Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

"Čemu ovo služi, a još i ne radi?

Moderatori: Waldorf, Moderators

Koji email servis koristite?

Email sa sopstvenim domenom
4
3%
Email dobijen od internet provajdera
8
6%
Gmail
43
30%
Hotmail
24
17%
Yahoo!
30
21%
Yahoo!
30
21%
AOL
Nema glasova
0%
Neki drugi webmail
4
3%
Korisnikov avatar
By haemoglobin
dva gmail, jedan yahoomail i imam jedan telekomov sto sam dobio za net, ali ne koristim
Korisnikov avatar
By Kejt
hotmail

ali mi personaliti vise odgovara gmail-u

:D
By str00ja
Pretezno gmail, i njega bas preferiram, ali koristim i yahoo mail za neke stvari. Hotmail organski ne podnosim.
Korisnikov avatar
By Tungi
Gmail...Al' pretezno hotmail koristim u poslednje vreme.
Korisnikov avatar
By Oziris
gmail i yahoo, i to po jednu adresu na svakom od njih, i obe podjednako koristim... I nemam nameru da otvaram druge e-mail adrese, i ove dve su mi previse.
Korisnikov avatar
By Marvin
Imao sam samo gmail, ali je adresa neozbiljna (što reče Ulix gore) pa sad za ozbiljne prilike imam ime.prezime yahoo...
By dukkehjem
ja koristim yahoo...
ne mislim da ima mnogo istine u slici
Korisnikov avatar
By nsc
Yahoo
ne mislim da je tacno, a ovde niko ne koristi aol
Korisnikov avatar
By acid drop
imam dva gmail naloga
jedan hotmail
i onaj od internet provajdera (koji jako retko koristim)
Korisnikov avatar
By sing&dunum
Navik'o sam na 'Hotmail'. :)

Mada, ne svidja mi se ovaj 'unapredjenji' servis. Izgubio je na preglednosti, bez puke potrebe. Barem je moj utisak takav... :smilegrin:
Korisnikov avatar
By AngraMaina
Originally posted by Ulix

Koristim gmail, imam dve adrese, jednu koristim za sve, drugu jako retko proveravam, a ta je bila otvorena kad je sekretarica na fakultetu odbila da upiše e-mail adresu koju inače koristim, jer je (ona smatra) neozbiljna. :lol:

Ta koju koristim je i za forum i za mamu i tatu i za fejsbuk i opšte govoreći za sve.
Pa to je normalno, u dokumentima ne sme da piše cockad00dledoo_83@gaymail.com, nego nešto kao ime_prezime@somereliableemailservice.com.

Inače ja nešto kao Berserker - gmail mi je ime.prezime i koristim ga za "pravu" poštu, račune i fejsbuk, yahoo za dosadne mejling liste i narudžbine, fakultetski za dirinčenje, a hotmail za gej profile i msn.

Yahoo i hotmail su neviđeno sranje, naročito ovaj prvi jer ne ume da razlikuje spam i not spam, pa mi briše poruke od poznatih a stižu mi reklame za doškolovavanje u zvanje babice i sl.

Nekim ljudima sam dao yahoo umesto gmaila, a nemam pojma zašto.
Korisnikov avatar
By James.
Yahoo, gmail i hotmail.
Mada hotmail ne koristim cesto, tu je samo zbog msn-a.
Korisnikov avatar
By voicesman
gmail mi je default mail, mada imam i yahoo mail koji sam nekada obilno koristio a sad samo za msn.
By dfbndt
Gmail zato što mi je najlakši za pristup, a i na istom je nalogu sa YouTube i ostalim Guglovim proizvodima, tako da je lakše. Imam i Hotmail, mada ne pamtim kad sam tamo uletio zadnji put, slabo da ga koristim..
Korisnikov avatar
By Madonna
veran microsoft proizvodima i uslugama :awesome:

ali naravno, imam i gnjil.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!