Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

"Čemu ovo služi, a još i ne radi?

Moderatori: Waldorf, Moderators

Korisnikov avatar
By Delete
Mislim da se to ne moze!
By superfly
naravno da moze. proguglaj malo.....
Korisnikov avatar
By Escobar
Naravno

pa btooth prvenstveno tome sluzi dakle pc2pc i srecno surfovanje....!
Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
možeš da ih umrežiš preko BT-a, pa zatim deliš vezu. na onom računaru koji je direktno povezan na ADSL modem ćeš omogućiti deljenje mrežne veze, a na ovom drugom ćeš samo instalirati vezu sa Internetom. WindowsXP ima čarobnjak za podešavanje kućne mreže koji ti može pomoći.

nije mi jedino jasno kolike ćeš performanse postići na taj način i zbog čega ne bi koristila klasičnu UTP ili pak bežičnu mrežu.
Korisnikov avatar
By hlaefdige
heheheeh.... ne bih da budem vezana kablovima (laptop hocu da vucem sa sobom na sprat) a wireless nema na PCju, zato sam se pitala da li moze preko BT.... izgleda da cu kupovati karticu za PC...
...hvala svima na odgovorima..
Korisnikov avatar
By Escobar
ali onda pazi koji bt kupis jerbo ima nekih koji imaju domet samo 10tak metara pa onda i neces imati preteranu slobodu, a ni jaku vezu.....
Korisnikov avatar
By hlaefdige
hvala Escobar, darling, ipak mislim da cu da sprovedem kampanju u stanu da se kupi wireless kartica...
Korisnikov avatar
By Escobar
upravo htedoh da predlozim to kao najbezbolnije.....:bubblegum:
Korisnikov avatar
By hlaefdige
all that trouble, samo da bih mogla da radim ovo isto iz kreveta hahaha
Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
ma daj, ženo, gde ćeš bt da razvlačiš po kući. on posle par metara toliko izgubi performanse da bi bilo brže da ti ovi odole dovikuju "nula", "jedan", "jedan", "nula" i da ti onda to sama lepo ukucavaš podatke u tvoj komp. :smeh:
Korisnikov avatar
By hlaefdige
heheheheh....pa kad ne znam pa onda pitam hehhehhe
evo utvrdili smo koji je najefikasniji nacin za resenje ove problematike.... kako mene smestiti u krevet sa netom i laptopom hahaha
Korisnikov avatar
By colorado
ni SLUCAJNO nemoj iz kreveta da ustanes!
Korisnikov avatar
By hlaefdige
ajde reci ko od nas dvoje trci?! ajde reci ljudima!! samo bi me blatio!!! seronjo!
Korisnikov avatar
By Escobar
Pa on naravno, uvek je bila poznata uloga zene u ovom patrijarhalnom svetu, a ja verujem da je Colorado svesno obavlja....:klap:
Korisnikov avatar
By Frey
Najobičniji UTP kablić sa dva RJ45 konektora na krajevima ~200 dinara. Jeftino, a brže nego wireless.
Korisnikov avatar
By hlaefdige
uh

brza konekcija ili mogucnost lezanja u krevetu...hmmmm
Korisnikov avatar
By unic0rn
mozhesh i s tim, ali cesh imati i zmiju u krevetu (kabal) :eevil:
Korisnikov avatar
By hlaefdige
ma fora je sto stanujem u dupleksu pa je krevet na spratu..nije bas zgodno siriti taj kabal....
Korisnikov avatar
By M M and I
Originally posted by hlaefdige
moze li se povezati PC sa laptopom preko dva bluetootha? hocu da cepam adsl na ta dva racunara?

pa mislim da ne moze...ali umesto to da radis nabavis jedan router....sad oni sa zicom su jeftiniji...ali preporucio bih ti wireless...izadjem ispred zgrade i surfam na netu...super stvar...a i ne mota mi se 39 kablova svuda po stanu...Uzmes wireless router i prikljucis i PC i laptop na njega...
Korisnikov avatar
By M M and I
Originally posted by hlaefdige
heheheheh....pa kad ne znam pa onda pitam hehhehhe
evo utvrdili smo koji je najefikasniji nacin za resenje ove problematike.... kako mene smestiti u krevet sa netom i laptopom hahaha
pa ovaj to je potpuno opravdan razlog...ta mi je situacija najdraza...evo lezim u krevetu...kuckam po netu...i slusam muzikicu kroz moje nove KOSS slusalice...odlicne su...
Korisnikov avatar
By M M and I
Originally posted by 2Q2Bstr8
ma daj, ženo, gde ćeš bt da razvlačiš po kući. on posle par metara toliko izgubi performanse da bi bilo brže da ti ovi odole dovikuju "nula", "jedan", "jedan", "nula" i da ti onda to sama lepo ukucavaš podatke u tvoj komp. :smeh:

predlazem D-Link ove wireless routere...sad ih prodaju vec samo sa kapacitetom 54Mb/s i 108Mb/s...ranije je bio i 11Mb/s ali je to ovde vec prevazidjeno...Mislim da ti je u Srbiji dovoljan i ovaj od 54Mb/s jer nisam siguran da postoji ikakav adsl ili lan ili cable koji dostize 54Mb/s...

Ako ne mozes da dodjes do D-Link routera onda, kao alternativu za nuzdu, predlazem Netgear-ove...mada i dalje tvrdim da je D-Link bolji...
Ja izadjem ispred zgrade i nadjem signal...a uhvatio sam signal moje kucne mreze i kod mog druga koji zivi odmah u zgradi preko puta...i mogli smo da surfamo iz njegovog stana na mojoj mrezi :hail2:
By ljubavbg
Bt je tehnologija koja pruza spektar prednosti. Naravno, tu spada i povezivanje vise racunara u mrezu (pa i dva).

Detaljne mozes naci na disku proizvodjaca Bt-a koji dobijas prilikom kupovine, s tim sto su ti u tom slucaju potrebna dva takva proizvoda, se ako ne vezujes za laptop (gde je uglavnom integrisan Bt).

Bt je stabilna, sigurna, konforna i jednostavna mreza povezivanja!

Srecno!
Korisnikov avatar
By andjela
Bt je stabilna, sigurna, konforna i jednostavna mreza povezivanja!
spora
Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
jesmo rešili tvoj problem, onda? :trep:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!