Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

"Čemu ovo služi, a još i ne radi?

Moderatori: Waldorf, Moderators

Jutros sve bio normalno dok windows update nije javilo da imam important updates... 2 important i 3 recomended, i ja rek'o instaliraj ti to, posle restartujem jer je update trazhio...

I tako vista se restartuje, i kad ima updateove, kada se podizhe prvo ih kao konfigurishe pa tek onda prikazhe login screen, to obichno traje par minuta i smor je, medjutim danas trajalo 20-ak minuta... dok nisam prso i udario po reset tasteru na kucishtu, kad ono opet ista situacija, i opet, i opet, i opet... Setim se ja pametnica safe modea, pokusham to, kad ono opet isto, configuring... pustio sam sat vremena da radi i na kraju se sam restartovao, i sada kada dodje do toga, vishe ni ne cheka sat vremena, restartuje se posle minut, bilo safe mode ili ne...

Tla da ladim :sweet:

Sad sam na XP...
Korisnikov avatar
By unic0rn
roll back previous configuration? ima li to uopste vista
Korisnikov avatar
By Rei
Hmm pa ima i nema :)
Kad bootujesh sa instalacionog diska imash kao neke recovery opcije, prva je change startup programs gde nema nichega, a druga je use system restore... System restore je inache po defaultu ugashen shto ja tek sad saznajem, tako da ni od toga nemam nishta...
Ostaje complete recovery from a previous backup, ahm, kad bih imao backup, i command prompt...
Korisnikov avatar
By Rei
O bozhe, ko ovde koga zajebava, evo sad se najnormalnije podigla...

Hvala anyways.
Napravio sam restore point :)

Damn windows update, cant live with it, cant live without it... :doh:
Korisnikov avatar
By Skyen
god bless restore point. juce me je spasio formatiranja
Korisnikov avatar
By nev
Iskljuci automatic update. Nikada nije bio od koristi, samo moze da ti napravi haos na racunaru.

Best solution: Linux :andjelak:
Korisnikov avatar
By Rei
Originally posted by nev

Best solution: Linux :andjelak:
Kako kome :nokti:
By fazza
Originally posted by andjela
best solution: mac os x :)
:up:

Ja nikad ne videh nikakvu korist od system restore-a i slichnih Windows-ovih gluposti...:zev:
Korisnikov avatar
By nev
Originally posted by REI
Kako kome :nokti:
U pravu si. Iako Linux ima svojih prednosti kao sto su stabilnost, sigurnost, kvaliteniji programi, itd. razumem naviknutost rada na Windows-u. :)
Srecom ja je nemam. :D
Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
meni su te "backup" opcije XP-a par puta uštedele par kila živaca i gomilu vremena. nedavno sam instalirao novu verziju nVidia drajvera, jer je prethodna bila bagovita. ova nova ispala još bagovitija, a ja naravno nemam stare drajvere niti mogućnost da skidam 40+ MB softvera. i onda lepo Driver Rollback i sve super.

doduše nisam nikad uspeo da toliko sjebem sistem da im bar neka od ovih mogućnosti ne pomogne.

btw, što se tiče restarta kompa dok se diže Windows: ja sam tako više nego jednom uspeo da kompletno ubijem XP. pojma nemam šta mu bilo. onda sam obećao: "neću više nikada!". :uplasen:
Korisnikov avatar
By Rei
Originally posted by fazza
Originally posted by andjela
best solution: mac os x :)
:up:

Ja nikad ne videh nikakvu korist od system restore-a i slichnih Windows-ovih gluposti... :zev:
A ja videh... i pobedih :giggle:

LM @Nev, ne radi se o naviknutosti, vec o (ne)stabilnosti koju Wine i Cedega (ne)mogu da ponude. :nokti:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!