Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

"Čemu ovo služi, a još i ne radi?

Moderatori: Waldorf, Moderators

Problem je ovakav: rezem neki disk za drugara i rezem preko wmp-a... medjutim ima jedan disk koji se vec kopirao into library ali folder u kome se sve to cuva je izbrisan mojom greskom i nema ga ni u korpi pa pesme ne mogu da se kopiraju ponovo :zid:
Probao sam preko audiograbbera ali kad se iskopira ispadne tako da se vise cujem ja, nego muzika jer su u waw formatu Dakle, ja sam kopirao disk u win media player -copy to library i to je bilo sacuvano u dokumentima ali kazem da je taj folder izbrisan mojom greskom i sad ne moze da se kopira ponovo ono sto je vec kopirano... :(
Moj wmp je devetka, sta da radiiiiiiiiiiiiim? A vrrrrrrrlo mi je stalo da prebacim muziku sa CD-a na hard :trampolina:

Aj ko moze da pomogne nek kaze hitno sta da radim :kiss:

NB Ne mogu da poskidam istu muziku sa neta, znaci, to otpada... niti mogu da je nadjem kod nekog u mp3 formatu... samo klasicno grebovanje je resenje :(
Korisnikov avatar
By Draco
Probaj NeoAudio, meni je on sasvim ok za prebacivanje muzike sa dixa na hard.
Korisnikov avatar
By Delete
Draco, da li bila ljubazna da podelis program sa jos nekim (npr. da mi posaljes) :)
Korisnikov avatar
By bigirl
Vrlo je mogu?e da je to što si ti obrisao ostalo zabeleženo još uvek u registryju i da se zbog toga komp zbunjuje. Skini neki registry fiy program, startuj ga, on ?e to da sredi i trebalo bi da bidne sve ok onda...
Korisnikov avatar
By Draco
Originally posted by Delete
Draco, da li bila ljubazna da podelis program sa jos nekim (npr. da mi posaljes) :)
saljem :)
Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
nije mi jasno, boshko, zašto ne uradiš opet isto što si radio prvi put? tj. skineš muziku u library preko WMP. ako si folder obrisao sa hard diska (a uobi?ajeno se nalazi u My DocumentsMy Music), a još uvek se nalazi referena na njega u WMP Library-ju, onda je selektuj u Library-ju i tu je takoðe obriši. potomo ponovo grebuj.

ina?e, WMP 9 grebuje samo u WMA i mogu?e je takoðe da si uklju?io "original" i "copyright" oznake, pa si aktivirao DRM zaštitu, koja onemogu?uje da se grebovana muzika narezuje na CD.

a što se ti?e AudioGrabbera, nije ti dobro podešen, pa se zbog toga grebuje u WAV niskog kvaliteta. treba da skineš sa Neta lame mp3 encoder (jedan veoma mali dll fajl), a potom ga samo iskopiraj u folder gde je instaliran Audio Grabber (uobi?ajeno C:Program FilesAudioGrabber). potom pokreni Grabber, otvori MP3 opcije i u listi encodera odaberi Lame. podesi kvalitet koji želiš i to je to.

btw, mislim da Lame dolazi u paketu sa WinAmp-om 5, tako da taj dll (lame_enc.dll) treba da imaš u njegovom folderu. samo ga iskopiraj kao što sam gore napisao i sve ?e biti okej.
Korisnikov avatar
By Boshko
Falaaaaaaaaaaaaaaaa svima :kiss: :kiss: :kiss:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!