Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

"Čemu ovo služi, a još i ne radi?

Moderatori: Waldorf, Moderators

Korisnikov avatar
By Waldorf
Leleee....
I Slika Lenovo...

Onako, istinski..
By Hans
Imao ga je neki batica u teretani. Interesantna stvar, no...meni nije potrebna. Net preko iPhonea je sasvim solidan. :)
Korisnikov avatar
By Kiborg
Ja sam ga uzeo pre neki dan. Jako sam zadovoljan, još samo da mi stigne futrolica i biće spreman za nošenje svud redom.
Laptop već imam, tako da mi je trebala jedna spravica koju bih nosio kad mi je mrsko da teglim laptop.
Korisnikov avatar
By constantine
Kiborg napisao:Ja sam ga uzeo pre neki dan. Jako sam zadovoljan, još samo da mi stigne futrolica i biće spreman za nošenje svud redom.
Laptop već imam, tako da mi je trebala jedna spravica koju bih nosio kad mi je mrsko da teglim laptop.

burzuju kad ces da castis?

p.s. lep provod ako se ne vidimo i ne cujemo
Korisnikov avatar
By Kiborg
Dogovorićemo se nešto, gledaću da uknapim u raspored i tebe i mitricu da vas počastim :D dok se oduševljavate mojim Galaxy Tabom :D
Korisnikov avatar
By Torry
Kiborg napisao:Dogovorićemo se nešto, gledaću da uknapim u raspored i tebe i mitricu da vas počastim :D dok se oduševljavate mojim Galaxy Tabom :D

aj pliz, slikaj i postavi ovde :)
Korisnikov avatar
By Anhedonie
ne mozete da kazete da je bolji laptop nego tablet jer to nije ista kategorija. nekome vise odgovara tablet nekome laptop.
Korisnikov avatar
By Torry
voicesman napisao:sacekaj jos mesec dana pa uzmi Asus Transformer Prime. To malo sranje od 10.1' je jako skoro ko desktop racunari a cena ce mu biti u rangu vecine ovih koji su spomenuti ovde na temi. nVidia Tegra 3 rules :D

http://www.engadget.com/2011/11/09/tran ... y-12-hour/

da ali ovaj bih uzela po povoljnijoj ceni preko firme :(

jao sto je i ovaj dooobaarrrrr :(
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!