Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

"Čemu ovo služi, a još i ne radi?

Moderatori: Waldorf, Moderators

Koristim ADSL i sve super radi, ali neke sajtove (prvenstveno FACEBOOK i YAHOO) nece da otvori. Tj.otvori naslovnu stranu, ali kad se ulogujem sve prestaje. Dok sve ostalo bukvalno leti...
Avast kaze da nema virusa!
Tell me why... :gatara:
Korisnikov avatar
By dungoll
to nije tako jednostavno pitanje za odgovoriti , ali ipak - a kao - sve ostalo ti radi normalno ? :)

imaš neki peer guardian ? koji je bandwidth u pitanju ? koja verzija web brstioca ? :) :srbin:
By Paris
ja kad sam isla preko telekomovog adsl nisu hteli neki sajtovi da mi se otvore ako je adsl isao preko usb-a. zato ako imas ethernet prikljucak samo ga tu utakni i probaj. kod mene je to upalilo:)
Korisnikov avatar
By andjela
i ciji adsl, jeli ruter ili modem... i recite nesto malo vise informacija ako zelite pomoc....
Korisnikov avatar
By Minie
telekom adsl, modem je.. koristim firefox 3, mada sam probala i sve ostale ,explorer7,safari..
ne znam. ali na drugaricinom laptopu kad se prikaci na moju mrezu radi odlicno (na taj telekomov su mi prikacili bezicni modem da mogu i moji u stanu iznad da koriste, da ne bi morali da privlacimo kablove :) )
Hvala na help-u. :)
Korisnikov avatar
By andjela
mislis wireless router?

probaj da ocistis cache, hitory i sve u browserima.

probaj u Run da ukucas ping 87.248.113.14 -t i ping 69.63.184.15 -t

prvi ti je yahoo, drugi facebook
Korisnikov avatar
By Minie
na telekomov je zakacen jedan wireless...history,cookies,i to cistim skoro svaki dan.
probacu ovo. Hvla :andjelak:
Korisnikov avatar
By andjela
probaj bez tog wireless rutera, i jesi li nakacena na modem preko usb_a ili preko etherneta?
Korisnikov avatar
By horus.
ja sam pokusao da se ulogujem na myspace kada sam bio kod drugarice i nisam uspeo (preko mozille i preko ie-a)...
ona takodje koristi telekomov adsl...
Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
i ja imam istih problema sa Telekomom. nije se dešavalo poslednjih par meseci, ali ovih dana opet svako malo imam problem sa Google.com i Reader-om, dok Gmail začudo radi odlično. ping i pristup po IP adresi prolaze (ali tad ne mogu da se ulogujem), znači nije DNS. ja pojma nemam šta je.

@SmileGirl: čudno je da ti ti sajtovi rade na drugom računaru, doduše makar znamo da je problem sa tvojim kompom, ne sa provajderom. javi šta si uspela da uradiš.
Korisnikov avatar
By dungoll
zbun-zbun

slažem se sa tukjuttubistrejtom :) :kafa:
Korisnikov avatar
By Minie
Nije povezan preko usb-a, nego ono drugo. A ne mogu od wireless-a da ga otkacim jer ovi gore zavise od mene(mog neta) ;)
Hmm..Yahoo sad radi, ali Facebook no..
Pa ne znam....pola posla je obavljeno :)
'FALA svima...
Korisnikov avatar
By Minie
jesam to sto je andjela napisala... tad otvori dos i beskonacno nesto radi.
isto tako imam problem sa upload-ovanjem slika na facebooku, ali na drugim opet radi.
So confusing.. :nerd:
Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
pa je l' dobijaš podatke ili ti izbacuje "timed out"?
Korisnikov avatar
By Minie
nizali su se podaci, ali je izmedju redova pisalo timed ut. Nisam ranije pingovala,tako da ne znam bas o cemu pricam:lol::puzzle:
Korisnikov avatar
By Blady
Ja sto imam problem sa mozilom..
meni nece da otvori muspace, a otvara mi gay serbiu...
Ne znam uopste sta se desava..
Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
ok, razumem. ako si dobijala "timed out" to znači da ti je taj sajt potpuno nedostupan iz nekog razloga. e sad, ako ti se ping ne vraća samo sa jednog računara u mreži, a sa ostalih istovremeno radi, definitivno nešto nije dobro u vezi sa podešavanjima na tom jednom računaru. može biti zaštitni zid, ali i faličan browser.
Korisnikov avatar
By Blady
Ja sam pobrisala, u tempu sve.. i sada mi radi.. e bas lepo, dobro mi dosla tema... jebem ti mozilu..
Korisnikov avatar
By Minie
ne koristim firewall a od browsera sam probala operu,safari,firefox,explorer i isto je svude. :alien:
Ma jednom ce se srediti kad mu dodje...
Korisnikov avatar
By suicidal.pony
dobar dan :0

imam problem.upravo sam ochistio kompjuter od virusa.i sada mozilla firefox nece da mi otvorio odredjenu grupu sajtova(mayspace.com,yahoo.com i josh neke),a ostale otvara normalno.da li neko zna..

WHAT MAY BE THE PROBLEM?
Korisnikov avatar
By erkondisn
razlog vise da ucinis suicid

inace... pokusaj vratiti default postavke browsera (doduse, ne znam teoretski kako bi to moglo pomoci, ali tko zna, mozda upali).
s druge strane, sumnjam da ti je pruzatelj internet usluga zabranio posjete tim siteovima. jednostavno nije logicno. pokusaj isto reinstalirati firefox, a s obzirom da si rekao da si skupio i neke viruse pa cistio, ne bi bilo na odmet da i reinstaliras cijeli sistem ;)
Korisnikov avatar
By suicidal.pony
ispravljen post ;) ne verujem da postoji tema.i da,isto i fejsbuk nece.hvala
Korisnikov avatar
By Minie
im back sa resenim problemom...sve mi radi kao novo. Jedino sto sam uradila je defragmantacija diska i posle toga mi i komp radi brze i otvara sve sajtove....:komp:
Korisnikov avatar
By ivanazuh
facebooj i tagged su mi poludeli. Update-ovao sam fox i sve mi se sjabalo. Nece da se otvori normalno i gotovo. Nece ni sa explorerom ni sa Operom...

Zna li neko sta se desava. Dorum se otvara sasvim uobicajeno...
Hajde neka neko ode sada na ove sajtove i kaze mi ima li problema, da znam da li je do jebenog kompa (sto ne znam kako da sredim ili je do ovih sajtova... :(

what to do??? :rida:
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
Iscupaj sve kablove iz struje i izleti vristeci iz sobe :lol:
To ja uvek uradim

Nije do sajtova do tebe je malopre sam posetio neke od gore navedenih :bic:
Korisnikov avatar
By Modesty
Tagged se kod mene otvara bez ikakvih problema
Korisnikov avatar
By Mr.Ja
Fejs je zezao poslednjih dana...
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!