Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

"Čemu ovo služi, a još i ne radi?

Moderatori: Waldorf, Moderators

Korisnikov avatar
By Pauceti
Ovako, nece da prepozna iPod u iTunes-u i uopste u Windows-u, pokazuje samo da je naslo unknown storage device (bio namesten na prebacivanje podataka) i pokusao sam da ga formatiram preko iPod instalacionog programa i nece, isto tako sam pokusao da vratim software Updaterom ali ne vredi. Jel se moze nekako formatirati a da nije u Windowsu or smt.
Nemam vise ideja, any suggestions kako da ga opravim?
Korisnikov avatar
By Paki
Meni neće recimo memorijsku karticu mobilnog da prepozna kad je prikačim preko jednog usb priključka, ali hoće ako ide preko drugog ... Probaj to prvo... :)
Korisnikov avatar
By Pauceti
iPod uvek prikljucujem na USB 2.0 port zbog brzeg protoka, inace imam 6 usb porta i nece ni na jednom.
Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
ja sam imao isti problem sa svojim iPodom. skontao sam dve stvari.

1) jako je važno da instaliraš originalne iPod drajvere, po mogućnosti pre nego što prvi put priključiš sam uređaj (CD si dobio uz iPod).

2) pomaže ako se iPod priključi na USB port koji je na samoj matičnoj ploči. dakle ne neki koji se nalazi na produžnom kablu, kartici za proširivanje, ili na samom kućištu. inače, svaki put kad isti USB uređaj priključiš na neki drugi port Windows iz početka instalira drajvere kao da si uređaj prvi put priključio na sistem.

još nešto: WindowsXP ServicePack 2 pravi mnogo manje problema sa iPodom nego ovi raniji Windowsi. takođe, iPod može da radi i na USB 1.0 i 1.1 portovima, ali se to ne preporučuje, jer je užasno sporo i bagovito.

i na kraju, nemoguće je formatirati iPod (odnosno kako to Apple kaže: restaurirati softver) ako ga sistem ne prepoznaje. dakle, ako ga ni iPod Restore program, ni iTunes ne prepoznaju ne možeš ništa da uradiš.
Korisnikov avatar
By Pauceti
Upravo sam posetio forum, vidim da je cesta greska sa first gen iPod Shufflovima, inace probacu jos par stvari sto su preporuci mozda se jos povrati ali mislim da nema sanse...

inace ovaj ipod su zamenili posto je stari pravio probleme, a sad posto je garancija istekla...

da ne bude zabune ipod je od mog naj druga nije moj, pa sad bar ima lep ukras za 110 e
Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
negde sam pročitao da je Apple tek nedavno počeo da isporučuje softver za restauraciju Shuffle modela. možda ima veze sa tvojim problemima.
Korisnikov avatar
By Pauceti
Hvala 2Q2Bstr8, potrazicu po netu :fige:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!