- 03 Apr 2006, 18:32
Imate neku adresu gde se mozhe pokupiti neka zip/rar arhiva sa potrebnim kodecima za avi/mpeg 

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: Waldorf, Moderators
Originally posted by unic0rnUh, shto ja ne volim da instaliram te codec pack-ove...kad se to pojebe ne moze
nadji na gugletu K lite codec pack
Originally posted by fazzaOriginally posted by unic0rnUh, shto ja ne volim da instaliram te codec pack-ove...kad se to pojebe ne moze
nadji na gugletu K lite codec pack
niko zivi da sastavi.![]()
Zato je moja preporuka da samo instalirash(te) one codec-e koji su vam
stvarno potrebni, nikako codec pack-ove.
Originally posted by REIAjd' instaliraj josh jedan codec pack pored njega ili neki drugi codec, ima da se
ja sa k-liteom nisam imao problema![]()
Originally posted by REIDobro kad ti tako kazesh.
Pa naravno da ce se poklati ako instalirash dva packa, ko ti je rekao da nece...
Instalirash samo jedan i super si, ako neshto ne valjda tu je uninstall i gotovo.![]()
Originally posted by bigirlEto! Lepo govorim da ne instalirate shta vam padne pod ruku, jer kodeci se
A objasnite vi meni zašto mi se instalirani codec-i sjebu posle nekog vremena???
DivX-ovi koji su pre radili sad su totalno slow motion i bez zvuka... Svi codec-i su instalirani, ?ak i ono za seckanje (angelpotion bla bla bla...), ?ak ih ponovo instaliram i opet ?orak.
Originally posted by REIDao sam joj savet da ih sve pobrishe i ostavi samo DivX, mada uspeh nije
bolje joj daj neki savet umesto da flejmujesh.![]()
Originally posted by REIPa pazi, nije to nimalo naivno kao shto ti mislish.
Da se obara sistem![]()
Nemaju gde da se zavuku, ukoliko bigirl ima neki codec pack - oni svi imaju jednostavan standardan unisnstall, pa ako joj to + reinstalacija ne pomogne onda cemo da vidimo dalje.![]()
A mozhda i nema codec pack, nego samo vishe codca?![]()
Mozhda chak problem ni nije u codecima?![]()
![]()
Originally posted by 2Q2Bstr8Pametan chovek!
kod mene je instaliran samo divx6 i sve radi kako valja. jedino još nisam provalio da li mpeg2 može da se skine negde sa Neta legalno...
Originally posted by 2Q2Bstr8Znachi treba ti mpeg2 dekoder.
fora je što imam neke AVI-je komprimovane MPEG2 kodekom (pripremljeni su za DVD), ali ja niti imam DVD drajv, niti mi se zbog fajlova instalira sad nekakav PowerDVD da bih pokupio kodek.
nije mi samo jasno da li se MPEG2 distribuira slobodno ili njega vezuje ugovor o licenciranju u smislu da može biti instaliran samo uz neki softver poput (pla?enog) PowerDVD-ja. tražio sam na Netu, ali ga nigde nije bilo, pa kontam da ga nije legalno instalirati na svoju ruku, ve? moraš da ga "kupiš"...
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!