Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

"Čemu ovo služi, a još i ne radi?

Moderatori: Waldorf, Moderators

Korisnikov avatar
By KorvinOdAmbera
Okej, nadam se da ćete skontati na osnovu kovanice. xD

U pitanju je 15 giga (3.137) pesama, sve mp3 fajlovi koje ne mogu otvoriti, preimenovati, izbrisati, niti izmestiti. Sve što sam pokušao daje istu grešku - naziv fajla je netačan. Command prompt ne radi. FileBoss i Unlocker ne rade. Ne radi ni na Vindousu, ni na Linuksu. Čak i ona fora da zakažem da po dizanju sistema se odmah izbriše fajl, ne radi.

Šta da radim? Najradije bih da ih ne izbrišem, ali čak i da ih moram brisati, ni to ne bih mogao.

Slika
Korisnikov avatar
By sort_of_me
Auuuuuu... To je nešto gadno sjebano :/ Ako ni iz linuxa ne može ništa... :puzzle:

Jesi pustio chkdsk /R ?
Korisnikov avatar
By KorvinOdAmbera
Nisam. Zakazao mi ga je za naredno dizanje sistema.

Je l to proverava čitav disk ili samo jednu logičku particiju?
Korisnikov avatar
By erkondisn
tek tako odjednom?

smrdi mi na neku fizicku gresku na disku, odnosno particiji :sigh:

probaj dignuti linux pa (kao root) sudo fsck.vfat -pv /dev/sdX - odnosno kako ti se vec zove ta particija, pri cemu ti je sdX tocan naziv particije... (pretpostavljam da to imas na fat32 particiji)

(ps, to ti je alternativa chkdsk-u na win)
Korisnikov avatar
By KorvinOdAmbera
Pa ne baš "tek tako odjednom". Sada sam se tek bacio na rešavanje problema, to su zapravo fajlovi koji su spašeni posle havarije na disku (ne fizičke) uspomoć testdisk-a.

Rezultat chkdsk-a je da fajlove više ne mogu da vidim, ali particija D: još uvek kaže da ima 15 GB više nego što vidim (tj. ima 23, a 8 GB je jedna igrica). Prikaz sakrivenih fascikli i fajlova je štikliran. Fascikla "Muzika" je još uvek tu, ali fajlovi unutar nje nisu.

Di su se denuli podaci?
Korisnikov avatar
By erkondisn
errr... a ona disk rescue sranja ocito su na redu sad?
Korisnikov avatar
By Anhedonie
napises ovo na cd-u

Slika

i jos se poseres par puta na cd da dobijes disc rescue sranja :lol:
Korisnikov avatar
By KorvinOdAmbera
i šta da radim sa tim sranjima, namažem ih na hard disk i on kao nov? :wundy:
Korisnikov avatar
By KorvinOdAmbera
Puno hvala neznam-u koji je dao savet za 90% problema. :)

Da zaokružim temu, rešio sam problem.
1. U Command prompt-u (run>cmd) sam uradio "chkdsk /r" na particiji D: (pre toga, naravno ukucao D: i stisnuo unos).
2. Pošto su nestali svi ti problematični fajlovi, ali sam video da su još uvek prisutni (tako što sam u opcijama prozora [extra>folder options] stavio da se prikažu skriveni fajlovi i vindous sistemski fajlovi) i video da se ne mogu izmeniti, otišao sam u Ubuntu i izmestio sam ih na drugo mesto unutar particije. To ih je načinilo čitljivim, ali još uvek su imali ekstenziju .chk, ali su se mogli pokrenuti kada sam ih spustio na VLC.
3. Napravio sam novi .txt fajl u fascikli gde su bili svi ti fajlovi, ukucao sam u njemu "REN *.chk *.mp3" i sačuvao. Posle toga sam izmenio ekstenziju tog fajla iz .txt u .cmd (naravno, za to treba da ne bude štiklirana opcija "Sakrij ekstenzije za poznate vrste fajlova"), dvaput stisnuo izmenjeni fajl et voilà svi fajlovi su postali MP3.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!