Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

"Čemu ovo služi, a još i ne radi?

Moderatori: Waldorf, Moderators

Korisnikov avatar
By Escobar
Treba mi program pomocu kog mogu da seckam i mixujem pesme, jer sam koristio cool edti pro ali neregistrovanu verziju, ali poshto nigde ne mogu da nadjem shifru za ragistraciju, on ne radi vishe....Da skratim prichu POMOC!!!!!
Korisnikov avatar
By Bole
Sadrzaj ovog posta je obrisan usled krsenja autoskih prava. Molimo Vas da ubuduce ne postavljate sadrzaj na forumu koji ce na bilo koji nacin krsiti bilo cija autorska prava. Hvala Vam na saradnji. GS Tim
Korisnikov avatar
By Escobar
Koristim 2.1

I skinuo sam Audacity skroz je strava!:tehno:
Korisnikov avatar
By tessio
Meni je Adobe Audition fenomenalan,sve sa zvukom mozhesh da radish...pozdrav
By fazza
Ja koristim Sound Forge za seckanje i obradu, a Vegas 6.0 za mixanje.
Teshko da mozesh da nadjesh neshto bolje od ova dva. :) Jeste malo
komplikovano, ali ne suvishe...Ako zapnesh, javi! :)
Korisnikov avatar
By Escobar
Sadrzaj ovog posta je obrisan usled krsenja autoskih prava. Molimo Vas da ubuduce ne postavljate sadrzaj na forumu koji ce na bilo koji nacin krsiti bilo cija autorska prava. Hvala Vam na saradnji. GS Tim
By amnesia_
e bre nemate pojma! a ja ovde nisam ulazila pa da vas prosvetlim na vreme jer sam do grla u ovome vec godinama! phiiiii...

za seckanje Sound Forge, a za miksovanje zna se - Traktor DJ Studio, Native Instruments-a (koji koriste i profesionalni dj-evi), a u novembru mu izlazi nova verzija br 3 - "D A S E U S E R E S !" na kojoj ce biti moguc rad na 4 deka, trek ces moci da ubrzas a da ne promenis tonalitet vokala, gomila efekata i jos svasta! JEDVA CEKAM

i link za vise informacija http://www.native-instruments.com/index ... raktor3_us

Мод. едит: Слика ''http://www.native-instruments.com/uploa ... 000_01.jpg'' је уклоњена. Разлог: мртав линк.
Korisnikov avatar
By sakis
Meni Nero Wave Editor sve obavlja a uzgred je i besplatan.
By fazza
Problem kod Traktora je shto bash morash da znash shta radish i kako radish,
a i sve to shto radish ide ON AIR, tako da onaj ko se time profesionalno ne bavi
ne moze Bog zna shta da napravi. :)
By amnesia_
Originally posted by fazza
a i sve to shto radish ide ON AIR, tako da onaj ko se time profesionalno ne bavi

aman brzo se savlada, a dobro zvuci i super je trip (lajv miksovanje aaaaaa!) :D

ko hoce taj i moze! :nunchake:
By fazza
Originally posted by amnesia

aman brzo se savlada, a dobro zvuci i super je trip (lajv miksovanje aaaaaa!) :D

ko hoce taj i moze! :nunchake:
Hehe. Pa dobro, ja sam se malo igrao sa njim i skontao sam kako radi, i shta ti
ja znam, mada ipak treba imati malo smisla za to shto radish. :) Mozesh da
napravish ok efekte, al' opet kazem, ako pravish neku zurku a nemash
iskustva sa tim stvarima onda je ipak bolje izmiksovati neshto u Vegasu i
snimiti kao gotov mp3 nego mixati neshto live a da ne znash kako ce ispasti. :saksofon:

Bash se odavno nisam zezao sa Traktorom, moracu ovih dana da obnovim
znanje! :D
By amnesia_
traktor se batice koristi za setove, a ne za remixe :diplomac:
By amnesia_
trektor znaci sluzi za live setove, bas za dj-ing, a ne za pravljenje remiksa tj. produkciju i reprodukciju, a tesko cete to napraviti i u bilo kom drugom programu, narocito u vegasu (heh decice ;) ) jer ce vam za iole slusljiv kvalitet trebati instrumenti te odredjene pesme razdvojeni po kanalima a to cete tesko naci za bilo koju pesmu koju zelite remixovati osim ukoliko, naravno, nije u pitanju remix contest koji je izbacio izvodjac!!! A za to vec, ofkors, preporucujem nesto od sorte, cubase, reason ili pak fruti... da ne idemo u sirinu :snob:
By fazza
Originally posted by amnesia
trektor znaci sluzi za live setove, bas za dj-ing, a ne za pravljenje remiksa tj. produkciju i reprodukciju, a tesko cete to napraviti i u bilo kom drugom programu, narocito u vegasu (heh decice ;) ) jer ce vam za iole slusljiv kvalitet trebati instrumenti te odredjene pesme razdvojeni po kanalima a to cete tesko naci za bilo koju pesmu koju zelite remixovati osim ukoliko, naravno, nije u pitanju remix contest koji je izbacio izvodjac!!! A za to vec, ofkors, preporucujem nesto od sorte, cubase, reason ili pak fruti... da ne idemo u sirinu :snob:
Mi smo se fino na chatu slozili oko ovoga, i josh oko par stvari. :grebanje: :lol:
:kiss: :grouphug:
Korisnikov avatar
By Escobar
A na slici je...Komandan tabla svemirkog broda? Ili shta ti ja znam? :elvis: :elvis:
Korisnikov avatar
By reveal
Ja koristim Sound Forge za seckanje i obradu,
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!