Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

"Čemu ovo služi, a još i ne radi?

Moderatori: Waldorf, Moderators

Korisnikov avatar
By KiWi
Kada skidate Media Player, Winamp ili neki drugi player, sve je ok ... A kada probate Chromeom da skinete Firefox, prvo vas upozori da ovo može da šteti vašem računaru ....

Slika

Nisko :)
Korisnikov avatar
By KiWi
Ranije je Real Player imao foru "Real Player is not your default player. Do you want to fix this mistake?" ... Kasnije su promenili to jer su razni tech sajtovi počeli da ih pljuju zbog toga ...
Korisnikov avatar
By Rei
Malo si se zbunio, Chrome tu poruku javlja za sve .exe fajlove

Slika
Korisnikov avatar
By Dušan Maljković
Što reče svojevremeno Gordana Pop Lazić u Skupštini -- da si ćutao, Kiwi, ostao bi filozof. Ovako...:dvaprsta:
Korisnikov avatar
By KiWi
Originally posted by Rei

Malo si se zbunio, Chrome tu poruku javlja za sve .exe fajlove

Slika
ali meni ne izbacuje ... ??

samo za firefox (instalirao sam mnoge addionove za chrome pa su možda isključili to obaveštenje za druge fajlove ... a ostavili za ff)
By Kragi
Opera i samo opera browser! :D
Korisnikov avatar
By ns.happy
da li samo meni chrome u poslednje vreme trosi vise resursa,i cesce se zakucava?
Korisnikov avatar
By KiWi
evo probao sam ponovo, opet samo firefox ....

Da li još neko koristi development verziju Chrome-a? Možda je u tome problem :(
Korisnikov avatar
By ultraviolet
Originally posted by KgCS3

kakva crna opera.. jab to zabranila zakonom. treš zabagovani.

chrome je najcar.

i mozilla je izbagovana, o safariju neću reči trošiti (ni boljeg interfejsa ni goreg browsera)
Korisnikov avatar
By Mars
Ja se sećam da sam crko od smeha prilikom instalacije GCh kad je iskočila poruka "Sadly....." ne možemo da nastavimo dok je uključena Mozilla.

Sadly!!
Korisnikov avatar
By Rei
A ja sam sada, dok je Firefox bio ukljuchen, instalirao najnoviju Chrome betu, sadly, bez sadly poruka :nerd:

Moram da se zahvalim Kiwici, da nije spomenuo Chrome i addons, ne bih pocheo da se zezam sa istima i otkrio da zapravo postoje addoni za kojima kukam vec neko vreme. Nemojte biti mean prema Kiwici :oklagija:
By Kragi
Originally posted by ultraviolet
Originally posted by KgCS3

kakva crna opera.. jab to zabranila zakonom. treš zabagovani.

chrome je najcar.

i mozilla je izbagovana, o safariju neću reči trošiti (ni boljeg interfejsa ni goreg browsera)
Pa breeeeeeeee :sigh:
za safari se slazem, mozila me nervira a sa operom nikada nisam imao problema, meni je najbolja :D posle nje sam izgubio zelju da probam bilo koji drugi browser :D (niti cu! ) :D
Korisnikov avatar
By Burak
Ma firefox je ipak, kad se sve sabere, bolji od ovih ostalih što ste ih naveli..
Korisnikov avatar
By Mars
Originally posted by Rei

A ja sam sada, dok je Firefox bio ukljuchen, instalirao najnoviju Chrome betu, sadly, bez sadly poruka :nerd:
Poslušali su nekog ko ime je objasnio koliko je to prejadno pa su preformulisali.
Korisnikov avatar
By KiWi
Originally posted by Rei

Moram da se zahvalim Kiwici, da nije spomenuo Chrome i addons, ne bih pocheo da se zezam sa istima i otkrio da zapravo postoje addoni za kojima kukam vec neko vreme. Nemojte biti mean prema Kiwici :oklagija:
Psst... Kiwi je bio beta tester za Chrome i Wave ... :D ... A već godinama sam za Google Labs
Korisnikov avatar
By deran
off

kiwi,potpis je skroz dobar-gde si izvukao to pismo...:cowboy:
Korisnikov avatar
By KiWi
Originally posted by deran

off

kiwi,potpis je skroz dobar-gde si izvukao to pismo... :cowboy:
Maznuo sam sa jednog foruma :)
Originally posted by ns.happy

jel' placaju? :elf:
Ne ... jedini posao ti je ako nađeš neki kvar da im javiš kakav je kvar i kada se javio
Inače, sada sam skinuo FF portable i Wavosaura i opet nije izbacio upozorenje ...
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!