Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

"Čemu ovo služi, a još i ne radi?

Moderatori: Waldorf, Moderators

By fazza
Imate jednu dobru foru na Telekom-ovom redizajniranom sajtu,
a radi se o "halo tonu". Izaberete samo melodiju koja ce da svira
kada neko pozove vash broj (umesto standardnog zvuka koji
chujete kada pozovete nechiji broj), poshaljete zahtev (sms)
i za otprilike 60 dinara dobijete melodiju koja ce svirati onome ko
vas zove i to u narednih dva meseca. Moguce je izabrati i melodiju
za jutro/popodne/veche, i tako, josh poneshto.

Meni ce da svira Madonna (Hung up). :D

Link: MOJ HALO TON
Korisnikov avatar
By Rei
Hahaha :)
Zanimljivo, moracu da probam :)
Korisnikov avatar
By ::fy::
Haha, nisam znao da je to mogu?e...da li to važi i za ne-digitalne centrale i dvojnike?? :zid:

Kako beše Teleko-mov sajt?
Korisnikov avatar
By Rei
A to je za mobilneee, ja mislio za fixne :lood: ... Damn, mi svi u kuci imamo 63 karice :)
By fazza
Originally posted by de_ya_n
Haha, nisam znao da je to mogu?e...da li to važi i za ne-digitalne centrale i dvojnike?? :zid:

Kako beše Teleko-mov sajt?
www.telekom.yu
By fazza
Originally posted by REI
A to je za mobilneee, ja mislio za fixne :lood: ... Damn, mi svi u kuci imamo 63 karice :)
U breeeeee...sad si me razocharao. :lol:

btw, verovatno ce se uskoro ista stvar pojaviti i za 063 mrezu, ne klonjavaj
duhom. :D
Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
da, to je za 064/5 korisnike. ja sam dobio info uz tel ra?un. verujem da je zanimljivo, mada je to po meni najobi?nija mamipara. kao i oni silni TV SMS-ovi, pa logoi, sli?ice i ostalo što košta mnogo više nego što bi trebalo. no, ovce su za šišanje, zar ne?
Korisnikov avatar
By IriS
Originally posted by 2Q2Bstr8
verujem da je zanimljivo, mada je to po meni najobi?nija mamipara. kao i oni silni TV SMS-ovi, pa logoi, sli?ice i ostalo što košta mnogo više nego što bi trebalo. no, ovce su za šišanje, zar ne?
isto to sam pomislila kad sam dobila njihov SMS obaveštenja, pa sam otišla na nihov sajt i pro?itala obaveštenje:

Da biste se ulogovali, potrebno je da u za to predviðeno polje upišete broj svog telefona i da sa tog broja pošaljete SMS poruku sa tekstom SIFRA na broj 775. Ovo je neophodan korak u cilju zaštite Vaše konfiguracije pesama koje ste odabrali. Cena ovog SMS-a je cena standardne SMS poruke u nacionalnom saobra?aju. Posle nekoliko trenutaka dobi?ete povratnu poruku sa šifrom koju treba da unesete u dato polje.

Kako bi se sa?uvala poverljivost podataka i spre?ila mogu?nost zloupotrebe, šifra važi samo u narednih 30 minuta od prijema povratne poruke.

.............

onda sam se sita ismejala ovom boldovanom delu i rekla :odbij:
Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
da, to je bila i fora za postpaid specifikaciju. notorna glupost! mada pored ovakve stroge kontrole, Mobtelova nemogu?nost pam?enja logina i stalno unošenje famoznog broja ugovora izgledaju smešno. naravno, sve to iz bezbedonosnih razloga. "Srbijo, majko!" - šta više re?i...
Korisnikov avatar
By nEne
ja sam moj halo ton instalirao jos pre nedelju dana... sasvim slucajno sam cackao sajt MTS-a i naisao na to, naravno morao sam da probam, i super je fora, bar ovih dana kada niko ne zna za to. jedino sto kada me baba zove, malo se izgubi... ali navici ce! :D

inace, i meni NARAVNO svira Madonnin Hung up! :D

MojHaloTon
Korisnikov avatar
By Nelly
extra je fora znam za to vec duze vreme, super je sto mozes nekom iz mts mreze da poklonis neku od melodija.
meni svira depeche mode-"Precious"

