Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

"Čemu ovo služi, a još i ne radi?

Moderatori: Waldorf, Moderators

Korisnikov avatar
By KiWi
Ovo je samo malo upozorenje za sve korisnike foruma. Ne otvarajte poštu poslatu sa maila patriota@ptt.yu jer sadrži virus "W32.Netsky.B@mm". Do sada su na moja dva maila i jedan mail mog ortaka stigle poruke sa ovim virusom. Sre?om Norton ga detektuje. Toliko od mene. Take care!
Korisnikov avatar
By Rei
I inache se klonim patriota :shrug:
Hvala na obaveshtenju :)
Korisnikov avatar
By Mahnitu
disclaimer: ja NISAM taj patriota :lol: :lol:

a i ne otvaram mailove sa nepoznatih adresa :nerd:
Korisnikov avatar
By Allkey
Тај Нетскај је дигао толику фрку на нету да сам се ја реално плашио њега дуже време... Онда сам на њега наишао у великим количинама на једној машини у фирми мог ћалета која је радила прилично добро. Нисам чак ни имао проблема са брисањем тог вируса... Тако да мислим да је безазлен.
Korisnikov avatar
By bigirl
Malopre... Proveravam mail na yahoo i konstantno mi prijavljuje još jedan nov mail, al' ga nema među najnovijim... Hm... Kad ono, mail iz 2004.!!!! Od nekog (navodno) Branka. Uglavnom, sadržao je dotični virus.
Korisnikov avatar
By Delete
Ne otvaram mailove od nepoznatih posiljalaca na svom kompu, obicno za takve slucajeve sluzi racunar na fakultetu/
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!