Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

"Čemu ovo služi, a još i ne radi?

Moderatori: Waldorf, Moderators

Korisnikov avatar
By Vel boy
od pre skoro mesec dana iznenada kada kliknem na rezultate tj. linkove google pretrage daju stranice preusmerene na neka search hosting sranja poput ads-a. nikad pre taj problem nisam imao.
istrazivao sam o chemu se radi, izgleda neki google search redirect bug kojeg se vrlo teshko kurtarisati, a besplatno, nemoguce (?) .

je li vam se desilo ovo ili slichno i shta ste uradili? hvala.
Korisnikov avatar
By Anhedonie
LOL, ne, ne moze samo tebi google da baguje vec ti se neki virus nakacio. Probaj drugi browser. Ako je u drugom browseru ok onda proveri ekstenzije i pluginove ili uninstaliraj pa instaliraj opet da se ne mlatis (the browser koji ne radi, ofc)
Ako je isto u svim browserima onda se nakacio na sistem. Mada zvuci mi kao adware pre nego virus. Skini neki besplatan adware skener i remover i probaj ako obican antivirus ne pomogne.
Korisnikov avatar
By Vel boy
nisam ni rekao da samo meni google baguje.
informisao sam se online koliko sam mogao o ovakvim problemima s google linkovima i saznao sam da postoji taj google search redirect virus. da, jebeni virus koji izgleda ne afektira nishta drugo do google linkove.
imam Norton Antivirus, skenirao sve i quick i full, nishta otkrio nije. da jeste, sigurno da bi ga otklonio.
saznadoh da su antivirus programi poput tog Norton-a bespomocni u pitanju ovog google virusa.
probao s Firefox brauzerom google search engine, ista stvar, chini mi se.

i meni je lichilo isprva kao adware, zato odmah uradih antivirus scan kojeg pomenuh, no nije pomoglo. onda se informisah da se radi o tom nekom tvrdoglavom google search redirect virusu.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!