Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

"Čemu ovo služi, a još i ne radi?

Moderatori: Waldorf, Moderators

Korisnikov avatar
By KiWi
:pokemon:

Slika

Našao sam juče na poslu članak o novopronađenim spisima Alberta Ajnštajna. On je tvrdio da se magnetnim silama može uticati na tok vremena i da se u prostoru stvori procep u vremenu. Sve što bi prošlo kroz portal stiglo bi u vanvremensku dimenziju i tamo stalo manje od milisekunde jer bi uletelo u novi portal (on tvrdi da se u toj njegovoj dimenziji portali stalno otvaraju). On je tvrdio da nije najveći problem ti da se moraju ispuniti svi uslovi kao i pri ulasku, već da se mora naći identično mesto! ... Bunilo ga je da li se to mesto određuje kao isto u odnosu na zemlju, na našu galaksiju ili na centar univerzuma. Takođe je tvrdio da je približno nemoguće ispuniti sve uslove sa njegove tačke gledišta.

Zna li iko išta o ovom ili o bilo kojoj sličnoj teoriji putovanja kroz vreme?

I gde bi išli da je ono pojednostavljeno kao npr. putovanje autobusom :) ?

P.S. Ako nađe neko članak o ovome (na engleskom) nek pošalje link :) hvala
Korisnikov avatar
By Dina
Originally posted by Kiwi

U buducnost... :vestica:
By жњ
Prvo u proslost na ostrvo Lezbos :dude: :dude: :dude: :dude: :dude: :dude:

A onda hiljadu godina napred :blenta:
Korisnikov avatar
By Mr Dee
heheh. kiwi, kiwi. a bas sam prekjuce drzao predavanje o putovanju kroz vreme. :D ako te zanimaju tehnicki detalji, mogu da opet uprilicim jedno. :)
Korisnikov avatar
By spliff
proshlost (par hiljada godina), negde u okolinu rima
Korisnikov avatar
By Phoenix
Originally posted by Kiwi
:pokemon:

Slika

Našao sam juče na poslu članak o novopronađenim spisima Alberta Ajnštajna. On je tvrdio da se magnetnim silama može uticati na tok vremena i da se u prostoru stvori procep u vremenu. Sve što bi prošlo kroz portal stiglo bi u vanvremensku dimenziju i tamo stalo manje od milisekunde jer bi uletelo u novi portal (on tvrdi da se u toj njegovoj dimenziji portali stalno otvaraju). On je tvrdio da nije najveći problem ti da se moraju ispuniti svi uslovi kao i pri ulasku, već da se mora naći identično mesto! ... Bunilo ga je da li se to mesto određuje kao isto u odnosu na zemlju, na našu galaksiju ili na centar univerzuma. Takođe je tvrdio da je približno nemoguće ispuniti sve uslove sa njegove tačke gledišta.

Zna li iko išta o ovom ili o bilo kojoj sličnoj teoriji putovanja kroz vreme?

P.S. Ako nađe neko članak o ovome (na engleskom) nek pošalje link :) hvala
Ako te to zanima, pogledaj u knjizi „Kraća povest vremena“ Stevena Hawkinga.
Korisnikov avatar
By Mr Dee
bolje: 'kako napraviti vremenski stroj' paul davis-a (hrvatsko izdanje). da se procitati tokom voznje pancevo-beograd-pancevo. :)

doduse - vise nije kod mene. ali mogu da ponudim, zabavan i slabo informativan dokumentarac na engleskom, ukoliko je neko zaintereovan.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!