Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

"Čemu ovo služi, a još i ne radi?

Moderatori: Waldorf, Moderators

Korisnikov avatar
By Deity Marduk
Jel ima neko kojim slucajem kljuc (key)?

Vista Home Premium Edition

Bio bih vrlo zahvalan :D
Korisnikov avatar
By Allkey
Zovnesh fino Microsoft Centar na 330 55 00 i oni ti daju sve informacije u vezi KUPOVINE navedenog proizvoda. :D
Korisnikov avatar
By andjela
ako zelis piratsku verziju da registrujes, da se ne mucis ne postoji kljuc
Korisnikov avatar
By dungoll
Originally posted by andjela
hm... :) nije nego. ali to nije legalno i samim tim odbijiam da sirim dalje informacije ... :) ali samo potvrdjujem da sam uspesno uradio navedeno ;) :tehno: :smokin:
Korisnikov avatar
By Dušan Maljković
Ja imam Ultimate vistu, pa se javi ako ti treba neki savet u vezi sa njom... If you know what i mean... :)
Korisnikov avatar
By andjela
Originally posted by dungoll
hm... :) nije nego. ali to nije legalno i samim tim odbijiam da sirim dalje informacije ... :) ali samo potvrdjujem da sam uspesno uradio navedeno ;) :tehno: :smokin:
evo ovako ja cu da skinem sa microsotovog sajta home premium verziju viste, a ti mi posalji cd key na pm. moze?
Korisnikov avatar
By dungoll
evo ovako ja cu da skinem sa microsotovog sajta home premium verziju viste, a ti mi posalji cd key na pm. moze?
ma sam kljuc je najmanji problem.

posle unosa kljuca u svim verzijama dobijes 30 dana za aktivaciju.
:) posle toga... ide caka koja je cakana :)

to cu ti objasniti, ili poslati link ka... da skines :) i primenis... sve lepo radi, ma koju verziju da skines, probano ... mart ove godine, radilo do maja, posle sam popizdeo, posto je vista beskorisno lepo ugladjeno sranje, i nista funkcionalnija od xpa ;) :panker:
Korisnikov avatar
By andjela
ta caka nema veze sa cd key, mogu i da ne unesem cd key i imam 30 dana da aktiviram, ali ako je cd key blacklisted kao sto je vecina imas 3 dana za aktivaciju.

sto bi prckala sa tim crackovima, ako mogu da skinem preactivated verziju viste sa ubacenim brand name biosom od npr. dell-a i da mi sve radi (windows update...) bez ikakvih cd key-eva i crackova
Korisnikov avatar
By webSTAR
ljudi, zar je 10,000 din za npr home premium stvarno toliko puno para? znam da smo srbija itd, ali ja windows uvek kupujem, upravo zbog razloga da ne strepim da ce mi se jednog dana deaktivirati zbog tamo neke black-liste.

Samo JEDNOM treba izdati toliko para i imas windows koji "radi kako treba" narednih npr 4 godina.. to nije puno para, zar ne??
Korisnikov avatar
By dungoll
za smeće od software-a kao što je trenutuno vista, puno je potrošiti i cd za rezanje... :) , windows ne radi nikada kako treba. mislim da je to jasno pokazano na mom dragom avataru :)
elem - a što se tiče ključa i elegantnog načina za aktivaciju... imam neblacklistovani VLK ;) i sve ok. plaća neko drugi. ali ja ne aktiviram, i ne delim unaokolo. prednosti korporativnog piraterizovanja.
Korisnikov avatar
By Deity Marduk
za smeće od software-a kao što je trenutuno vista, puno je potrošiti i cd za rezanje... :) , windows ne radi nikada kako treba. mislim da je to jasno pokazano na mom dragom avataru :)
elem - a što se tiče ključa i elegantnog načina za aktivaciju... imam neblacklistovani VLK ;) i sve ok. plaća neko drugi. ali ja ne aktiviram, i ne delim unaokolo. prednosti korporativnog piraterizovanja.
E pa necu ti olizati celu sledeci put kad te vidim u Smalijansi!!!!

:tuc: :mag: :shamar: :lol: :lol:
Korisnikov avatar
By Deity Marduk
Originally posted by webSTAR
ljudi, zar je 10,000 din za npr home premium stvarno toliko puno para? znam da smo srbija itd, ali ja windows uvek kupujem, upravo zbog razloga da ne strepim da ce mi se jednog dana deaktivirati zbog tamo neke black-liste.

Samo JEDNOM treba izdati toliko para i imas windows koji "radi kako treba" narednih npr 4 godina.. to nije puno para, zar ne??
Hahahaa...mi studenti nemamo para!!!...hahahaha

:f5:
Korisnikov avatar
By Allkey
zashto onda ne koristish lepi besplatni linux? on radi bez ikakvih problema...

microsoft je napravio operativni sistem. tvoje je da li cjesh ga koristiti ili necjesh, apsolutno nisi primoran na to.

ne podnosim ljude koji pljuju microsoft.
Korisnikov avatar
By Deity Marduk
Originally posted by Allkey
zashto onda ne koristish lepi besplatni linux? on radi bez ikakvih problema...

microsoft je napravio operativni sistem. tvoje je da li cjesh ga koristiti ili necjesh, apsolutno nisi primoran na to.

ne podnosim ljude koji pljuju microsoft.
Sto si ti neka nadrkana zabaaaaa!!!.... :smeh: :smeh: :smeh:

Opusteno malooo zabice,nemoj tako lako padati u vatru.... ;) :D :gitara:
Korisnikov avatar
By andjela
pa vista se trenutno ne isplati (ne zbog cene koja je posebna prica, vec zbog toga sta nudi naspram xp-a)
Korisnikov avatar
By Rei
:vratio se na xp sa viste:
Korisnikov avatar
By Rei
Pa ne toliko zbog vistinog suckness indexa koliko zbog hardverske zahtevnosti. Jeste lep OS, i vizuelno i funkcionalno, ali mu 1gb rama i gf6600gt nije dovoljno da lepo radi. :shrug:
Korisnikov avatar
By KiWi
ma ja mislim da je najbolje rešenje linux, onaj što ga rei hejtuje, što je bio kao lindows pa ga je microsoft preimenovao uz malo keša za podmazivanje ... ne mogu da se setim kako se zove ... e to uzmi, nađeš na netu verziju za dž, nema instalacije, a sve radi kao da imaš Win (osim programa za win) ...
Korisnikov avatar
By Pauceti
Izvinjavam se na velicini slike svim korisnicima :)

Andjo samo za tebe :giggle:

Slika
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!