Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

"Čemu ovo služi, a još i ne radi?

Moderatori: Waldorf, Moderators

Korisnikov avatar
By svichky
hahahahahaha:smeh: ne verujem da se premisljas oko istog fona kao i ja...hahahah
telefon ima dobru rezoluciju fotografija, ekrana, autofokus, mp3, memoriju od 20, nisam siguran, sto je u svakom slucaju malo, medjutim moze da se prosiri do 1gb, baterija traje otprilike dva dana...medjutim losija rezolucija video zapisa, nema call-filtering, radio, zatim ni manje ni vise nego tastatura, jer je maksimalno osetljiva, isto kao i ovo drndavo dugme spolja ali kazu da se brzo naviknes na touch tastaturu...u sustini dobar fon...uglavnom misljenja su vise na strani da ga vredi kupiti ali ima nekih losijih karakteristika koje tebi doduse ne moraju biti tolike bitne...ali u svakom slucaju i ako ga kupis, neces se zeznuti...
Korisnikov avatar
By ns.happy
i ja sam fan ovog moba!
ima u telenoru ako se ne varam...
Korisnikov avatar
By Allkey
Ja sam ga isprobo i... Ne svidja mis e Samsungov konzervativan dizajn shto se telefona tcihe. Svi slajderi su im isti.
Korisnikov avatar
By tinkerbell
Ja ne volim takve telefone, na sLajD.... na 1. mestu su mi na preklop, pa onda 'obicni'

on:

jeste da je nekako lep + samsung je ( :love: )... ali kao sto rekoh ne volim takve :P
Korisnikov avatar
By Delete
Originally posted by Zonche
Ja sam cuo da ima radio :puzzle:
Nema radio!
Ja imala taj tel. i nisam primetila da ima radio. A i nesto mi se ne cini da je realan odnos cena/kvalitet, ako vec dam 250e (koliko ja svojevremeno dadoh za njega) ocekujem malo vise odo onog sto on ima da pruzi.
Korisnikov avatar
By Zonche!
A jel moze da se namesti mp3 pesma za sms i budilnik?
Korisnikov avatar
By Kiborg
Nije symbian, dovoljan razlog zbog kojeg ga ja ne bih uzeo.

Inače ovako karakteristike mi deluju OK, raspitaj se samo kakav je kvalitet tih fotografija od 3.2 MPix, ako su dobre, onda ga uzmi. Mada sve zavisi od toga koje funkcije tražiš. I da, piše da mu je rezolucija videa mala :(

Neko napisa nešto za samsungov dizajn, telefoni su možda jednolični, ali meni svejedno izgledaju super. Jedino su mi lepsi Sony Ericsson iz serije walkman :D
Korisnikov avatar
By Zonche!
Pa mene u sustini prvo privuce dizajn a samsung mi ima par lepih telefona a ostali su mi po malo rogobatni.

Ovaj mi se dopao na prvi pogled...

Meni je bitno da su fotke dobre, video solidan, mp3 i da ima memorije za sms kolko mi duza iste LOL :)
Korisnikov avatar
By Zonche!
Ja kupio U600

:yay:

SUPER JE

jedina razlika je sto nije 3G i ima radio
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!