- 17 Okt 2009, 00:28

Cudno da nije postojala tema o ovome.
Elem, Google Wave, "novi" Guglov servis, koji bi trebalo da revolucionarizuje (pod pretpostavkom da postoji ta rec
) komunikaciju na internetu. Wave protokol kombinuje mail, chat, wiki i druge vidove komunikacije i trpa ih u jedan isti kosh. Trenutno je i dalje u preview fazi (i funkcionise na nivou pozivnica, koje Gugl najpre odobrava), a kako sam cuo, od nove godine bi trebalo da postane dostupan javnosti.
E sad, ja GWave imam vec skoro 2 nedelje i mogu da priznam da mi se svidja. OK je dizajn, ima dosta mogucnosti, medjutim ima bagova (koji se ispravljaju iz dana u dan), a i nedostaju mu neke funkcionalnosti, ali pretpostavljam da ce to polako dodavati.
Imate li vi Google Wave, da li ste probali, da li zelite da probate, kakvu buducnost predvidjate itd?
Za vise informacija, klik na logo.

Cudno da nije postojala tema o ovome.
Elem, Google Wave, "novi" Guglov servis, koji bi trebalo da revolucionarizuje (pod pretpostavkom da postoji ta rec

E sad, ja GWave imam vec skoro 2 nedelje i mogu da priznam da mi se svidja. OK je dizajn, ima dosta mogucnosti, medjutim ima bagova (koji se ispravljaju iz dana u dan), a i nedostaju mu neke funkcionalnosti, ali pretpostavljam da ce to polako dodavati.
Imate li vi Google Wave, da li ste probali, da li zelite da probate, kakvu buducnost predvidjate itd?
Za vise informacija, klik na logo.