Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

"Čemu ovo služi, a još i ne radi?

Moderatori: Waldorf, Moderators

Korisnikov avatar
By bothways
Slika

Cudno da nije postojala tema o ovome.

Elem, Google Wave, "novi" Guglov servis, koji bi trebalo da revolucionarizuje (pod pretpostavkom da postoji ta rec :D ) komunikaciju na internetu. Wave protokol kombinuje mail, chat, wiki i druge vidove komunikacije i trpa ih u jedan isti kosh. Trenutno je i dalje u preview fazi (i funkcionise na nivou pozivnica, koje Gugl najpre odobrava), a kako sam cuo, od nove godine bi trebalo da postane dostupan javnosti.

E sad, ja GWave imam vec skoro 2 nedelje i mogu da priznam da mi se svidja. OK je dizajn, ima dosta mogucnosti, medjutim ima bagova (koji se ispravljaju iz dana u dan), a i nedostaju mu neke funkcionalnosti, ali pretpostavljam da ce to polako dodavati.

Imate li vi Google Wave, da li ste probali, da li zelite da probate, kakvu buducnost predvidjate itd?

Za vise informacija, klik na logo.
Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
nije me nešto preterano interesovalo kad se pojavilo, jer samim tim što ljudi moraju da imaju naloge ta je usluga ograničena. meni je najbitnije da mogu brzo i jednostavno da komuniciram, a Wave mi to za sada ne onemogućava.
Korisnikov avatar
By 4ndr01d
Ja trazim nekoga da mi posalje poziv, tako da, ako neko ima. Feel free to call.
Korisnikov avatar
By Stanwik
@ bothways
probao bih pa ako možeš pošalji invite ili kako to već funkcioniše
Korisnikov avatar
By bothways
Ne mogu da saljem inviteove, ali cuo sam da ovo sto 2q gore predlaze radi.
By жњ
čula sam za vejv pre par nedelja i odusevio me koncept.

nadopunjuje mejlovanje u onim segmentima gde to bas nedostaje. mislim na posao pre svega i stvari koje se ticu rada u formi projekta. kada ti klijent, saradnici i kolege svi u djuture nesto salju, a traze nesto deseto nazad, pa nakon pete takve posiljke vise ni sam ne znas sta si poslao, jer po pet puta nesto prepravljas po klijentovim zeljama a saradnik treba nastaviti rad po toj usavrsenijoj verziji... i dok kolega dobija informacije o progresu projekta u tri primerka sa razlicitih strana, a nesto sto je trebalo biti poslato klijentu nije poslato jer je neko drugi mislio da to treba poslati neko treci... e pa, vejv premoscuje jaz u komunikaciji koji je pravio mejl. mislim da ce lepo zaziveti i pojednostaviti situaciju koju imamo sada. prvo poslovno, a onda i sire :up:
Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
Originally posted by жњ
čula sam za vejv pre par nedelja i odusevio me koncept.

nadopunjuje mejlovanje u onim segmentima gde to bas nedostaje. ...
za to bi ti super došao Google Docs i alati za saradnju koje on nudi. naravno ako tražiš besplatno rešenje. eventualno dodaj i Calendar u miks.

wave definitivno neće rešiti probleme koje si navela, makar ne u ovoj fazi. jaku puno stvari ne radi ili ne radi kako treba, a i mogućnosti saradnje su još uvek na niskom nivou.
By wave
Moj nick govori sve :) ...Zapravo, prvi utisak je bio ok...drugi utisak je da je to ipak za manje ozbiljne stvari od posla...jednostavno previse mogucnost da neko provali (vidi) nesto sto ne bi trebao...E sada, s obzirom da je ustvari zamisljen kao open source i da svako tu moze da uplete svoje prste, dopada mi se koncept...Google - revolucionaran i zanimljiv kao i uvek ;)
Korisnikov avatar
By 4ndr01d
Originally posted by wave
Moj nick govori sve :) ...Zapravo, prvi utisak je bio ok...drugi utisak je da je to ipak za manje ozbiljne stvari od posla...jednostavno previse mogucnost da neko provali (vidi) nesto sto ne bi trebao...E sada, s obzirom da je ustvari zamisljen kao open source i da svako tu moze da uplete svoje prste, dopada mi se koncept...Google - revolucionaran i zanimljiv kao i uvek ;)
Daj link za skidanje ili sta vec na u2u, please. Poslao sam im 500 zahteva, i jos mi nista nije stiglo.
Korisnikov avatar
By toni79
evo sredila ga (ali nemogu zvat druge, sorry :down: )

ako me ko oce dodat da se wavamo dam email preko u2u
Korisnikov avatar
By deran
...ja dobio pozivnicu,pogledao i nemam pojma šta ću s tim :smeh:

jel može da se poništi nalog...:zvezdice:
Korisnikov avatar
By deran
ne mogu,to mi je gmail korisnički nalog...
Korisnikov avatar
By Rei
Imam ja pozivnica.. davaj mail i sisu, strix :freddy:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!