Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

"Čemu ovo služi, a još i ne radi?

Moderatori: Waldorf, Moderators

Korisnikov avatar
By Tungi
Naime, ne mogu ništa da otvorim. Ulogujem se, ali sve što otvori, to je ovakva stranica home page-a.

Slika

:puzzle:

Ne postoji mogućnost eventualne pretrage, niti deaktivacije naloga, a koliko vidim kod ostalih funkcioniše normalno.
Probaj sa Mozile ili nekog drugog programa. Ako neće sečakaj neko vreme. Mojoj mami je pre neki dan bilo slično, ali joj je pisalo neko obaveštenje da nešto rade pa će joj nalog biti neaktivan nekoliko sati. Tako i bi. :)
Korisnikov avatar
By Tungi
Znam. Obično je i meni stajalo takvo obaveštenje, ali i kod svih ostalih. U ovom slučaju sam usamljen.
Korisnikov avatar
By bern
obriši keš i refreshuj... ili, još bolje: zatvori nalog i zaboravi na fb.
Korisnikov avatar
By Tungi
:)

Nisam išao dugo na fb. U poslednje vreme, retko svraćam tamo. Čini se da je sada ok, preko opera browsera. :)
Korisnikov avatar
By voicesman
nije to do browser-a nego do opterecenja severa, sacekaj malo pa klikni refresh (cak i nekoliko puta) i sve ce biti OK. Desil mi se milion puta.
Korisnikov avatar
By Anhedonie
to moze da se desi ako ti datum na racunaru nije tacan i neki sertifikati se shvate kao nevalidni.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!