Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

"Čemu ovo služi, a još i ne radi?

Moderatori: Waldorf, Moderators

Kako da nastelujem da mi riport stize u vidu poruke?

imam nokiju 1600 i ukljucio sam opciju da mi stize riport, ali mi uopste ne stize u vidu smsa, vec kao neki info koji se pojavi na 2 sekunde i nestane bez traga tako da ga nekad ni ne skontam.

jako mi je bitno da znam da li mi stizu poruke!! pomagajte!
Korisnikov avatar
By Heartbreaker
Ne znam bas da li mozes da podesis da ti izvestaji stizu u vidu sms-a, ali svaki izvestaj bi trebalo da ti je zabelezen u telefonu u delu gde su ti poruke. Probaj: menu-> messages-> reports (ili nesto slicno). Meni se barem nalaze tamo.

Inace, mislim da je mnogo bolje resenje to sto report stize samo u vidu informacije, jer sms-ovi umeju da budu poprilicno dosadni. Barem meni. :)
Korisnikov avatar
By colorado
heartbreakeru, nemam takav folder. pretrazio sam sve u okviru messages, i ne postoji tako nesto. I vise me nervira to sto mi promakne taj info pa ne znam da li je stigla poruka ili ne, nego sto me nervira neka poruka koja mi kaze da li je poruka poslata ili ne.

Hvala Mars. postavicu pitanje i na njihovom forumu..
Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
menu
-> messages
-> message settings (profiles)
-> common
-> delivery reports: yes
Korisnikov avatar
By spark
ne poznajem taj model... generalno slabo obracam paznju na te stvarcice... koliko se secam na 3510i ta opcija se ukljucuje u fon buku.
Korisnikov avatar
By Val
Originally posted by colorado
Kako da nastelujem da mi riport stize u vidu poruke?

imam nokiju 1600 i ukljucio sam opciju da mi stize riport, ali mi uopste ne stize u vidu smsa, vec kao neki info koji se pojavi na 2 sekunde i nestane bez traga tako da ga nekad ni ne skontam.

jako mi je bitno da znam da li mi stizu poruke!! pomagajte!
E jbg, kako da ti objasnim, a da bi ti shvatio? :misli:
Korisnikov avatar
By unic0rn
Do sad sam sreo dva tipa:

1) report stizhe kao sms
2) report se pojavi kao obaveshtenje na displeju koje traje 1 milisekundu ali je sachuvan u folderu 'Reports' koji je tamo gde i Inbox, Drafts, Sent, Outbox, ...

Malo bi bilo trulo da tvoj ne spada ni u jednu grupu al ne bi bilo nishta chudno.. Svaki nokiin telefon ima jednu smrtno glupu greshku, to im dodje kao 'misija kompanije'
Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
ostaje i metod "brutalna sila": kad kreneš da tipkaš poruku, ostavi da ti je prvi karakter znak pitanja (!). Mobtel registruje takve poruke i šalje pomalo neuobi?ajene reportove.

mala ograda: možda više ne radi. :shrug:
Korisnikov avatar
By colorado
2q.... : to sam obavio jos odavno. ali tako mi stizu izvestaju samo u vidu tog infa.

@uni: nemam taj folder reports u messages.

ALI, imam onaj Sent, a cini mi se da mi poslate poruke ne idu u Sent dokle god ih druga strana ne primeti. to mi se do sad desilo kad sam ga testirao s w-lily. provericu ponovo kad budem slao poruku nekom ko je nedostupan. Nadam se da je tako, inace cu poludeti ako ne budem imao evidenciju o tome da li je poruka koju sam poslao primljena ili ne.

hvala svima na ucescu! :)
By Ljudmila
Originally posted by colorado
heartbreakeru, nemam takav folder. pretrazio sam sve u okviru messages, i ne postoji tako nesto. I vise me nervira to sto mi promakne taj info pa ne znam da li je stigla poruka ili ne, nego sto me nervira neka poruka koja mi kaze da li je poruka poslata ili ne.

Hvala Mars. postavicu pitanje i na njihovom forumu..
Ja takodje dobijam info tek,ipak u sent folderu, preko svake poruke stoji kvacica da je poruka stigla..pogledaj,mozda je tako i kod tebe. Ukoliko ne stigne, preko poruke, zapravo pisamca, stoji x.
Korisnikov avatar
By Draco
Pazi 'vako, ili je nesto od ovoga sto je uni napisao ili postoji jos samo jedna opcija - u sent items/ima ti pored poruke sa desne strane stoje one kao 'crtice' i kada nisu iste duzine znaci da i dalje nije stigla, a kada se sve cetiri iste onda je stigla.. Uostalom, udjes u poruku koju si poslao i na kraju iste ti pise 'delivered' ili 'pending'.. Nadam se da si skontao sta sam htela da napisem o onim crticama..
Korisnikov avatar
By colorado
Yessssssssssssssss!!!!

nadam se daje tako!

ljubim te :)
Korisnikov avatar
By Draco
aj javi kako je proslo..
:kiss:
Korisnikov avatar
By colorado
u pravu si, draco!

baci kosku.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!