Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

"Čemu ovo služi, a još i ne radi?

Moderatori: Waldorf, Moderators

Korisnikov avatar
By Zibro
mozda ste primetili a mozda i niste primetili moje odsustvovanje sa foruma
razlozi su prosti preselio sam se iz Bg i neko vreme nisam imao tehnickih mogucnosti za dobar net ,
bili kako bilo od pre dva sata imam Wireles pa bi zamolio nekoga ko se u to malo bolje razume od mene da mi objasni da li moj provajder moze da prati moje koriscenje interneta tj da zna da sam ja sad npr na gay- serbia da skidam neki gay torrent i sl
u pitanju je provajder sa relativno malim brojem korisnika i kao sto rekoh nalazim se u manjem mestu pa mi nije bas sve jedno :teletabisi:
Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
svaki provajder može da prati skoro sav tvoj saobraćaj: URL adrese, sadržaj stranice i podatke koje ukucavaš u forme (korisnička imena, lozinke, adrese, upite itd.). ono što ne može da vidi jeste šifrovani saobraćaj (sajtovi sa https://), ali to se odnosi samo na sadržaj same stranice, ne i na URL adresu. URL adrese se APSOLUTNO SVE vide i nije ih moguće sakriti bez obzira na protokol koji se koristi.
Korisnikov avatar
By andjela
ali nemaju pravo da to otkrivaju drugim institucijama i pojedincima, osim ako ne dobiju sudski nalog
Korisnikov avatar
By Zibro
Originally posted by andjela
ali nemaju pravo da to otkrivaju drugim institucijama i pojedincima, osim ako ne dobiju sudski nalog
e sad si me utesila :)
zastitice me pravna drzava Srbija
'''''
u svakom slucaju hvala na kumentarima
Korisnikov avatar
By Kiborg
Hm, a šta misliš da može da ti se desi?
Ja do sada nisam čuo da je provajder ocinkario nekog pedera :D
Korisnikov avatar
By Zibro
tj komentarima ...
a posto ja do kraja ne shvatam smisao URL adresa zakljucak bi bio da treba ili ne treba da se brinem ?
Naravno da velike provajdere u BG manje vise bas briga sta radi tamo neki anonimus od korisnika ali sta sa mestima u kojima skoro niko nije anonimus kogotovo ako je malo "vidjeniji" ili novajlija kao ja ....
Hajde neka se oglasi neko od forumasa koji su izvan vecih gradova ... da li ste razmisljali o ovome
Korisnikov avatar
By Zibro
Originally posted by Kiborg
Hm, a šta misliš da može da ti se desi?
Ja do sada nisam čuo da je provajder ocinkario nekog pedera :D
ma organizovace se raja
pa ce me obesiti za polni organ ispred skupstine opstine :lol:
Korisnikov avatar
By Rei
Sto posto nisi jedini koji posecuje 'chudne' sajtove tako da verujem da su se navikli na nastrane korisnike, ako uopshte imaju zhivaca da prate logove. :giggle:
Korisnikov avatar
By Paki
:spijun: ................ :trach:

:zavera: ....... :evilgiggle:
Korisnikov avatar
By unic0rn
e sta ti je srbijanski peder, odseli se u provinciju i onda razmislja o uticaju manjeg mesta na njegovo pederisanje :lol:

sve moze da se vidi, i stavise, paranoji u prilog, sve se loguje (i reciklira na 3 meseca)
iz mog iskustva sa beogradskim provajderima, ljudi koji sede tamo ne rade ni 5% svog posla, kamoli da citaju logove (shvatas li koliki je protok tj. koliko ljudi kliknu u minutu linkova, to link link stize...)

oni se koncentrishu ili na funkcionisanje mreze ili na torente ili gledanje filmova.

bole njega senfara da li ces ti gledati jennu jameson kako se nabija na neku konjinu, ili kako se akaju dve konjine, sve dok mu ne pravis ogroman protok i redovno placas...
Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
URL adresa je isto što i link (ono što ti piše u Address baru u tvom browseru). i sad recimo tvoj provajder ne vidi sadržaj same stranice (zato što je šifrovan), ali vidi da je URL adresa te stranice www.gay-serbia.com/forum. kontam da nema mnogo mesta sumnji ŠTA se krije na toj adresi. :)

evo ja pristupam Netu iz manjeg mesta gde ima nekoliko lokalnih wireless provajdera. i nisam siguran da bih koristio bilo kojeg od njih baš iz tih razloga. s obzirom da nijedan nema neki zamašan broj korisnika, a da baš i ne drže do svoje profesionalnosti, pa im kao admini rade (uglavnom) zaludni geek tinejdžeri, ne bi me čudilo da neko od njih iz dosade krene da gleda logove u potrazi za ključnim rečima. dovoljno je da kaže svom društvu i saznaće celo selo.

možda i jesam paranoičan, ali s obzirom na to kakve su sve neverovatne priče o lokalnim meštanima dolazile do mojih ušiju iako se ovde gotovo ni sa kim i ne družim, dovoljno govore u prilog mojoj paranoji.
Korisnikov avatar
By Delete
Ja, takodje, zivim u manjem mestu i nekoliko puta do sada sam prijavljivala neke greske u radu neta, a nesto kontam da su me namerno zezali jer su provalili da cesto idem na lgbt sajtove. Nisam cula da je igde iscurila ta informacija, ali ne sumnjam da ce je neko vec iskoristiti kad se kandicujem za predsednicu drzave :lol:
Korisnikov avatar
By Zibro
HM.... pa uvek moze da se kaze da na sajtove dolazimo iz ciste radoznalosti :lol: da radimo neko "istrazivanje " i sl :diplomac: mozda je neko dovoljno naivan :) ..... sa druge strane cik neka neko skupi dovoljno hrabrosti pa da uopste nesto pita .... jbg nek ide zivot i tako sam ovde privremeno
Korisnikov avatar
By Zibro
Originally posted by 2Q2Bstr8
URL adresa je isto što i link (ono što ti piše u Address baru u tvom browseru). i sad recimo tvoj provajder ne vidi sadržaj same stranice (zato što je šifrovan), ali vidi da je URL adresa te stranice www.gay-serbia.com/forum. kontam da nema mnogo mesta sumnji ŠTA se krije na toj adresi. :)

evo ja pristupam Netu iz manjeg mesta gde ima nekoliko lokalnih wireless provajdera. i nisam siguran da bih koristio bilo kojeg od njih baš iz tih razloga. s obzirom da nijedan nema neki zamašan broj korisnika, a da baš i ne drže do svoje profesionalnosti, pa im kao admini rade (uglavnom) zaludni geek tinejdžeri, ne bi me čudilo da neko od njih iz dosade krene da gleda logove u potrazi za ključnim rečima. dovoljno je da kaže svom društvu i saznaće celo selo.

možda i jesam paranoičan, ali s obzirom na to kakve su sve neverovatne priče o lokalnim meštanima dolazile do mojih ušiju iako se ovde gotovo ni sa kim i ne družim, dovoljno govore u prilog mojoj paranoji.
ha ha ... ja sam u roku od 48h saznao sve o privatnom zivotu zene kod koje sam uzeo stan , s kim je sve bila u kombinacijama , sta je radila u braku , s kim je u semi danas i sl... pri tome niti me se tice niti sam nesto pitao niti zelim da znam ,,,,,, manja sredina pati od nedostatka dogadjaja , ljudima je jednostavno dosadno , obozavaju nove vesti
sta vise toliko ih obozavaju a nekih velikih vesti bas i nema pa je preuvelicavanje i izmisljanje svakodnevnica
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!