Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

"Čemu ovo služi, a još i ne radi?

Moderatori: Waldorf, Moderators

Korisnikov avatar
By Kupper
Odkad sam instalirao najnoviji Kaspersky (5.0.390) i, zahvaljujuci fazzi, registrovao primecujem novitete, znacajne.

Tipa - 'Detected during the current session: 3 network attacks, 138.590 files, 73 email messages and 293 scripts'.

E sad, zanimljivo mi su mi napadi. Obisao sam oko 30-ak sajtova (i to samo veceras) a napadi dolaze samo kad sam na gay-serbia forumu???

Srecom, uvek dobijam poruke da su svi napadi 'successfully spelled'.

Znaci, cuvam svih 12 dosad 'prispelih' IP-eva pa kad krenem u napad...
Korisnikov avatar
By Kupper
Wow, 4 napada od posta do sad. Mislim bice haosa.
By Gost
Hajde da lupim.......

Dakle, kada sam po prvi put instalirao firewall, u po?etku mi je bilo interesantno da pratim odakle poti?u "napadi" na moj komp i s obzirom da je postojala (u toj verziji) opcija "Track" mogao sam da vidim ta?no ko je u pitanju. I šta sam ustanovio? Ustanovio sam da je 95% "napada" došlo sa mog provajdera (sezampro.yu), a ostalih 5% sa servera nekih firmi......lokacija Silikonska dolina. :wtf:

Elem, zaklju?io sam da je zaludno lupati glavom oko svega toga i pretpostavio, napomenuo bih sada da o ovim stvarima pojma nemam, da su u pitanju najverovatnije cookies ili nešto tome sli?no. :) :krava:

A i ka?io si se preko mirca na undernet pa si i sam primetio ono Ping/Pong smaranje na status prozor?etu.......možda su i forumi podešeni da pinguju. :) Nekako mi je lakše da o svemu ovome razmišljam na taj na?in, nego da tripujem kako, eto, neko ?eprka. :)

Relax.

Možda ti je, dok sam pisao sve ovo, neko upu?en i odgovorio.......ja sam u svakom slu?aju ostao živ. :)
Korisnikov avatar
By Kupper
Meni sve dolazi s verata (dobro, ne bas sve). Zezam se za uzvratni napad samo me izludjuje sto na svakih 3-4 minuta zapisti svinja.
Korisnikov avatar
By Rei
Pa ucutkaj svinju. :) Bljak koji grozan zvuk. :)

Shto se tiche onoga da napadi dolaze samo kada si ovde:

a) sluchajnost

b) provodish previshe vremena ovde :P
Korisnikov avatar
By Kupper
Originally posted by At0S
Pa ucutkaj svinju. :) Bljak koji grozan zvuk. :)

Shto se tiche onoga da napadi dolaze samo kada si ovde:

a) sluchajnost

b) provodish previshe vremena ovde :P
Ucutkao groktanje i cik pred klanje:)

Tacan odgovor je B sa malom primesom A opcije. Bolje bi bilo da malo vise:cita: ili :kafa: pa cak i da:tepih:
By fazza
Ne sekiraj se, to je sasvim normalno. :) I ZoneAlarm isto tako prijavljuje gomilu
kojekakvih napada, a to je otprilike svakakva glupost koja mu se uchini sumnjivom. :) Sve to valjda dolazi od servera, tako da nema mesta panici. :)
By superfly
Originally posted by Kupper
Znaci, cuvam svih 12 dosad 'prispelih' IP-eva pa kad krenem u napad...
ajde napadaj, ?ekamo!!!! :testerica:
Korisnikov avatar
By spark
nemam pojma o cemu pricate, ali ne bi bilo lose da nabavim neki antivirus program, ne koristim bas apsolutno nista... :no: :rida:
Korisnikov avatar
By Kupper
Samo se zezaj, da nemam KAV i Ad-Aware (trebalo bi Zone Alarm da stavim) komp bi mi se razbucao (kao sto jeste pre desetak dana).

Nod32 ili KAV ili neki antivirus po strucnoj preporuci je moranje.

Off na ovaj post - u trenutku dok sam pisao napao me - citat: 'Network attack from address 207.163.41.202 has successfully repelled' (nekad pise i spelled).
Korisnikov avatar
By unic0rn
Sadrzaj ovog posta je obrisan usled krsenja autoskih prava. Molimo Vas da ubuduce ne postavljate sadrzaj na forumu koji ce na bilo koji nacin krsiti bilo cija autorska prava. Hvala Vam na saradnji. GS Tim
Korisnikov avatar
By HARP
Sadrzaj ovog posta je obrisan usled krsenja autoskih prava. Molimo Vas da ubuduce ne postavljate sadrzaj na forumu koji ce na bilo koji nacin krsiti bilo cija autorska prava. Hvala Vam na saradnji. GS Tim
Korisnikov avatar
By Escobar
Ja ne koristim nijedan antivirus..... :alikako: i zashto ne znam ni sam....Jednostavno ih ne volim....?!?

Zato mi komp crkava na svakih 15-ak minuta...Uostalom, kao i ja....
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!