Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

"Čemu ovo služi, a još i ne radi?

Moderatori: Waldorf, Moderators

As you may know, Sony Music vec odavno koristi copy control na svojim diskovima. Prva copy c. vezija je bila jednostavna te ju je bilo lako ukloniti i grabbovati pesme u mp3. No, nova verzija X - Copy je dosta kompleksnija i mada na netu ima gomila besplatnih programa koji "sluze" za uklanjanje ove zastite, vecina njih je beskorisna.

Instalirao sam po mnogim recenzijama najbolji CD - Da Extractor koji bi 100% trebao ukloniti zastitu ali mi ni u njemu ne polazi za rukom. zna li neko kako se treba podesiti ova aplikacija da bih extractovao mp3 ili neki drugi program ali za koji je siguran da funkcionise?
Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
ako se radi o originalnim Sony audio diskovima i instalirao si zaštitu, onda u principu ništa ne možeš da uradiš. oni su na svom sajtu objavili nekakve alate za uklanjanje tog softvera (pošto se ispostavilo da je softver vrlo sklon hakerima), ali koliko je meni poznato ništa ne funkcioniše 100% osim reinstaliranja celog operativnog sistema od nule.
Korisnikov avatar
By Heavy Metal Lover
nisam instalirao one modul programe sa diska. Disk nije "original " Sony vec Croatia Records ali Sony im je izdao licencu za Copy Protection. Koliko sam citao tutoriale, u grabberima ili convertorima treba podesiti obrnuti redosled bajtova i to bi trebalo resiti problem. medjutim, ne funkcionise:komp:
Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
pogledaj malo po Netu, traži Sony DRM Protection. btw, softver se instalira automatski u pozadini, bez tvog znanja i odobrenja.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!