Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

"Čemu ovo služi, a još i ne radi?

Moderatori: Waldorf, Moderators

caos.

molim vas da mi hitno pomognete.

mojoj prijateljici se desio maler. jedan psihopata je zakupio domen sa njenim imenom i prezimenom i napravio web-site lascivnog sadrzaja sa groznim, laznim materijalima o njoj.

kada se ukuca njeno ime i prezime u google, taj sajt se pojavljuje kao peti, sto njoj steti u poslu i zivotu.

kako da onemogucimo taj sajt (http://njenoime.com) ili makar pretragu na google?
Korisnikov avatar
By unic0rn
nadji (nadam se da znash kako) gde se sajt hostuje i saljite hostmasteru opis problema koji se deshava i skinuce sajt skroz...

domen je verovatno lazhan ali registrare blago recheno bole dupe da li je domen kupljen tudjim novcem ukoliko su ga oni vec metli u dzep.

dakle, tipuj na hosting, oni zbog zakona ne smeju da dozvole takve gluposti.

ako ima sliku okachenu na tom sajtu pokusajte da posaljete sken nekog njenog 'photo ID'-a da bi dokazali o kom se radi..
Korisnikov avatar
By Mahoney
puno ti puno hvala (evo nas dvoje sedimo ovde i grizemo nokte i cekamo da se neko javi)

medjutim, moram reci da ne znam na koji nacin da saznam gde se sajt hostuje.

da ti posaljem na PM adresu, pa da ti vidis?
Korisnikov avatar
By KiWi
Ma svakakva se ?udesa dešavaju ovih dana.. svi su danas hakeri .. drago mi je da si stavila ''Topic Closed'' što zna?i da nema više brige.. palo mi je na pamet par kreativnih ideja, ali dobro je da ne moraš da ih sprovodiš u delo :D
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!