Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

"Čemu ovo služi, a još i ne radi?

Moderatori: Waldorf, Moderators

Korisnikov avatar
By Rei
Prso sam totalno, ili si ti u medjuvremenu izmenio post :lol:
Sorry :)
Korisnikov avatar
By Dominion
Originally posted by REI
Prso sam totalno, ili si ti u medjuvremenu izmenio post :lol:
Sorry :)
nista nisam dirao, sho? sta si utripovao :tuc: :psiholog: :krava:
Korisnikov avatar
By Rei
Pa, 'prochitao' sam tvoj prvi post i onda ti napisao da trebash da chupash CD/DVD kablove. :doh:
Tek malo kasnije sam skontao da vec znash da to trebash da uradish. :)

A redosled ne znam, ne smem da otvaram kucishte zbog garancije. :shrug:
Korisnikov avatar
By Dominion
nije reshen :(
probao sam sve varijacije na gore zadatu temu,
brisao starforce kljuceve iz registry baze,
pridrzavao se svih uputstava i redosleda koraka i nikako da ga nateram da proradi.....

da stvar bude jos gora, proradio je pre dva meseca posle gomile pokusaja pokretanja, igrao nekih dva sata vremena i otisao da spavam, sutradan htedoh da nastavim gde sam stao i vise nisam mogao nikako da ga pokrenem :zboon:
By жњ
evo ti upuststvo sa mog Civilisationa. I ja sam se namucila, ali kad sam odradila postupak do kraja, sve je radilo. jedino sto nisam smela staviti drugi DVD u komp sve dok je igrica bila instalirana jer mi je DVD-Rom prijavljivao neke silne errore :lood:

nadam se da ce ti pomoci.

Da bi instalirali igricu morate instalirati najnoviji Alcohol i mauntovati image koji se nalazi na disku.
Pratite sledece uputstvo:

1. Pokrenuti instalaciju Alcohol-a klikom na setup.exe,
i pratiti korake instalacije bez ikakvog posebnog setovanja ( klikovi na Next,next,next ).

2. Restartovati sistem i nakon podizanja sistema prekopirati blz-a120-patch.exe u direktorijum
C:Program FilesAlcohol SoftAlcohol 120 i pokrenuti ga duplim klikom. Kliknuti na Patch i kad zavrsi na Exit.

3. Startovati Alcohol120% i sacekati da formira virtualni drive. U levom prozoru kliknuti na Virtual Drive
koji se nalazi u Options delu tog prozora. U sledecem prozoru kliknuti na Shell Extension i zatim na dugme Select all.
Zatim OK i zatvoriti Alcohol120%.

4. U exploreru pronaci CIVILIZATION4.mds image koji se nalazi na disku i kliknuti na njega desnim tasterom
pa Mount image > SCSIVAX DVD/CD-ROM (0) - To je inace virtualni CD-ROM sa koga cete pokrenuti instalaciju igrice,
ako se sama ne pokrene Autorun-om. Pokrenuti je klikom na Setup.exe i najnormalnije instalirati.

5. Posle Instalacije Instalirati Anti-Blaxx_1.16_Install.exe. koji se nalazi u folderu ALAT
I Prekopirati patchovani antiblaxx u C:Program FilesAnti-BlaxxAnti-Blaxx.exe. Restartovati racunar.
I pokrenuti igricu.

Ako igrica ne radi nastaviti dalje po uputstvu:

1. U tray-u (deo taskbar-a pored sata) pojavice vam se ikonica CD-a. Kliknite desnim tasterom na nju i izaberite settings.

2. Kliknuti na "First game" ili ako imate vise igrica za koje je potreban antiblaxx kliknuti na sledecu po redu.

3. Pored text box-a game kliknuti na ... i pronaci file za startovanje igrice Program FilesIme igriceIme igrice.exe. U prozoru koji se pojavi uneti ime igrice da biste je lakse prepoznali ako imate vise od jedne koja koristi antiblaxx.

4. Proveriti dali se pojavila u box-u protection vrsta zastite igrice. Ako je box ostao prazan antiblaxx nije mogao da detektuje vrstu zastite, postavite "Securom 7" (to je jedina zastita koja se ne detektuje automatski).

5. Oznaciti box mount-image, postaviti tackicu ispred "Use Alcohol 120%", izabrati device "Device 0", kliknuti na ... i pronaci image koji je potreban za startovanje igrice (obicno prvi disk igrice).

6. Kliknite na "Close"

7. Kliknite desnim na CD ikonu u tray-u i izaberite Run game i ime igrice koju hocete da startujete.

8. Ako se igrica nebude startovala proverite jos jednom sve korake i obratite paznju na to koji file ste uneli u box "Game" tj. dali je to file kojim se startuje igrica. I dali je postavljen image tog diska koji je potreban za startovanje igre.
Korisnikov avatar
By Dominion
thanx darling, probavam prvom prilikom :) )

:kiss: :love:
Korisnikov avatar
By Rei
Ne bih rekao da ce ti to pomoci, civ4 i prince koriste drugachije tipove zashtite pa su i metode razbijanja drugachije. Starforce (koju koristi prince) je najtezhe razbiti i za sada je jedini metod taj sa chupanjem kablova, srecom polako se ukida jer pravi previshe problema i legalnim kupcima igara. :)
Mada to shto se ukida ne pomazhe nama ovde...
Korisnikov avatar
By andjela
sacekaj jos malo treba da izadje Daemon Tools Professional sa kojim ce biti resen problem sa starforce 3 zastitom
Korisnikov avatar
By Dominion
cekam cekam, drugi deo sam progutao samo tako
a sad kada mozes i da igras kao dark prince i da vitlas onim bicem od bodeza :bic: :B jedva cekam da je igram :P
Korisnikov avatar
By Rei
Sadrzaj ovog posta je obrisan usled krsenja autoskih prava. Molimo Vas da ubuduce ne postavljate sadrzaj na forumu koji ce na bilo koji nacin krsiti bilo cija autorska prava. Hvala Vam na saradnji. GS Tim
Korisnikov avatar
By Dominion
whoohoo :tumble: :B

thanx na infou rei :gric:

a sada, na kvalitetno gubljenje vremena :vogue:
Korisnikov avatar
By Kiborg
Sadrzaj ovog posta je obrisan usled krsenja autoskih prava. Molimo Vas da ubuduce ne postavljate sadrzaj na forumu koji ce na bilo koji nacin krsiti bilo cija autorska prava. Hvala Vam na saradnji. GS Tim
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!