Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

"Čemu ovo služi, a još i ne radi?

Moderatori: Waldorf, Moderators

Korisnikov avatar
By Oziris
Ljudi, ajd pomozite! Ne otvara mi ni jedan browser youtube videos. Tu gde je prozor videa, tu je belo. Cujem zvuk, ali nema slike. Probala sam i da deaktiviram antivirus, i promenila sam antivirus, reinstalirala adobe flash player, updateovala javu...

Any new suggestions?
Korisnikov avatar
By Oziris
Sta sa adblockom? Gde je to, sta je to?
Korisnikov avatar
By Madonna
ja sam imao isti problem, guglao i naleteo na neke savete koji nisu pomogli ovima što kmeče, osim jednog: lik je rekao da ne radi(mo) ništa već da sačeka(mo) dan dva tri... na šta sam ja sebi rekao ''ma jeeeste, ko zna kad će to da proradi, bolje da ja reinstaliram sve i updateujem browser-e itd''. ali pošto sam lenj do te mere da me mrzelo da bilo šta reinstaliram ili update-ujem, samo od sebe je proradilo nakon nekoliko dana :awesome:
Korisnikov avatar
By Oziris
Meni je ovako vec cetvrti dan...
Korisnikov avatar
By Madonna
možda sutra proradi? e da ključno sam zab: jel vidiš klipove kad ih neko okači ovde na forum? ja sam samo tako mogao.
Korisnikov avatar
By Oziris
Da, tako vidim i vidim ih preko fejsa.
Korisnikov avatar
By Madonna
pa onda nam je ista boljka, kažem ti, meni se samo popravilo :shrug: znam da je smor da čekaš da se samo od sebe jer deluje nemoguće ali evo mene leđa više ne bole! :lol:
šalim se

ali znaš šta je MOGUĆE rešenje, nisam video jesi li to ti uradila, meni se pojavio onaj adobe flash update i posle je sve bilo ok

i probaj sa guglom, pa oni forumi silni...
Korisnikov avatar
By Oziris
Ma sve sam uradila, updateovala adobe flash, updateovala javu, promenila antivirus jer kao bilo je problema sa Kasperskim, poiskljucivala sve extensions...
Korisnikov avatar
By KiWi
adblock? flash? da li su problemi samo sa youtube klipovima ili i metacafe, xtube, redtube ... ?
Korisnikov avatar
By Oziris
Metacafe radi, redtube i xtube nisam probala, imam decu oko sebe. :lol:

A sta je i gde je adblock?
By LeDeNa_
Ozi to ti je sve zbog tenisa.Zablokiralo :shrug:
Korisnikov avatar
By Oziris
Hahahahah! Sigurno je zbog tenisa! :)
Korisnikov avatar
By KiWi
Originally posted by Oziris

Metacafe radi, redtube i xtube nisam probala, imam decu oko sebe. :lol:

A sta je i gde je adblock?
Koji browser koristiš sestro slatka?

Ako je Opera, možda si aktivirala Flash blocker.

AdBlock je add-on za FireFox koji sprečava nepoželjne reklame (najčešće flash reklame) da se učitaju, prikažu i ometaju ugođaj tokom surfovanja.)

Što se dece, tiče, decu treba obrazovati od malena.
Korisnikov avatar
By Oziris
Koristim google chrome i flock uglavnom, a moja zena koristi firefox. Instalirala sam i Safari, nece ni tamo da radi. Sad nema ni zvuka koliko mogu da vidim...
Korisnikov avatar
By Oziris
A sto se dece tice, ja svoje obrazujem, ali ovo su tudja bila. :lol:
Korisnikov avatar
By horus.
probaj da update-ujes adobe flash player... :hmm:
Korisnikov avatar
By Oziris
Jesam, jos pre nego sto otvorih temu. :sigh:
Korisnikov avatar
By horus.
a je l' ti to lapA topA?

mozda uopste nije do tvog kompa, vec do net provajdera... meni neko vreme telekom uopste nije davao da se logujem na odredjene sajtove, pa se ispostavilo da su nesto radili na mrezi, bla bla bla... moze biti neka zesca glupost u pitanju...
Korisnikov avatar
By Oziris
jok, desktop je. SBB cable sam.
Korisnikov avatar
By Oziris
E da, sad sam probala, radi i xtube i redtube i metacafe, sve radi osim youtube...
Korisnikov avatar
By andjela
moze screen shot kako ti izgleda youtube strana u browseru (printscreen pa paste u paint i snimi sliku, pa upload na neki image host recimo www.imageshack.us i okaci ovde)
Korisnikov avatar
By Darling
Posto ti radi na Fb-u idi tamo, pusti video, zatim klikni desnim tasterom na njega, idi na Settings i odcekiraj Enable hardware acceleration, dakle disejbluj ga. Posle toga probaj da pustis bilo koji video preko Jutjuba :)

Ako ni to ne uspe, instaliraj Adobe flash 9, jer su sa desetkom mnogi ljudi imali problema, narocito oni sa starijim konfiguracijama racunara :)
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!