Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

"Čemu ovo služi, a još i ne radi?

Moderatori: Waldorf, Moderators

From time to time... Tehnika se menja. Sve je vishe mobilnih reshenja...

Bash sam neshto razmishljao.

Nekada sam imao rachunar sa napajanjem od 500W. :) Nekada sam imao 19" CRT koji je troshio 150W. :) Nekada sam takodje imao luster koji je uvek imao po 3 sijalice od 100W. :) I josh televizor koji troshi takodje 100W. :) Ukupna potroshnja je blizu jednog kilowata kada sve to radi... :) Rachuni za struju su, naravno, enormni. :)

Vishe nemam nishta od ovoga. PAzite sad.

Laptop koji troshi 35 wati. TFT monitor koji troshi 65 W. Lustet sa, danas, ekonomichnim sijalicama koje osvetljavaju josh bolje, a sve tri sijalice ukupno troshe 105W.
Jedino je televizor ostao. Uskoro, oticji cje tft od 65W i TV od 100W, docji cje TFT od 22 incha sa TV tjunerom koji troshi, necjete verovati, samo 58 W. :)

Sve to ukupno danas izadje oko 200W, shto je NISHTA u odnosu na ono shto je bilo ranije. :)

Svi govore o globalnom zagrevanju i o prevelikoj potroshnji elektrichne energije, a gledajte shta se deshava... :) Idemo napred. :)

Razmislite. Shta ste vi koristili, a shta koristite danas? Zanimljivo je. :)
By Çâðê_DUP
nama su se rachuni smanjili preterano kad smo sa TA peci preshli na centalno grejanje...tv ne gledam,svetlo u sobi retko kad palim,a kada palim to je stona lampa sa onom isto ekonomik sijalicom,lap top jedina stvar koja koristi energiju u mojoj sobi...a kod ostalih...ne smem ni da pochinjem:)
Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
zaboravljaš par stvari. koliko ljudi danas troši struju, a koliko ih je trošilo prošle godine? i koliko je povećan broj potrošača (uređaja), bez obzira na njihovu potrošnju? seti se samo koliko ljudi sada ima klima uređaje, a koliko ih je imalo prošle godine.
Korisnikov avatar
By Preston
Nekad nisam imao ni jedan komp, a sada imam 3, od kojih je jedan stalno uključem, zbog deljenja Internet veze i skidanja torenata... Moraću ruter nabaviti...
Korisnikov avatar
By webSTAR
koliko li je samo kompjutera ukljuceno danonocno otkad imamo broadband net? a pre par godina smo ih svake veceri lepo shut down..

toliko o energy savingu. :alexis:

plus svi sada vec imamo klima uredjaje, bez kojih ne mozemo..
:odbij:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!