje :smug:
Korisnikov avatar
By mOwbid
crni. zove se Darko.
beli je u penziji. sad stvarno.
  • 1
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 15
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!