Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

"Čemu ovo služi, a još i ne radi?

Moderatori: Waldorf, Moderators

Korisnikov avatar
By deran
Mislim da sam već negde nešto slično pitao,ali ne mogu da nađem,pa sad... :povez:

Uglavnom,kako da sačuvam svu poštu iz Outlooka,pošto treba nanovo da se instalira Windows,a meni je OL na C particiji...

Ako ima nekakve veze,napominjem da pisama ima jako mnogo...

[size=-2]Help-please[/size]:nesiguran:
Korisnikov avatar
By CareBear
Uputstva za to imas ovde. Folder gde se nalaze ovi .pst fajlovi je, ako nisi nista menjao, C:\Documents and Settings\%tvoj_username_u_windowsu%\Local Settings\Application Data\Microsoft\Outlook\
A sve posle reinstalacije vracas na ovaj nacin. Ovo podrazumeva da koristis Outlook, a ne Outlook Express.
Korisnikov avatar
By deran
Hm,ja nisam ni znao da ima taj outlook-dakle,ipak onaj express... :povez:

Fala CB...:)
Korisnikov avatar
By KiWi
Ne znam za kontakte i to, ali Outlook.pst sadrži svu poštu i ja tako radim već neko vreme :)

Btw. moj ortak je kupio program "Outlook Backup" za nekih 10tak dolara jer nije znao kako da ih sačuva sve :) A tako je lako :D
Korisnikov avatar
By Combo
Jel to ono...Export pa Import?
Korisnikov avatar
By CareBear
@Combo: Ja koristim jedan treci nacin, ali verovatno i Export-Import dobro radi posao. Dao sam onaj brute-force pristup jer nije mnogo naporan, a siguno radi.

@deran: Evo sta cike i tete iz Malogmekanog kazu na temu Outlook Expressa: How to back up and to restore Outlook Express data
Ovde imas slikovitije objasnjenje.
Korisnikov avatar
By deran
Dakle,još jednom veliko fala CB...

E sad ima tu još samo jedno potpitanje-pošto su neke fascikle veće od 400 mg,nema šanse da ih word otvori-a manje kad otvori,dobijam samo nekakve kvadratiće :puzzle: To tako treba ili ne?

Kad sam uvezao fascikle nazad,pisma su pojavila u izvornom obliku...

I to jas mogu staviti na DVD,i tako čuvati?

Again-thank's...:sesir:
Korisnikov avatar
By CareBear
A zasto bi to otvarao u Wordu uopste? Ako sam te dobro razumeo, sasvim je normalno, jer je to binarna datoteka koja nije predvidjena da se otvara u Wordu.
Bitno je da to sve radi, pa mozes da narezes na DVD i da cuves, a povremeno mozes i da uradis backup na drugu particiju, cisto da imas sveziji za zlu-ne-zatrebalo.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!