Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

"Čemu ovo služi, a još i ne radi?

Moderatori: Waldorf, Moderators

Korisnikov avatar
By Oziris
Ljudi, pomagajte! Ne mogu da se resim spyware-ova, i pored Ad-aware SE Personal, AVG 7, i a-aquared Anti-malware 2.0... Stalno mi iznova pokazuje da imam viruse i spyware-ove iznova i iznova prilikom skeniranja... Postoji li program koji bi to sanirao ili mi je jedina opcija reinstalacija?
Korisnikov avatar
By LittleRed
verovatno si probao i spybot search and destroy :)
Korisnikov avatar
By Oziris
Nope, to nisam probala... Da li je to isto neka trial verzija koja ce mi pronaci spyware-ve i reci da je kupim da bih izbrisala ili se moze skinuti neko free izdanje?
Korisnikov avatar
By LittleRed
nije, program je freeware,samo pokupi neku zadnju verziju :)
probaj i stinger, ako si slucajno zakacila neki virus ili worm.
Korisnikov avatar
By bigirl
A kad skeniraš komp na spyware... To radiš iz safe mod-a ili ne?
Korisnikov avatar
By Paki
Imaš li ti neki pravi antivirus program tipa Kaspersky? Mislim, antispyware su potrebni, ali su tu kao pratioci antivirus programa. Nabavi Kaspersky (ne verziju ispod 5), uradi update baza (extended database, jer one sadrže i antispy i antiad-aware), podesi da kad naleti na virus ili spyware ide automatski na dezinfekciju, a zatim i brisanje ako ne može da dezinfikuje) i pusti na full scan. Nabavi pored toga i Zone Alarm (full verziju ako možeš), on ?e ti najviše pomo?i za raznorazne spyware i ad-aware. Što se samih virusa ti?e, Kaspersky je, dakle, neprevaziðen.
Korisnikov avatar
By Kupper
Originally posted by Paki
.....i ad-aware. Što se samih virusa ti?e, Kaspersky je, dakle, neprevaziðen.
Kad nesto ne znam (a mnogo je toga za T&N) pitam 2Q2Bstr8-a i fazzu, pre mnogo cesce, i uvek, ali uvek su mi pomogli, tj. nije vise bilo problema. Kad je 2Q....rekao Kaspersky, instalirao sam njega, dodao Ad-aware i nikad nijedan problem. Njisti svinjce ali virus ne pamtim kad sam zakacio.

Btw, imam Kaspersky 5.0.391.
Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
joj, svinj?e... :lol: drago mi je da ti je moj savet pomogao. (btw, svinj?e možeš da isklju?iš/promeniš.) :trep:

što se spyware-a ti?e ja koristim Adaware u kombinaciji sa Spybot search and destroy. oba programa su besplatna. jedan skidaš sa www.lavasoft.com, a drugi nisam siguran. probaj da googlaš, na?i ?eš ga sigurno. postoji i Microsoftov Antispyware koji je besplatan, ali mislim da njega mogu preuzeti samo legalni korisnici. (moraš prvo uraditi validaciju Windowsa.)

kad instaliraš program(e) obavezno uradi update baze. mislim da ?im pokreneš program ?e te on upitati da li želiš da to uradiš. a što se skeniranja ti?e, preporu?ujem ti da to uradiš u safe modu, pošto se tada ti programi ne?e pokrenuti. ako skeniraš prilikom standardnog boot-a, programi postanu aktivni i nalaze se u radnoj memoriji i izuzetno ih je teško ukloniti. ako imaš i antivirus, i u njemu pokreni full scan dok si u safe modu.

posle javi šta ti je javio, tj. da li si dobila neke poruke o grešci i sl. obavezno pogledaj izveštaj, jer tamo imaš detaljne informacije koji spyware nije mogao da ukloni i zašto, i koji su fajlovi na tvom disku inficirani. to ti može dati neke ideje.

ako opet ne o?isti spyware zabeleži koji spyware ti je našao i šta ti javlja. možeš ostaviti poruku na forum. probaj takoðe da googlaš traže?i nešto tipa "remove xyz", gde je "xyz" ime spyware koji nije uklonjen.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!