:cvetduga:
Korisnikov avatar
By Morgan Le Faye
Originally posted by 2Q2Bstr8
mamipara
jAKO zanimljiva rech:cita::mini:
By Gost
Nemam 064 karticu, a i da imam- mislim da
nemaju u ponudi ono što bih ja 'tela da mi svira.
Korisnikov avatar
By M M and I
Kod nas to odavno ima...ali mi ni u trenutku nije palo na pamet da se oko toga zezam...boli me dupe sta ce da se cuje u slusalici onih koji me zovu...ako im se ne svidja obicni zvuk poziva onda nek me i ne zovu...
Jos jedna u nizu gluposti koja u principu ne kosta nista...ali kad saberes sve te sitne gluposti onda malo i kosta...a nista od toga nemas...
By Sixto
Dva meseca za 60 dinkica!
MAMIPARE neko rece gore onomad!
:smeh:
Korisnikov avatar
By Stripi
Moj frend je sebi instalirao da mu svira Minus i plus na Vipovom broju :smeh:
Hvala bogu da je prešao na Tele2 :yes:
Korisnikov avatar
By Delete
Pa...zanimljivo, u svakom slucaju ne moze, zapravo ne bi trebalo da skodi :osama:
Korisnikov avatar
By tinkerbell
Hvala bogu sto vecina (mojih) ima 063 broj :D ... osim jedne, dobre mi drugarice, kojoj vec dva-tri meseca svira hung up ... poludim kada je zovem :cupakosu:

e da, a i da je to moguce i na 063 ... ne bih to uradila iz dva razloga : a) ne zelim da nerviram ljude; b) sigurno ne bi imali to sto ja hocu u ponudi :)
Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
mene to prili?no nervira, takoðe...
Korisnikov avatar
By Kupper
Naravno da nervira. U poslednje vreme koga god (s posla) pozovem ili Shakira ili Madonna ili NAJGORE 'Nesanica'. Uzas.
Korisnikov avatar
By M M and I
Originally posted by Kupper
Naravno da nervira. U poslednje vreme koga god (s posla) pozovem ili Shakira ili Madonna ili NAJGORE 'Nesanica'. Uzas.
Jebo te...ne mogu da verujem...Ovde to furaju samo klinci u pubertetu...i to oni sto bas nemaju nicim zanimljivijim da ispune zivot....:cheer:
Korisnikov avatar
By Rei
Shta ima da vas nervira tu?
Nemojte zvati ljude ako vas nervira... ili im recite to. Nije lepo vikati iza ledja. :P
Korisnikov avatar
By Kupper
Ja im govorim svaki dan. Kako da ne nervira 'Nesanica' koju koristi, bar kod mene na poslu, skoro 50 posto ljudi? Ili Ceca, Lukas i najgore od svega Joksimovic i 'Lane'? Da, i razni Magazini.
Korisnikov avatar
By MARQUE
Ja sam jedno vrijeme imao Erik - "Call me" melodiju, a za Boži? sam ?ak stavio zvon?i?e :D :lol: ... baš su bile simpa obje... no u zadnje vrijeme ih više ne stavljam :sladoled:
Korisnikov avatar
By tinkerbell
Originally posted by REI

Nemojte zvati ljude ako vas nervira... ili im recite to. Nije lepo vikati iza ledja. :P
Naravno da kazem :P ... evo za par dana joj istice to, i nece produziti :yay:
By Lemur
Tu postoji jos jedna opcija, a to je da korisnik izabere da li zeli da svima svira ta pesmica ili odredjenim osobama. Ako vas nervira, recite toj osobi da vas eliminise sa spiska kojima svira pesmica. Vrlo jednostavno!

Mogu samo da kazem da je izbor veliki i svako moze da nadje nesto za sebe.

Ja nisam stavio, ali planiram u juni. Ovaj racun za maj mi je vec prevelik.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!