Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

"Čemu ovo služi, a još i ne radi?

Moderatori: Waldorf, Moderators

Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
pitanje za sve, a kad kažem "sve" najviše mislim na andjelu. :)

da li postoji ijedan način da se "prevari" WGA, a da stvarno radi? pretresao sam Google, patchevi sa JS i onemogućavanjem Active-X kontrole više ne rade posao. najdalje što sam stigao je da onemogućim sve provere, ali kad njihov sajt konačno skonta da nema ništa od validacije izbaci mi onaj ekran za "ručnu" validaciju. naravno, ja to ne mogu da prođem i ne mogu da dođem od downloada od Microsofta.

trenutno mi radi Automatic Updates, ali on omogućava da se preuzmu samo critical zakrpe, a ja bih i IE7 i svašta nešto što se pojavilo u međuvremenu.

ima li pomoći? osim kupovine legalnog OS-a, naravno. :trep:
Korisnikov avatar
By andjela
Sadrzaj ovog posta je obrisan usled krsenja autoskih prava. Molimo Vas da ubuduce ne postavljate sadrzaj na forumu koji ce na bilo koji nacin krsiti bilo cija autorska prava. Hvala Vam na saradnji. GS Tim
Korisnikov avatar
By andjela
Sadrzaj ovog posta je obrisan usled krsenja autoskih prava. Molimo Vas da ubuduce ne postavljate sadrzaj na forumu koji ce na bilo koji nacin krsiti bilo cija autorska prava. Hvala Vam na saradnji. GS Tim
Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
e, hvala ti puno! :) nisam bio siguran da li znaš za ovo, pa sam ti možda mogao poslati i u2u. neka, ovo će sigurno još nekome biti korisno.

e sad, tamo vidim ima neki DLL fajlovi i i jedan EXE. kada uradim installer.bat i on to sve stavi gde treba, i resetujem komp - da li ću onda moći bez problema pristupati Windows Update sajtu? ima li još nešto što treba da se uradi? :)
Korisnikov avatar
By andjela
prvo se konektujes na winupdate i skines original taj wga, instaliras ga restart i onda ovaj install.bat :)
Korisnikov avatar
By ^RAY^
Ko kaze da komp ne spaja ljude :potapsava:
Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
pa meni ovo ne radi. istina, nestalo je ono obaveštenje da nisam Genuine, al iako odem u Download Center i odaberem npr. Windows Defender, on traži validaciju.

pojavi se onaj žuti okvir na vrhu strane "Validation Required" i kaže "This download is available to customers running genuine Microsoft Windows. Please click the Continue button to begin Windows validation".

ja kliknem na Continue, pojavi se ona stranica sa manje teksta (isto validacija): "Thank you for taking part in genuine Windows validation. Validating will enable you to receive your download now and quickly access other downloads and additional benefits in the future. To complete the validation process, we need you to provide some additional information. Please click Continue to complete the validation process. "

i kad kliknem na Continue dobijem:

Validation Incomplete: Internet Connection Problem, Your validation may not have succeeded due to the following Internet connection issue. The Windows Genuine Advantage Tool requires Internet access and is unable to communicate with the Microsoft validation servers.

u nekim slučajevima dobijem i error stranicu od Microsofta, kaže da stranica koju sam tražio nije pronađena.

e sad, da li moj firewall blokira validaciju ili je ovaj fajl osakaćen za taj "networking" deo, stvarno ne kapiram.

btw, radi za Windows i Microsoft Update, ali ne radi Download Center.

hvala za trud, andjela!
Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
to je bio samo primer. mene je interesovalo zbog čega mi ne radi Microsoft Download Center. ako nešto znaš, napiši mi ovde, a ako ne - nema veze. iovako si mi dovoljno pomogla. hvala! :)
Korisnikov avatar
By andjela
ja skidam samo critical i ostale patcgeve za windows, a u taj doenload centar ni ne idem, i ie 7 trazi validaciju, sve te programe mozes skinuti krekovane sa drugih sajtova
Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
za IE7 sam uspeo tako što sam promenio key za Windows. treba da bude neki iz serije 640 ili 700 i to je to. :trep: divan je IE7. :love:

hvala! :)
Korisnikov avatar
By Delete
E sad ja imam jedno pitanje, buduci da nisam neki ekspert za racunare...na cimerkinom racunari se pojavilo ono sranje WGA i kad god ukljuci komp trazi neku validaciju...kako da se resi(m) toga, znaci samo da iskljucim da na samo startu klikcem k`o kreten i cekam 5sec. samo da se digne fuckin` sistem...i molim malo detaljnije objasnjenje, da se ne bi dogodilo da joj sje*em racunar zbog svoje nestrpljivosti, jer njoj ne smeta da ceka tih 5sec. :(
By RACABG
ako nekome treba IE7 koji radi na svim verzijama neka trazi ;)
Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
treba da instaliraš onaj fajl koji je dala andjela. e sad, zeznuto je to što taj link više ne radi. ja upravo pokušavam da pronađem alternativnu verziju...
Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
daj, REI, je l' gledaš ti prethodne postove ili samo tako odvališ reply? ne treba da uklanja WGA jer će joj se iznova instalirati. ovaj patch koji je andjela dala (a ja relinkovao) omogućava da WGA ostane aktivan u sistemu, ali da ne radi ništa. neće dobiti obaveštenja, a WinUpdate će prijavljivati da je sistem validan, pa će moći da ga patchuje bez problema. ako ukloni WGA ništa neće dobiti.
Korisnikov avatar
By Delete
Hvala vam svima, uspesno sam otklonila ono sto je smetalo.
Korisnikov avatar
By Rei
@2q

Pa evo ja sam to instalirao i ne mogu da koristim WU ... :roll:
Korisnikov avatar
By Allkey
Ne znam da li je iko čuo, mrzelo me je da čitam postove iznad:

RockXP v4

Posedujem, kome treba, dotični tako lepo rokne WGA da radi i apdejt i instalacija programa koji zahtevaju validaciju!

Mada ja imam licencni Windows, pored RockXp-a stvarno nijepotreban. :D

Koga interesuje: PM.
Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
RockXP je samo keychanger, on sam po sebi ne radi ništa osim što omogućava promenu keya. fora je da znaš koji key treba da staviš. ono što se priča po Netu je da validaciju prolaze ključevi iz serije 640 i 700. znači, potražite te ključeve i problem rešen.

kada se daje "šifra" za XP ona se daje u obliku niza slova (ono pet puta po pet slova razdvojenih crticama). XP je zatim promeni u key (ključ) koji ima oblik XXXXX-640-XXXXXXX-XXXXX. znači, bitno je da tu piše ili 640 ili 700.

jedna varijanta koja radi je V2C47-MK7JD-3R89F-D2KXW-VPK3J. ako nemate keychanger potražite ga ovde: http://rapidshare.de/files/37312920/Cha ... y.zip.html
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!