Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

"Čemu ovo služi, a još i ne radi?

Moderatori: Waldorf, Moderators

Korisnikov avatar
By ::fy::
Slika

U sredu, 29. marta, oko podneva Zemlja, Mesec i Sunce bi?e u istoj liniji

Ukoliko bude vedro, stanovnici Srbije mo?i ?e, kao i milioni žitelja Evrope, Azije i Afrike, u sredu da posmatraju pomra?enje Sunca. Potpuno pomra?enje vide?e se iz uzanog pojasa koji se proteže preko Libije, Turske i Rusije, dok ?e u našoj zemlji biti pokriveno 69% Sun?evog diska, što zna?i da ?e pomra?enje biti delimi?no.

Pomra?enje Sunca u Beogradu po?e?e u 11.40h, a maksimum pomra?enja bi?e u 12.50h kada ?e biti pokriveno 60% Sun?evog diska.
Korisnikov avatar
By jukie
Super, zna?i ne?e raditi GSB, bi?e upaljene sve uli?ne svetiljke iako je sve sun?ano i vru?e, svi ?e sedeti u svojim ku?ama u strahu od zra?enja...
:whatever:
se?am se da je u Žaoki 1999. išao jako dobar tekst na temu prošlog pomra?enja kad su glupi Srbi dokazali najslabiju inteligenciju u Evropi... šteta što to nemam u elektronskom obliku (a i ne znam gde mi je papirni...)
Korisnikov avatar
By Rei
Daaa, svi spustili roletne jer kao neko zrachenje nije dobro za ochi :smeh: :smeh: :smeh: :smeh: :smeh:

Mislim, jebote........ :psiholog: :psiholog: :psiholog:

Anyway, ovde u NS je (pretezhno) oblachno pa se ne vidi nishta ...

Edit: hehe, 'ladno sam mislio da je to danas bilo :D
Svejedno, za sutra najavili kishu pa pretpostavljam da ionako nece moci da se vidi...
Korisnikov avatar
By spark
trazim orgije u cast pomracenja sunca! :mljac:
By superfly
moj skromni u?inak sa 3x zumom i sve?om zamagljenim staklom:

Slika
Korisnikov avatar
By ::fy::
Da, upravo to sam i ja video! Baš izgleda cool. Šteta što nije totalno pomra?enje Sunca, pa da 20-tak minuta uživamo u mraku u sred dana :)
By superfly
a ovo je sa kamere i 10x zumom, malo bolje se vidi:

Slika

Slika

Slika
Korisnikov avatar
By Zoe
Buuuuuuuuuuuuu :budilnik: ja prespavala........a dobro izgleda na fotkici bas.....
Korisnikov avatar
By Rei
I ja prespavao...
Korisnikov avatar
By AngraMaina
Sedeli i gledali nekih pola sata. Ovde je bilo 85% tako da se osetno smracilo, a bogami i zahladnelo, a ptice su se opet zbunile i zblentavile kao '99. i letele tamo i ovamo.

Bas volim pomracenje sunca, kad ce sledece?
By Storm
Baš je bilo super!
:zen:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!