Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

"Čemu ovo služi, a još i ne radi?

Moderatori: Waldorf, Moderators

Dakle, treba mi neki free software da spojim video (avi, mp4) sa nekom muzikom (mp3).

Potrebno je da ima opciju da moze da ostane originalni zvuk, a dodatna muzika da ide paralelno sa tim originalnim audio zapisom.

Takodje mi je potrebno da mogu da dodajem nekoliko razlicitih delova pesama na jedan video, od tacno odredjenog momenta.

Predlozi?
Korisnikov avatar
By EnMademoiselle
vegas pro. možeš sve to i mnogo više :telešop:

možda je malo komplikovaniji program, ali za to što tebi treba lako se snađeš
slobodno me i cimaj ako ti nešto nije jasno
Korisnikov avatar
By EnMademoiselle
ups, sad tek vidim da tražiš free software :shrug:

mada opet imaš demo verziju na njihovom sajtu, ail ne znam koje su opcije uključene.
Korisnikov avatar
By Stripi
ja imam vegas pro kreknuti :D
Reklo bi se da je free varijanta :-)
Inače, možeš probati skinuti sa neta Windows movie maker, on je besplatan a ako imaš i oriđiđi windoze onda možeš skinuti windows live movie maker pa sa njime moš raditi što god poželiš.
Jednostavan je i brz za korištenje iako mi je Vegas prirastao srcu :D
Korisnikov avatar
By EnMademoiselle
wmm zna malo da zeza kad treba da se seku i ubacuju delovi, tj. bar je mene tako. npr. ne mogu da pomerim video da krene od određenog dela pesme, nego da pravim dodatne scene između i uopšte sva ta uklapanja su mi se često remetila kod snimanja na kraju

a i u vegasu imaš mnogo mnogo više opcija i bukvalno sve možeš proizvoljno da nameštaš i što se audio i video fajla tiče. plus imaš i mnogo veći izbor formata za snimanje, a i mnogo više formata i prihvata, dok kod wmm i za .mp4 moraš da instaliraš codec. glupost
Korisnikov avatar
By Stripi
neam pojma, ja nisam imao vakijeh problema kod wmm-a.
Sa njim sam ispočetka stalno nešto radio, međutim, dopao mi se Vegas pa sad radim sa njime.
Jedino ako nešto trebam titlovati, onda to radim na wmm, nekako mi jednostavnije i lakše :blush:
Korisnikov avatar
By bern
Movie Maker, skini ga besplatno sa MS-ovog sajta.

Na Linuxu nisam našao još ništa stabilno za video editing, ili se nisam dovoljno trudio.

Od pro varijanti, Vegas je brz i jednostavan.
Korisnikov avatar
By ultraviolet
pa.. potvrđujem da movie maker može da posluži, samo strpljenja treba. mnogo, mnogo strpljenja. :obesen:
Korisnikov avatar
By 4NY K3Y
Odradila u WMM, ispalo je ok za prvi put.

Thx.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!