Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

"Čemu ovo služi, a još i ne radi?

Moderatori: Waldorf, Moderators

Korisnikov avatar
By deran
ja mislim isto kao ti-ali oni ne...:rock:
Korisnikov avatar
By deran
...dakle,ipak ORION,ne telenor...

Slika

Kompanija Orion telekom postala je novi operater fiksne bežične telefonije i interneta u Srbiji, a nastala je spajanjem kompanija Sezampro, NeobiNet i MediaWorks.

Izvor: Mikro

Novoosnovana kompanija je u Beogradu već počela sa pružanjem usluge mobilnog interneta, dok će sa predstavljanjem novih proizvoda i usluga fiksne telefonije preko bežične tehnologije CDMA početi u junu ove godine.
Korisnikov avatar
By horus.
e i ja sam pre par dana cuo za taj orion... e sad, sta mu onda dodje telenor feat. sbb? treci operater? :nerd:
Korisnikov avatar
By horus.
bas me zanima da li ce orion imati iptv u okviru svoje ponude...

ja imam telekomov internet i iptv i jako sam zadovoljan, ali kontam da uvek moze bolje, te je konkurencija dobrodosla...
Korisnikov avatar
By Berserker
Originally posted by horus.

ja imam telekomov internet i iptv i jako sam zadovoljan, ali kontam da uvek moze bolje, te je konkurencija dobrodosla...
e mili, ti ne znaš kako je kad ti se desi neki peh kod telekoma, to je užas...
Korisnikov avatar
By Dzelajza Rouz
Originally posted by deran
Novoosnovana kompanija je u Beogradu već počela sa pružanjem usluge mobilnog interneta, dok će sa predstavljanjem novih proizvoda i usluga fiksne telefonije preko bežične tehnologije CDMA početi u junu ove godine.[/i]
Počeli sa pružanjem usluga, a na sajtu nemaju nikakve konkretne informacije o vrstama istih, cenama... ama, NIŠTA. :nope:
Korisnikov avatar
By maka
Originally posted by Li

Nekada je narod izlazio na ulice kada mu nesto ne odgovara, gde su sada ti ljudi? Nista gore nego kada sedis kuci i mrmljas sebi u bradu. Ja sam uvek za serpe i lonce na ulici :klux:

:deda:

:giggle:
Korisnikov avatar
By horus.
Originally posted by F8LeSS
Originally posted by horus.

e mili, ti ne znaš kako je kad ti se desi neki peh kod telekoma, to je užas...
pazi, znam da im je podrska nula, ali sam imao srece da je u mom kraju mreza jako dobro uradjena, pa nemam problema...
Korisnikov avatar
By Marvin
Shta?
Shto josh nisu pocheli?

Nemam ti ja pojma o telekomunikacijama Derane, znam koliko nam kazu B92 i Blic :lol:

(ali ona sreca shto smo se pokrenuli iz kamenog doba me nije pustila i dalje :lol: )
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!